Çin Malı Telefonlara Oyun, Program ve Java Desteği Hakkında Herşey...

Sponsorlu Bağlantılar

Winning Eleven

Winning Eleven

Üye
Var Abi Bulamayan Sizsiniz..

kaan-29

Üye
slm.faceye vidyo oynat miyor bilen varmi

UĞUR KIR

Üye
bnim tel concord e96 çok aradım ama bulamadım arkadaşalr bulan varsa linki verebilir mi

BeratShark

BeratShark

Üye
ya arkadaşlar bnm bi sorum olucak

bnde çin malı iphone var ben bunda rahatçana jar oyun açabiliorm ama çok yavaş oluor nedenini bilen varmı acaba?eğer javasının sürümünü yükselticeksek nasıl bilen sölesin lütfenn:hmmm

mkpgenclik

Üye
Yaw arkadaşlar vermişler orda .nes uzantılı oyunların linklerini o oyunları indirin sistemin oluşturduğu games klasörüne atın sonra games emulatörden game liste girin orada oyunlar sıralanıyorrr. Bu kadar basit!!!

--------------- Ekleme ---------------

Ama şu oyunlar birde türkçe olsa anlamıyok yaww

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
evet arkadaslar nes uzantılı oyunları oynatabiliyor

tr-love

Üye
selam arkadaslar yaa sizden ricam oyun olsun program olsun çin mali nokia n97 mini siyah nasil yüklerim oyunu veya programi nereye atmam lazim nasil install edecem yardim edin lütfen

mutomm

Üye
çok saqol

fentolik

Üye
Arkadaşlar ben jar veya jad uzantılı bir ice age diye oyun yükledim çalıştı

mak.muh.

mak.muh.

Üye
arkadaşlar bende mayphone m77i wi-fi var buna tema yükleme şansımız varmı acaba?

hopin

Üye
esseklerin sikisi
ben i phone kullanıyom enayılar siz cin malı yazııık

rapchi55

Üye
arkadaslar öncelikle şu şifreyi girin eger tepki fuctory ıd:.. die bişi geliosa oyun yüklenio demktir eger bi tepki vermiosa sansınıza küsün :((( eger veriosa oyun yüklenio demktir şifreyi veriorum: *#777755999# ondan sorna bna ulaşın msnden bn size oyunları atarım :D

[email protected]

19delice82

Üye
Rapchi55 verdiğin şifreyi girdim ve dediğin gibi fuctory ıd uyarısını verdi. Ancak ben telefonuma flash player yüklemek istiyorum bu da mümkünse bizimle paylaşabilirmisin..Tşkler..

theimam7

theimam7

Üye
5900 dokunmatik tema yokmu kardeşim??????:off::off:

şaziye

Üye
benim tlf num çin malı markası c5 buna göre oyun yokmu?

nck wamı

Üye
ewet yok tridentin bende n97 war çin HERŞEY WAR walla spr :naughty:

ziyade

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

ykahraman35

Üye
Mtk bir işletim sistemidir. üzerinde değişiklik yapmanız nerdeyse imkansız. Java tabanlı oyunlar yükleyebilirsiniz. Mtk ses ayarları yapabilirsiniz . phone suit ve Program yükleyebilirsiniz .Tlf özelliklerini bilmiyorum ama şu siteye gözatmanızı tavsiye ederim.

OTRAN

Üye
ulan concord e97 oyunu arıyorum am a lanet osun 2 ayda bulamadım bana bu cihzın 6300 oyunlarını desteklediği söylendi doğrumu bilmiyorum ama (ayrıca temasıda yok) galiba bonun oyunları yok sadece kendi oyunları var 2 tane (ayrıca 4 tanede oyun var ama interntten girip telefondan indirmeniz kerekiyor

wapturkey

Üye
arkadaşlar ben buldum sorunu ve sizinle paylaşcam benim tel neydüyü belirsiz çin mi koremi filipin malı mı ülkesi belli olmayan blackberry çakmasın bende aradım program java detekli dediler fakat java attığım halde yüklenmedi ve sorunu çözdüm kısa zamanda döneceğim şu anda işteyim iletişime geçebilirsiniz bnmle [email protected]

Takipçi Satın Al

Üst Alt