Utku
Üye
güncellemeden sonra yeni bir uygulama yükledin mitel. ılk aldıgımda bıldırım ışıgı yanıp sonuyordu tuş kılıdını devreye soktugumda,ama sımdı ne olduysa guncelemeden sonra yanmamaya basladı ayarlardan kontrol ettım acık gosterıyor ve sınırsız yapmama ragmen bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım..
nokıa C7
----------Eklendi @ 19:40:47 ---------- Yazıldı @ 19:39:55 ----------
Formatı flv mi flv ise flvler görünmüyorMerhaba, umarım doğru yere yazıyorumdur. Benim sorunum nokia c7 de filmlerin altyazılarını görememek. Bunu nasıl göstermesini sağlayabilirm? Aynı klasöre hem videoyu hem srt dosyasını aynı isimle atıyorum fakat altyazıyı görmüyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.![]()
----------Eklendi @ 19:41:34 ---------- Yazıldı @ 19:40:47 ----------
hayır silinmezbu video güncellemesi nedir ben hem telden hem ovi suit'ten baktım öyle bir güncelleme çıkmadı.
birde benim telefon pr1.0 uzun zamandır n95'im varken bile güncelleme yapmıyordum en son v30'a güncelleyip bırakmıştım, şimdi n8'i güncellemek istiyorum ama
güncellerken telefonda ki rehber, mesajlar, uygulamalar vs. siliniyor muydu?
----------Eklendi @ 12:46:52 ---------- Yazıldı @ 12:46:37 ----------
bu video güncellemesi nedir ben hem telden hem ovi suit'ten baktım öyle bir güncelleme çıkmadı.
birde benim telefon pr1.0 uzun zamandır n95'im varken bile güncelleme yapmıyordum en son v30'a güncelleyip bırakmıştım, şimdi n8'i güncellemek istiyorum ama
güncellerken telefonda ki rehber, mesajlar, uygulamalar vs. siliniyor muydu?
----------Eklendi @ 19:42:45 ---------- Yazıldı @ 19:41:34 ----------
FlashlaSayın Yetkililer. Sizden bir ricam var. Benim sorunum. Telefonum kapalı iken açtığım zaman direkt internete ve arama kaydına giriyor. bu sinir bozucu durumdan nasıl kurtulabilirim.
----------Eklendi @ 19:43:20 ---------- Yazıldı @ 19:42:45 ----------
dosya yöneticisinden baktın mıc7 ye pc den .jar vb. şey atacam nasıl olacak bi soylermisinizmemory card a fln atıyom e den gozukmuyor
----------Eklendi @ 19:45:13 ---------- Yazıldı @ 19:43:20 ----------
Telefonumun sarjı bitti şimdi deneyemeyeceğim ama kapama tuşuna bas en altta telefonu kilitle yazıyor ona tıkla galiba ordan kilitliyorduarkadaşlar n8'de tuş kilidine gövenlik kodu koyabiliyor muyuz? baya bir kurcaladım bulamadım bi türlü.. böyle bi özellik yok mu yoksa?
----------Eklendi @ 19:46:17 ---------- Yazıldı @ 19:45:13 ----------
Kendimi 5 gün banlamıştım o yüzzden geç cevapladım
bunuda unutmadan ekleyeyim

?
telefona *#0000# kodunu girerek güncellemesine baktım ve alacağım cihaz pr 1.1