c7'de de n8 gibi usb on the go özelliği var mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
Helal Be Adamım ... tam ben söylicektim, sen söylemişsin :yuru

----------Eklendi @ 01:09:03 ---------- Yazıldı @ 01:00:53 ----------

YAW arkadaşlar, konuyu açan arkadaş C7'de USB on the go var mı diye sormuş, c7 ve N8 kavgasına dönüşmüş, ikiside aynı ailenin fertleri ! takarsın 32 GByte aşarsın hafıza sorununu, alırsın bi digital fot.mak. 12 Mp 100 - 150 TL.'ye kadar düştü, aradaki 200 TL'yi say, eee bi HDMI'mi kaldı ?? Eh N8 bu olsun o kadarcık .. AMA KİMSE ARKADAŞIN SORUSUNA YANIT VERMEMİŞ ! Bende SORUYORUM Şimdi, teknik özelliklerinde olduğu belirtiliyor, ama NASSI KULLANACAZ BUNU ... Bilen varsa yazsın :evet:

----------Eklendi @ 01:21:16 ---------- Yazıldı @ 01:09:03 ----------

O Nassı Oluyo Arkadaşım bi anlatsana YAW ... :allalla:

Usb otg kablosunu satın alacaksın arkadaşım.
http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/memory-cards-and-cables/cables/nokia-adapter-cable-for-usb-otg-ca-157

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
ben iphone 6GS yi beklemeye karar verdim hatta ilerde nokia apple ile anlaşcakmış Appnok diye hayal ötesi muzzam bir cihaz çıkaracaklsrmış ama bir ev parası :d:
he bide en güçlü süper bilgisayarlardan daha güçlüymüş :kop:
sisteminide uzaylılardan almışlar adı iSym (aysiym):kop2:

:ehe:ehe:ehe:d::d::d::kop::kop::kop:

fusion35

Üye
Teşekkür ederim cevap için.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşlar iki telefonu birbirine bağlamak için ne gerekiyordu iki tane otg kablosu bide iki ucu dişi usb mi ?
Doğrumu biliyorum ?

----------Eklendi @ 11:52:16 ---------- Yazıldı @ 11:51:27 ----------

pardon iki ucu erkek usb galba

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkadaşlar iki telefonu birbirine bağlamak için ne gerekiyordu iki tane otg kablosu bide iki ucu dişi usb mi ?
Doğrumu biliyorum ?

----------Eklendi @ 11:52:16 ---------- Yazıldı @ 11:51:27 ----------

pardon iki ucu erkek usb galba

Mesela N73' ü bağlamak istiyorsun.

O zaman sana gerekli olan kablo 2 adettir. Birincisi kablosu. İkincisi N73 data kablosu yani .

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
aaa aynen bunu tamamen unutmuştum :ah:
ben n8 c7 arasında veri aktarımı yapıcam yani n8 den c7 ye dosya kopyalıcam
bu durumda veri kablosunu n8 e otg yi c7 ye takıcam böylece c7 okuyan n8 okunan cihaz olucak doğrumudur : )

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
aaa aynen bunu tamamen unutmuştum :ah:
ben n8 c7 arasında veri aktarımı yapıcam yani n8 den c7 ye dosya kopyalıcam
bu durumda veri kablosunu n8 e otg yi c7 ye takıcam böylece c7 okuyan n8 okunan cihaz olucak doğrumudur : )

USB On The Go kablosunu C7' ye, Data kablosunu N8' e takarsan; okuyan C7, okunan N8 olur.

Tam tersi durumda ise N8 okuyan, C7 okunan olur.

Zaten USB On The Go kablosunu taktığın zaman usb aygıtını cihaza bağlayın diye bir uyarı veriyor :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
az önce 6300 ile denedim N8 kafayı yedi desteklenmeyen cihaz diyo akşam babamın c7 yi alıp denicem
mobildeyim göremiyorum ercanım senmisin nickteki @ harfini kaldırmışız :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
az önce 6300 ile denedim N8 kafayı yedi desteklenmeyen cihaz diyo akşam babamın c7 yi alıp denicem
mobildeyim göremiyorum ercanım senmisin nickteki @ harfini kaldırmışız :)

Evet benim, nickteki ASCII sembollerin bazıları sistem tarafından tanınmıyormuş o yüzden değiştirdim. Hasan abi sağ olsun :)

6300' ı N8' e PC Suite modunda değil, depolama modunda bağlaman gerekiyor. Yoksa tanımaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt