Çin Malı Telefonlara Oyun, Program ve Java Desteği Hakkında Herşey...

Sponsorlu Bağlantılar

mesut2882

Üye
çin malı nokia 6700 buna göre oyun bulamıyrm hiç bir dosyayı çalıştrmıyor( oyun ,tema vb..) yardımcı olun n'olurr.....

hamit demiri

hamit demiri

Üye
c5 çin malı java tema program varmı arkadaşalr lütfen yardımcı olun ben arayın 0542.266.98.56 nomarım

tektosun

Üye
arkadaslar öncelikle şu şifreyi girin eger tepki fuctory ıd:.. die bişi geliosa oyun yüklenio demktir eger bi tepki vermiosa sansınıza küsün :((( eger veriosa oyun yüklenio demktir şifreyi veriorum: *#777755999# ondan sorna bna ulaşın msnden bn size oyunları atarım :D

[email protected]
teşekkürler kardeş benim telefonda tepki verdi. yani şimdi oyun yüklenir demek olyor. bakalım onu nasıl yükleyecez.. bu arada telefonum airphone no.1 aynısı olupta deneyen olursa yazsın lütfen

oxo3455

oxo3455

Üye
Oyun belkı zor ancak s 60 bazı nokia acan programlar çalışıyor

mardinlee

Üye
selam arkadaşlar benim kullandığım telde çin malı java destekli ama hiç bir oyunu açmıyor doğru düzgün açtığı oyunlardada ekran boyutu küçücük lütfen yardım edin

eyavuz

Üye
Selam genelde çin malı telefonlara java destekli jar uzantılı dosyalar kurulabılıyor baskası yalan

maho78amr

maho78amr

Üye
Arkadaşlar bir kaç bir şey paylaşmak istiyorum.Öncelikle şunları söyleyeyim ilk sayfada ki ve son sayfada ki mesajları okudum sadece sonra senin söylediklerin söylendi demeyin.Bakın Bu çin telefonların hepsi s40 v1-v2-v3-v4-v5 yani s40 java programların hepsini çalıştırıyor.Ve s60 v1-v2 çalıştırıyor.Nokia 6300 telefonunun açtığı tüm oyunları sizde açabilirsiniz.Bende şu an Finlandiya malı ama çakma olan Blackberry bold 9700 express music var ve şu an telefonda onlarca oyun var .Tüm 2011 oyunlarının hepsi yüklü neredeyse.Oyunları ararken nokia 6300 oyunları diye arıyorum.İmzamda mail adresim var bir sorununuz olduğunda ulaşabilirsiniz.

piyanist051

Üye
Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz. Mtk mt6235 driver arıyorum bulamadım yardım edermisiniz bana çok lazım. Tşk ediyorum

korsan6200

korsan6200

Üye
arkadaslar ben bılgısayarcı oldugum ıcın az cok bılıyorum. bu çın malı telefonların ısletım sıstemlerı lınux tabanlı yanı ısleme elverıslı ama uygula alanında destek vermıyor . java desteklemeyen tek ısletım sıstemı . oyuzden bosuna ugrasmayın . uretıcılerın verdıklerı uygulamalar ve en fazla bırkac uygulamayla yetınmek zorundasınız .

şimdiden tesekkurler..

Dark.Prens

Dark.Prens

Üye
Selamlar Çin üretimi iphone4 aldım fakat msn yok içerisinde eğer msn yükleyebiliniyorsa linki atarsanız çok sevinirim

unsaleris

Üye
çin malı N8 için navigasyon programı var mı? başka programlar da olabilir.. ama navigasyon benim için çok önemli.. var mı yok mu? ona göre satın alacağım.. saygılar..

--------------- Ekleme ---------------

çin malı N8 için navigasyon programı var mı? başka programlar da olabilir.. ama navigasyon benim için çok önemli.. var mı yok mu? ona göre satın alacağım.. saygılar..

--------------- Ekleme ---------------

berk09

berk09

Üye
geçen gün çin malı blacberry bold 9700 aldım..java var ama yüklemeye çalıştığımda telefon reset atıyo kendiliğinden açılıyo oyun yüklenmiş görünüyo ama açmaya çalıştığımda tel.yine kapanıp açılıyo yani olmuyo..yardım edin lütfen kafayı yicem:ağlarım:

musdi60

Üye
SLM BENDE ÇİN MALI NOKİA E72 WAR .... SORUN ŞU JAVA FALAN VAR OPERA MİNİ DEN GİRİYORUM MOBİL DOWLAND DİYE BİR YER VAR ORDAN PROGRAM İNDİRİYORUM ... DAHA SONRA PROGRAMI YÜKLE DİYORUM AMA JAR BULUNAMADI DİYE BİR HATA VERİYOR BANA YARDIM EDDEBİLECEK VARMI ARANIZDA ???????????????:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Karanlık97

Karanlık97

Üye
SLM BENDE ÇİN MALI NOKİA E72 WAR .... SORUN ŞU JAVA FALAN VAR OPERA MİNİ DEN GİRİYORUM MOBİL DOWLAND DİYE BİR YER VAR ORDAN PROGRAM İNDİRİYORUM ... DAHA SONRA PROGRAMI YÜKLE DİYORUM AMA JAR BULUNAMADI DİYE BİR HATA VERİYOR BANA YARDIM EDDEBİLECEK VARMI ARANIZDA ???????????????:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

İndirdiğin dosya türü *.jad ... Ancak telefonun kendi browser'sırından yükleyebilirsin ... Onun yerine indirdiğin uygulama *.jar olsun.... Bende de aynı şey oluyor.... (Gerçi tüüümmmm telefonlarda öyle) Olur veya olmazsa haber ver.

----------Eklendi @ 18:34:50 ---------- Yazıldı @ 18:22:46 ----------

İndirdiğin dosya türü *.jad ... Ancak telefonun kendi browser'sırından yükleyebilirsin ... Onun yerine indirdiğin uygulama *.jar olsun.... Bende de aynı şey oluyor.... (Gerçi tüüümmmm telefonlarda öyle) Olur veya olmazsa haber ver.

... ve UC WEB veya Opera Mini 5.1 kullan :oke: ..

genc_kurt

Üye
dayım telefoncu programları var ama oyun galiba yokk
:oke::oke:

sertug_tr

Üye
İki ay önce tahtakale dokunmatik telefonlardan bıktığım için 2 tane çin e72 wifi aldım kendime ve eşime telefonda sxmobi ve umvchat diye bi program vardı kurcaladım biraz vodafone aylık cepnet var , programla video chat ve görüntülü konuşma yapılabilio eşime aldığımla bu program sayesinde aylık sınırsız görüntülü konusma ve mesajlasma yaptım çin filan ama telefon taş gibi cıktı bi dünyada oyun program filan yükledim çalıştırmadığı çok nadir tavsiye ederim :) Şimdi sorun şu ki bu sxmobi ve umvchat programını arkadasın telede yüklemek istiyoruz bulamadık bi türlübilgisiolan varmı acaba yada bu programı kullanan ..

kulturtaxi

Üye
arkadaşlar istediğiniz oyunlar adresinde mevcuttur java oyunları diye arama yaparsınız

mucarx

Üye
arakadaşlar telefon satışı yaptığım için sattığım çin telefonlara içinde oyun , program , sunavimap navigasyon (telefonda gps olmalı,f035,dolia g1 vb), wap ayarları gibi dosyalar atıyorum. isteyene 2gb hafıza kartı içinde gönderirim. yaklaşık 90 oyun ,20 program ,temalar ,resimler vs.vs. selamlar...

sevdanur2009

Üye
MTK nın Anlamı MediaTek firması

Takipçi Satın Al

Üst Alt