teşekkürler kardeş benim telefonda tepki verdi. yani şimdi oyun yüklenir demek olyor. bakalım onu nasıl yükleyecez.. bu arada telefonum airphone no.1 aynısı olupta deneyen olursa yazsın lütfenarkadaslar öncelikle şu şifreyi girin eger tepki fuctory ıd:.. die bişi geliosa oyun yüklenio demktir eger bi tepki vermiosa sansınıza küsün(( eger veriosa oyun yüklenio demktir şifreyi veriorum: *#777755999# ondan sorna bna ulaşın msnden bn size oyunları atarım
![]()
[email protected]
SLM BENDE ÇİN MALI NOKİA E72 WAR .... SORUN ŞU JAVA FALAN VAR OPERA MİNİ DEN GİRİYORUM MOBİL DOWLAND DİYE BİR YER VAR ORDAN PROGRAM İNDİRİYORUM ... DAHA SONRA PROGRAMI YÜKLE DİYORUM AMA JAR BULUNAMADI DİYE BİR HATA VERİYOR BANA YARDIM EDDEBİLECEK VARMI ARANIZDA ???????????????![]()
SLM BENDE ÇİN MALI NOKİA E72 WAR .... SORUN ŞU JAVA FALAN VAR OPERA MİNİ DEN GİRİYORUM MOBİL DOWLAND DİYE BİR YER VAR ORDAN PROGRAM İNDİRİYORUM ... DAHA SONRA PROGRAMI YÜKLE DİYORUM AMA JAR BULUNAMADI DİYE BİR HATA VERİYOR BANA YARDIM EDDEBİLECEK VARMI ARANIZDA ???????????????![]()
İndirdiğin dosya türü *.jad ... Ancak telefonun kendi browser'sırından yükleyebilirsin ... Onun yerine indirdiğin uygulama *.jar olsun.... Bende de aynı şey oluyor.... (Gerçi tüüümmmm telefonlarda öyle) Olur veya olmazsa haber ver.
..
Şimdi sorun şu ki bu sxmobi ve umvchat programını arkadasın telede yüklemek istiyoruz bulamadık bi türlübilgisiolan varmı acaba yada bu programı kullanan ..