Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
Çin Malı Telefonunuzun Oyun Açıp Açmadığını Öğrenin..
Bu yazıyı bir çin forum sitesinde buldum.google translate den çevirdim:
"Eğer telefonunuzda *#777755999# yapın bir tepki veriyorsa, tebrikler telefonunuz MRP destekler.
MRP desteği, ama oyun listede bulamıyorsanız, öncelikle aşağıdaki yazılım NES versiyonu (DSM_GM.mrp Aslında MRP, NES emülatörü yazılım platformu değişiklikleri indirmek, bir adım sadece bir fark), eğer bir NES emülatörü ve koymak NES emülatörü dosya adları DSM_GMj için (bir applist.mrp da hiçbir aşağıda olmalıdır), MRP ana klasör (Mythroad, MulGame, downdata / MR), sonunda bekleme arayüzü * # 220.807 girin değiştirilebilir # (Eğer indirmek error.mrp olacak, MRP ana klasöre, sen yeniden yapabilirsiniz-girin) dediği, sen MRP listesi girebilirsiniz."
Yani kısaca telefonunuzda
"Eğer telefonunuzda *#777755999# yapın bir tepki veriyorsa, tebrikler telefonunuz MRP destekler.
MRP desteği, ama oyun listede bulamıyorsanız, öncelikle aşağıdaki yazılım NES versiyonu (DSM_GM.mrp Aslında MRP, NES emülatörü yazılım platformu değişiklikleri indirmek, bir adım sadece bir fark), eğer bir NES emülatörü ve koymak NES emülatörü dosya adları DSM_GMj için (bir applist.mrp da hiçbir aşağıda olmalıdır), MRP ana klasör (Mythroad, MulGame, downdata / MR), sonunda bekleme arayüzü * # 220.807 girin değiştirilebilir # (Eğer indirmek error.mrp olacak, MRP ana klasöre, sen yeniden yapabilirsiniz-girin) dediği, sen MRP listesi girebilirsiniz."
Yani kısaca telefonunuzda
*#777755999# yapınca bir tepki veriyorsa mrp uzantılı oyun ve yazılımları rahatlıkla yükleyebilirsiniz.
Denemek için bu oyunu indirip mythroad klasörünün içine atın.( mythroad diye bi klasör yoksa kendiniz oluşturun )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eğer açıyorsa telefonunuz bütün mrp uzantılı yazılımları destekliyor demektir açmıyorsa artık şansınıza küsün
daha fazla mrp dosyaları için:
daha fazla mrp dosyaları için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız