c7'de de n8 gibi usb on the go özelliği var mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha14

pasha14

Üye
Nokia N8'deki alüminyum kasa yerine standart plastik kasa Nokia C7'de yer almış

Nokia N8 ile Nokia C7 arasında göze batan en önemli fark ise kamera kısmında. Nokia N8'de 12 megapixel kamera ve xenon flash varken Nokia C7'de 8 megapixel kamera ve led flash bulunmakta. Nokia C7'nin Nokia N8 ile arasındaki diğer farklar ise; Nokia C7'de HDMI portu bulunmaması ve dahili hafızanın 8GB'a düşürülmesi.. N8 Kamerada AF ve makro mod var c7 de bu yok

Kasa konusunda yanılıyorsun. C7 çelik kasadan yapılmış. :oke:

Starsley

Bak arkadaşım.. Kopyala yapıştır yapma o kasa olayında.. C7 bal gibi Çelik kasa... Nokia.com gir ayrıntalara bak.. Dah. hafıza olayında tamam. Hdmı tamam. Kamera exstralarını sayma.. Sonuçta hepsi kamera'ya ait.. Onun haricinde ne var.. C7'nin hiç mi yok.. 1gb rom, nfs, 10.5mm İncelik, Çelik Kasa.. En önemlisi 200 liralık Fark! Bu arada tasarımını beğenmediğin telefon için reklamlar yapılıyor.. Yarışmalar düzenleniyor.. Tasarım harikası olduğu için...

serkanet

Üye
arkadaşım burda 2 telefon karşılaştırılıyor sonuçta n8 daha yüksek bi telefon c7 tasarım harikası diyenlerde telefon görmemişler nokia nın çıkardığı en berbat telefon diyebilirim arkadaş bütceyi sorun etmemiş o yüzden kesinlikle n8 ;)

Starsley

N8 tabi ki bir adım önde buna itiraz eden yok.. Ama tercih meselesi.. Sana göre berbattır.. Ama Reklamcılara, alanlara Yarışma düzenleyenlere göre.. Tasarım harikası'dır.. Hangisi kabul edilebilir..

serkanet

Üye
tercih meselesi ama arkadaş bütceyi sorun etmediği için dedim otofokus olmayan bi telefonla ne yapılabilirki uzak çekimde 2 mp telefonda güzel resimler çekebilir

Starsley

Doğru tabi ki... Ama zaten C7'nin alınma sebebi kamera olmamalı.. Ama yakın çekim hariç süper resim çekiyor.. Para verme meselesi anlattım.. C7 karizma telefon sebebi bu...

serkanet

Üye
insan herşeyin en iyisini ister ama işte süperin süperi olduğu için yakın ve uzak çekimlerde ve karizma konusunda daha iyi bir telefon olduğu için ve bütce sorunu olmayan birisi burda soru sorduğu için n8 diyorum

Starsley

Dediğim gibi tercih meselesi.. Bence C7 daha süper..

serkanet

Üye
bencede n8 tabiki tavsiye edeceğim

Utku

Utku

Üye
nokia böyle arada telefonlar sürüyor işte c7 tasarım diye bişey yok
barış anlayamadı gitti şunu

----------Eklendi @ 13:47:35 ---------- Yazıldı @ 13:46:36 ----------

N8 hala nokianın en üstün telefonu N8 al:bud:
e7 bence herşey kamera değil(h)

----------Eklendi @ 13:48:09 ---------- Yazıldı @ 13:47:35 ----------

e7 bence herşey kamera değil(h)

serkanet

Üye
e7 süper telefon ama bu c7 neyin nesidir anlayamadım :)

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi değer dostum.. C7, c601, n8 bunlar paranın karşılığını hakkıyla verir.. :)
n8 verir ama bu otofokusun olmaması gerçekten kötü bişey benim eski telefonum n86 8mp dede öyle örneğin bi kağıdın resmini çekiyorsunuz bulanık çıkıyor 5800 bile daha güzel çekiyor bu gibi durumlarda o yüzden eğer kameraye önem veriyorsan c7 den uzak dur
Uzak çekimlerde C7 çok çok iyi... Ben kullanıyorum ki bi telefonun hakkını verme olayı kameradan ibaret değil. C7'de ince ve şık telefon.. N8'de bu yönden hakkını vermiyor.. Fiyat farkıda dahil..
c7 ile n8 karşılaştırılır mı hiç !
Pire ile deve karşılaştırması gibi.
C7 de kim?

~N8 forever...!!!~
N8 tabi ki bir adım önde buna itiraz eden yok.. Ama tercih meselesi.. Sana göre berbattır.. Ama Reklamcılara, alanlara Yarışma düzenleyenlere göre.. Tasarım harikası'dır.. Hangisi kabul edilebilir..
e7 süper telefon ama bu c7 neyin nesidir anlayamadım :)

biraz fazla oldu ama :) herkese yardımları için çok çok teşekkür ediyorum :) :) bugünlerde alıyorum büyük ihtimalle n8 alıyorum. aslında bazıları galaxy s2 yi bekle diyor. android olduğu için ama symbian^3 e de anna gelirse harika olacağını düşünüyorum ve bu yüzden n8 :):d: e7 de var ama henüz burada yok. n8 diyorum ve inşallah onu alıyorumm :)

Utku

Utku

Üye
e7 al dostum

serkanet

Üye
n8 al dostum 12 kamera xenon flaş led flaşı boşver :)

serkanet

Üye
tabi bütün nokia modellerinde olduğu gibi zamanla sürtünmeden dolayı o klavye ne hale gelecektir orası meçhul:)

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3451033' Alıntı:
e7 de klavye ve 4 inch ekran var :D

aslında o da bir extra avantaj ama klavye sorunlarını da duyuyorz :)

serkanet

Üye
evet sürtünme olayı kötü oluyor aldığınıza pişman oluyorsunuz

Slanq

Üye
arkadaş herkez 12mp kamera tutturmuş gidiyo :D:D anlamadım gitti 1 sene öncesı kadar makromu biliyoduz (vardı tabikide) herşey kamera değil. n8in cakmasını bizimkiler takoz diye rampa aşşa park yapan Ww Gtı'ın tekerine koyuyolar videosu bile var kimse anlamıyo cakma oldugunu :D:D takoz işte asd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt