Çin Malı Telefonlara Oyun, Program ve Java Desteği Hakkında Herşey...

Sponsorlu Bağlantılar

CrazyKayserili

Üye
Arkadşım benim digiphone e711 var ben nasıl yükleyecem oyun falan ayrıca digiphone e711lerde hafıza kartını seçseniz dahi bellek telefonda olduğu için 300 kb den fazla indirme yapamıyorsunuz gprsden

ags2002

ags2002

Üye
arkadaşlar ben de vertice v97 var. herhangi bir sitede bulunan normal java proğramları ve oyunları yükleyebiliyorum ama oyunların ekran boyutları uymuyor ve de telefonu çok kasıyor programlar da bi problem yok

userxxtt

Üye
digiphone k 700 OYUN LAZIM PLASE

umayt

Üye
ewet var bnde tam 456 tane oyun var hemde ezik deil mesela fifa 2005 2006 2007 2008 2009 2010
gta falan (h)

zarganax

Üye
teşekkürler

agreso

Üye
Fliying f839 çin malı ama garantili tv java desteği yok. Her çin malı nes uzantılı olan dosyaları açıyormu

civcivvecivciv

Üye
tridente okadar para vereceğinize 200 220 tlye ihone cin muadilleri satılıyordu
java destekli. 100lerce oyun prgoram attım hiç sorun yok.. Neyse sağlık olsun..

eser_tr

Üye
arkdaslar bakin cin telfonlari nes uzantisini calistirir.google nes yazin zip olarak indirin sag tiklayin buraya cikart diyin hafiza kartinin (my nes) bolumune atin .bukadarrrrrrr.

recep durmuş

Üye
offff offff

mescid-i_aksa

Üye
bende arıyorum bir daha almıcam cin malı

mustee2

mustee2

Üye
yuh bee bende buldum kiki ler

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
ben bulucam

pirireis09

Üye
concord E97 de farklı nasıl yükleyebilirz

haydar0508

Üye
arkadaşlar bende trident wt3 war oyunu atıyorum içi çalışıyo ama tuş takımı olmadığı için çalışmıyo oyunun ayarlarına girdim ordan da olmuyo..! nasıl halletçez bunu bilen warsa yardım...

yasarmegas

yasarmegas

Üye
ustalar bende n97 = w97 var ona göre oyun bulabilirmisiniz ?

spy906

Üye
Benim Bildiğim Anakrada Telefon Borsası die bi yer var orda ben attırmışdım 100 tane oyun 5 lira atmışlardı ama şimdi bilmiorm tekrar gidip sorcam... :D

colonel537

Üye
arkadaşlar benim telefon da j2000 çin malı... ama sony ericson w810i için kullanılan oyun ve programları yüklüyor..ama java olması gerek.. (uzantısı .jar veya .jad)..

yüklediğim programları ana menüye alamıyorum .. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim... herhangi bir yol veya program..

karamaça

Üye
boş konuşuyonuz arkadaslar sorulara çözum aramıyonuz ne biçim site bu ya

mahobaysal

Üye
olmiyooooooooooooooo model n100

asilord_1000

Üye
oglım sen nie yalan sölüon la bilal ayıp deilmi sana bizi ganduruyon bilal 44 adli üyeden alıntıdır :D

--------------- Ekleme ---------------

olmuyosa olmuyo la boş veeeer al bitane 6630 bak keyfine herşey oluyo maaşallah

Takipçi Satın Al

Üst Alt