c7'de de n8 gibi usb on the go özelliği var mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
c7'de de n8 gibi usb on the go özelliği var mı ??
arkadaşlar yeni tel. alcam da c7 olabilir bu :) c7 ye de n8 e yapılanlar gibi usb takılabiliyor mu ??

ycl_59

Üye
hayır

Jomolocco

Jomolocco

Üye
var arkadaşım UYdurmasın hayır diYENLER tek sorun kabloyu kendin temin etmelisin.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
var arkadaşım UYdurmasın hayır diYENLER tek sorun kabloyu kendin temin etmelisin.

kablo önemli değil. yani n8 e mouse falan takılıyor. bunada takılıyor değil mi .. takılıyorsa harika :)

Utku

Utku

Üye
c6-01 ,c7,e7,x7,n8 de bu özellik var

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3449009' Alıntı:
c6-01 ,c7,e7,x7,n8 de bu özellik var

yani symbian^3ler de bu özellik var. :) sağolun

serkanet

Üye
c7 alma arkadaşım git 2. el temiz n8 bul al boşver c7 yi 8 mp kameraya led flaş koymuşlar otofokus yok :ehe

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
c7 alma arkadaşım git 2. el temiz n8 bul al boşver c7 yi 8 mp kameraya led flaş koymuşlar otofokus yok :ehe

2.el almama gerek yok. 0 da alabilirim. benim de otofokustan haberim yoktu. şimdi baktım herkes ondan şikayetçi. n8 alcam galiba :)

Utku

Utku

Üye
bütçeni zorlamak istemezsen c6-01 al

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi

Starsley

Hepsi değer dostum.. C7, c601, n8 bunlar paranın karşılığını hakkıyla verir.. :)

serkanet

Üye
n8 verir ama bu otofokusun olmaması gerçekten kötü bişey benim eski telefonum n86 8mp dede öyle örneğin bi kağıdın resmini çekiyorsunuz bulanık çıkıyor 5800 bile daha güzel çekiyor bu gibi durumlarda o yüzden eğer kameraye önem veriyorsan c7 den uzak dur

Starsley

Uzak çekimlerde C7 çok çok iyi... Ben kullanıyorum ki bi telefonun hakkını verme olayı kameradan ibaret değil. C7'de ince ve şık telefon.. N8'de bu yönden hakkını vermiyor.. Fiyat farkıda dahil..

serkanet

Üye
b 2 sini kıyaslaman bile yanlış bence c7 nin tasarımı hiç iyi değil zevk meselesi gerçi ama n8 bir çok özelliği ile c7 yi geçiyor

Starsley

Kamera. (fotoğraf olarak) Hdmı. Başka.. :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8 hala nokianın en üstün telefonu N8 al:bud:

Starsley

n8 alsın zaten.. Ama C7 ve c601'de fazlasıyla hakkını verir.. Samsungcular bitti. Birde nokıacılar. Yükleniyor.. Birbirimizi koruyacak yerde.. :D

serkanet

Üye
Nokia N8'deki alüminyum kasa yerine standart plastik kasa Nokia C7'de yer almış

Nokia N8 ile Nokia C7 arasında göze batan en önemli fark ise kamera kısmında. Nokia N8'de 12 megapixel kamera ve xenon flash varken Nokia C7'de 8 megapixel kamera ve led flash bulunmakta. Nokia C7'nin Nokia N8 ile arasındaki diğer farklar ise; Nokia C7'de HDMI portu bulunmaması ve dahili hafızanın 8GB'a düşürülmesi.. N8 Kamerada AF ve makro mod var c7 de bu yok

ultrayer6

ultrayer6

Üye
c7 ile n8 karşılaştırılır mı hiç !
Pire ile deve karşılaştırması gibi.
C7 de kim?

~N8 forever...!!!~

serkanet

Üye
nokia böyle arada telefonlar sürüyor işte c7 tasarım diye bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt