Çin Malı Telefonunuzun Oyun Açıp Açmadığını Öğrenin..

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çin Malı Telefonunuzun Oyun Açıp Açmadığını Öğrenin..
Bu yazıyı bir çin forum sitesinde buldum.google translate den çevirdim:

"Eğer telefonunuzda *#777755999# yapın bir tepki veriyorsa, tebrikler telefonunuz MRP destekler.
MRP desteği, ama oyun listede bulamıyorsanız, öncelikle aşağıdaki yazılım NES versiyonu (DSM_GM.mrp Aslında MRP, NES emülatörü yazılım platformu değişiklikleri indirmek, bir adım sadece bir fark), eğer bir NES emülatörü ve koymak NES emülatörü dosya adları DSM_GMj için (bir applist.mrp da hiçbir aşağıda olmalıdır), MRP ana klasör (Mythroad, MulGame, downdata / MR), sonunda bekleme arayüzü * # 220.807 girin değiştirilebilir # (Eğer indirmek error.mrp olacak, MRP ana klasöre, sen yeniden yapabilirsiniz-girin) dediği, sen MRP listesi girebilirsiniz."

Yani kısaca telefonunuzda
*#777755999# yapınca bir tepki veriyorsa mrp uzantılı oyun ve yazılımları rahatlıkla yükleyebilirsiniz.​

Denemek için bu oyunu indirip mythroad klasörünün içine atın.( mythroad diye bi klasör yoksa kendiniz oluşturun )

eğer açıyorsa telefonunuz bütün mrp uzantılı yazılımları destekliyor demektir açmıyorsa artık şansınıza küsün
daha fazla mrp dosyaları için:

reyol

Üye
ah be güzel kardeşim link kırık bir düzenlede yardımın olsun

--------------- Ekleme ---------------

yaw çince bilen varmı

dilafurkan

Üye
Size site çin telefon oyunları indir yazıp başa girin filmler telefon sihirbazlıkları çıkıyor

hayalee

Üye
bana cin telefon oyunlari lazimdi xahis edirem sayta cin oyubnlari yerlesdiresiniz tapsaniz bana yazin yada numarama zengb vurun 0707323209 email [email protected]

Mr. AnDRoiD

Mr. AnDRoiD

Üye
benim çincem pek iyi deildir acaba bu sitenin bi türçesi varmı hadi türçeyi de geçtim ingilizce olsaydı bari

l3il3eR

l3il3eR

Üye
bende nokia n97 var çin w97 aynı şeyi şifreyi uyguladım ama bişi yapmadı yardımcı olurmusun

deadygravity

Üye
ya tmm siteden mrpleri indirip hafızA kart icinde bulunun mythroad a attım ama bisey olmadı .. yüklemek icin ne yapacagız yardım edermisin....

Üst Alt