Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
tel. ılk aldıgımda bıldırım ışıgı yanıp sonuyordu tuş kılıdını devreye soktugumda,ama sımdı ne olduysa guncelemeden sonra yanmamaya basladı ayarlardan kontrol ettım acık gosterıyor ve sınırsız yapmama ragmen bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım..
nokıa C7

memolee1905

memolee1905

Üye
telefonumda mesaj yazarken rastgele kelimelerden sonra donmalar oluyor sonra mesajlardan çıkıyor geri girip aynı kelimeyi tekrar yazdığımda yine aynı şey oluyor nasıl bi çözüm önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
telefonumda mesaj yazarken rastgele kelimelerden sonra donmalar oluyor sonra mesajlardan çıkıyor geri girip aynı kelimeyi tekrar yazdığımda yine aynı şey oluyor nasıl bi çözüm önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
çok hızlı yazmaya kalktığınızda kasıyor telefon yapcak bişe yok umuyoruz ki pr2 güncellemesinde düzeltmiş olsunlar
bu arada avatarın harikulade bruce lee ye hayranım tüm filmlerini izledim dövüş stili muhteşem keşke yaşıyor olsaydı somuru:

CADDI

Üye
Merhaba, umarım doğru yere yazıyorumdur. Benim sorunum nokia c7 de filmlerin altyazılarını görememek. Bunu nasıl göstermesini sağlayabilirm? Aynı klasöre hem videoyu hem srt dosyasını aynı isimle atıyorum fakat altyazıyı görmüyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.:ağlarım:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Merhaba, umarım doğru yere yazıyorumdur. Benim sorunum nokia c7 de filmlerin altyazılarını görememek. Bunu nasıl göstermesini sağlayabilirm? Aynı klasöre hem videoyu hem srt dosyasını aynı isimle atıyorum fakat altyazıyı görmüyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.:ağlarım:
kendin hiç flash attınmı yada telefona format?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bunu bir kaç film ile denedinmi?
eğer buda evetse sorunun belli... telefonda video güncellemesi yapılmamış.. güncellemeleri tarat video güncellemesini bulması lazım...
bulmadımı?>>>o zaman üst konuda anlatıldığı gibi flash atacaksın telefonuna 2gblik dosyayıda kullanarak telefonunda o dosya kurulu olmayabilir bundan yapıyordur

CADDI

Üye
bunu bir kaç film ile denedinmi?
eğer buda evetse sorunun belli... telefonda video güncellemesi yapılmamış.. güncellemeleri tarat video güncellemesini bulması lazım...
bulmadımı?>>>o zaman üst konuda anlatıldığı gibi flash atacaksın telefonuna 2gblik dosyayıda kullanarak telefonunda o dosya kurulu olmayabilir bundan yapıyordur
Birkaç film ile denedim aynı.Güncellemeleri de arattırdım şuan çıkan güncellemeler nokia temalar:midnight,ovi haritalar,ovi mağaza. Bunlar çıkıyor.Bu flashı nasıl atıcam pek de anlamıyorum bu işleri.Öğretirseniz atayım hemen.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

_ardaa

_ardaa

Üye
bu video güncellemesi nedir ben hem telden hem ovi suit'ten baktım öyle bir güncelleme çıkmadı.

birde benim telefon pr1.0 uzun zamandır n95'im varken bile güncelleme yapmıyordum en son v30'a güncelleyip bırakmıştım, şimdi n8'i güncellemek istiyorum ama
güncellerken telefonda ki rehber, mesajlar, uygulamalar vs. siliniyor muydu?

----------Eklendi @ 12:46:52 ---------- Yazıldı @ 12:46:37 ----------

bu video güncellemesi nedir ben hem telden hem ovi suit'ten baktım öyle bir güncelleme çıkmadı.

birde benim telefon pr1.0 uzun zamandır n95'im varken bile güncelleme yapmıyordum en son v30'a güncelleyip bırakmıştım, şimdi n8'i güncellemek istiyorum ama

serkan_karakose

Üye
mrb arkadaslar benim c7de soyle bir sorun var kişiler rehberde kayıtlı olmasına ragmen birisi aradıgı zamn sadece numzraları gostefıyorr yanı isim filan görünmüyor ama rehberde kzyıtlı bunu nasıl cözebilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
mrb arkadaslar benim c7de soyle bir sorun var kişiler rehberde kayıtlı olmasına ragmen birisi aradıgı zamn sadece numzraları gostefıyorr yanı isim filan görünmüyor ama rehberde kzyıtlı bunu nasıl cözebilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Telefonun uykusuZ kaLMış:d:
1 daKika uyusuN vüCudu dinLenSin baK NasıL toPLuyor kenDini:oke:

----------Eklendi @ 15:58:27 ---------- Yazıldı @ 15:56:14 ----------

----------Eklendi @ 12:46:52 ---------- Yazıldı @ 12:46:37 ----------

hiçbir soruN oLMaz birŞey SilinMez saDece ekstRaLar yükLenir teLefonuna:..
[/COLOR]

_ardaa

_ardaa

Üye

Telefonun uykusuZ kaLMış:d:
1 daKika uyusuN vüCudu dinLenSin baK NasıL toPLuyor kenDini:oke:

----------Eklendi @ 15:58:27 ---------- Yazıldı @ 15:56:14 ----------

hiçbir soruN oLMaz birŞey SilinMez saDece ekstRaLar yükLenir teLefonuna:..

teşekkürler o zaman hemen güncelleyeyim aslında memnundum pr1.0 dan hiç sorunum yoktu ama az önce rehberden bir numarayı kopyalamam gerekti basılı tuttum olmadı sonra düzenle diyecektim tam tel resetledi kendini:ağlarım:

02samsat

02samsat

Üye
Sayın Yetkililer. Sizden bir ricam var. Benim sorunum. Telefonum kapalı iken açtığım zaman direkt internete ve arama kaydına giriyor. bu sinir bozucu durumdan nasıl kurtulabilirim.

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler..

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
tel. ılk aldıgımda bıldırım ışıgı yanıp sonuyordu tuş kılıdını devreye soktugumda,ama sımdı ne olduysa guncelemeden sonra yanmamaya basladı ayarlardan kontrol ettım acık gosterıyor ve sınırsız yapmama ragmen bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım..
nokıa C7

??............

zavcu

zavcu

Üye

hackburak

Üye
c7 ye pc den .jar vb. şey atacam nasıl olacak bi soylermisiniz:D memory card a fln atıyom e den gozukmuyor

alexdesouza_fb

Üye
arkadaşlar n8'de tuş kilidine gövenlik kodu koyabiliyor muyuz? baya bir kurcaladım bulamadım bi türlü.. böyle bi özellik yok mu yoksa?

Üst Alt