Çin Mallarında Java Desteği ve Oyun Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

ARAŞTIRMAYI BEĞENDİNİZ Mİ?

• EVET

Kullanılan: 170 81.7%
  • HAYIR

Kullanılan: 38 18.3%

• Kullanılan toplam oy
    208
yasin356

yasin356

Üye
    Konu Sahibi
Çin Mallarında Java Desteği ve Oyun Yüklemek
:megafon:ARKADAŞLAR BENDE BİR ÇİN MALI OLAN TRİDENT CK2008 İ KULLANIYOM VE HERKES GİBİ BENDE ÇOK ARADIM BU JAVAYLA OYUNU...

EN SONUNDA TRİDENTİN E AMİL ADRESİNE E POSTA ATIIM VE SORDUM.

GELEN CEVABA GÖRE BU TELEFONLAR LİNUX TABANLIYMIŞ VE JAVA DESTEĞİ YOKMUŞ.

OYUN YÜKLEYEBİLİR MİYİZ DİYE SORDUM VE ALDIĞIM YANIT ŞU:

İnternette mtk chipsetli cihazlar için bazı oyun ve programlar mevcut bunlar değişik formatlarda olabiliyor fakat güvenilirliği tam olarak tespit edilemediğinden dolayı bizim tarafımızdan önerilmemektedir. Cihazınızı orijinal haliyle kullanmanızı tavsiye ederiz .

ARKDAŞLAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ HERŞEY BUNDAN İBARET.

EĞER BU MTK İLE İLGİLİ BİŞİ BİLEN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN VE ŞU OYUNLARI BULALIM....

:megafon:HADİ ARKADAŞLAR SEFEBERLİK İLAN EDİYORUZ.....:megafon:

O KADAR UĞRAŞTIM ARAŞTIRDIM BİR TEŞEKKÜRÜ ESİRGEMEYİN...

--------------- Ekleme ---------------

:(bi teşekkür bari edin...:aglao kadar uğraştım...

• Beğen
Tepkiler: kutki58, nepa, tsenola ve 45 diğerleri

Perfavore

Üye
teşekkürler de ben bişey anlamadım?????????

Catty

Catty

Emekli Yönetici
bnde coq baktım ama çin malı telefonlara standart işletim sistemini tercih ediyorlar.Zatwen bu yüzden ucuzlar:oke:

husopasa

Üye
teşekkürler de bir yardımcı olsak...

yasin356

yasin356

Üye
    Konu Sahibi
daha ne yardımı yapabilirim ki...:(

Odysseus

Odysseus

Üye
Chipset ile uygulama yüklemenin bir alakası yoktur bu yanıtı veren arkadaşlar toy galiba.

yasin356

yasin356

Üye
    Konu Sahibi
adem bana mı dedin yoksa kime dedin anlamadım...:bilmem:

Odysseus

Odysseus

Üye
Hayır size bu yanıtı verenlere dedim.

yasin356

yasin356

Üye
    Konu Sahibi
tmm senin yapabileceğin birşey varsa bu konuda bilgilendir bizi benim telde ck 2008 (mesaj sesini istedğim melodi yapamıyom sen yapıyon mu)...

Odysseus

Odysseus

Üye
Maalesef bu mümkün değil sanırım. Mesaj sesleri sabit yeni melodi eklenemiyor. Ama inşallah bu sorunlara yakında yeni yazılım güncellemeleriyle ulaşıırız. O zaman bu tip telefonlar tadından yenmez sen ne dersin

yasin356

yasin356

Üye
    Konu Sahibi
Amin amin inşallah çok süper olur vallaa...:D:Dteller manyak zaten...:D:D her türlü özellikler var...dimi...:D:D

Odysseus

Odysseus

Üye
En önemlisi televizyon olması. Bence hiçbir özelliği olmasa bile sadece Portable TV olarak kullanmak bile bu fiyata yeterli bence. Piyasada portable TV ler var ama fiyatları malum. Bence Çin malı da olsa insan insandır. Pardon yanlış oldu telefon telefondur.

yasin356

yasin356

Üye
    Konu Sahibi
hehe ama ben küçük sehirde yasadığım için tv özelliğini pek kullanamıyom :( (Mersin /Anamur) vericisi küçük olunce pek çekmiyor ;(...ama sesi bi harika...

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
vayy benimkine oyun yüklenecek demek süper ya linux işletim sistemi olduğunu hiç bilmiyordum

DeLiMaVii35

Üye
tesekkurler arastirman icin,devamini dilerim

kaptan79

Üye
saol

ergunbaba

Üye
Allah için Şu Anycool A Javalı Bir Yazılım Çıksın Kafayı yiyecem:(

sinbadd

sinbadd

Üye
ben file mangerle doyalarını arıyorum seystem diye bişe yok oyun dosyasını görsem orjinal oynun aynı benzerlik yaparım tabiki bu benim hali düşüncem 05355035194

benbenberkay

Üye
arkadaşlar bendede trident thl var oyun bulamıyorum lütfen yardım edin çatlıcam

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende trident thl modeli var buna oyun yüklenirmi

razieligor

razieligor

Üye
Linux yüklümüş, acaba linux oyunları atsak çalışır mı ki? Bi deniyim bakiim, olursa bildiririm size burdan

Takipçi Satın Al

Üst Alt