çok hızlı yazmaya kalktığınızda kasıyor telefon yapcak bişe yok umuyoruz ki pr2 güncellemesinde düzeltmiş olsunlartelefonumda mesaj yazarken rastgele kelimelerden sonra donmalar oluyor sonra mesajlardan çıkıyor geri girip aynı kelimeyi tekrar yazdığımda yine aynı şey oluyor nasıl bi çözüm önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim

kendin hiç flash attınmı yada telefona format?Merhaba, umarım doğru yere yazıyorumdur. Benim sorunum nokia c7 de filmlerin altyazılarını görememek. Bunu nasıl göstermesini sağlayabilirm? Aynı klasöre hem videoyu hem srt dosyasını aynı isimle atıyorum fakat altyazıyı görmüyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.![]()
Hayır daha 2 günlük telefon hiçbişeye dokunmadım.
kendin hiç flash attınmı yada telefona format?
Birkaç film ile denedim aynı.Güncellemeleri de arattırdım şuan çıkan güncellemeler nokia temalar:midnight,ovi haritalar,ovi mağaza. Bunlar çıkıyor.Bu flashı nasıl atıcam pek de anlamıyorum bu işleri.Öğretirseniz atayım hemen.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.bunu bir kaç film ile denedinmi?
eğer buda evetse sorunun belli... telefonda video güncellemesi yapılmamış.. güncellemeleri tarat video güncellemesini bulması lazım...
bulmadımı?>>>o zaman üst konuda anlatıldığı gibi flash atacaksın telefonuna 2gblik dosyayıda kullanarak telefonunda o dosya kurulu olmayabilir bundan yapıyordur
Hemen inceliyorum,teşekkür ederim.http://www.maxicep.com/symbian-3-de...lari-geri-getirme-resimli-anlatim-441267.html
bu konuda anlatılanları yapıcaksın![]()
Telefonun uykusuZ kaLMışmrb arkadaslar benim c7de soyle bir sorun var kişiler rehberde kayıtlı olmasına ragmen birisi aradıgı zamn sadece numzraları gostefıyorr yanı isim filan görünmüyor ama rehberde kzyıtlı bunu nasıl cözebilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

bu video güncellemesi nedir ben hem telden hem ovi suit'ten baktım öyle bir güncelleme çıkmadı.
birde benim telefon pr1.0 uzun zamandır n95'im varken bile güncelleme yapmıyordum en son v30'a güncelleyip bırakmıştım, şimdi n8'i güncellemek istiyorum ama
----------Eklendi @ 12:46:52 ---------- Yazıldı @ 12:46:37 ----------
bu video güncellemesi nedir ben hem telden hem ovi suit'ten baktım öyle bir güncelleme çıkmadı.
birde benim telefon pr1.0 uzun zamandır n95'im varken bile güncelleme yapmıyordum en son v30'a güncelleyip bırakmıştım, şimdi n8'i güncellemek istiyorum ama
güncellerken telefonda ki rehber, mesajlar, uygulamalar vs. siliniyor muydu?
Telefonun uykusuZ kaLMış
1 daKika uyusuN vüCudu dinLenSin baK NasıL toPLuyor kenDini
----------Eklendi @ 15:58:27 ---------- Yazıldı @ 15:56:14 ----------
güncellerken telefonda ki rehber, mesajlar, uygulamalar vs. siliniyor muydu?
hiçbir soruN oLMaz birŞey SilinMez saDece ekstRaLar yükLenir teLefonuna:..

tel. ılk aldıgımda bıldırım ışıgı yanıp sonuyordu tuş kılıdını devreye soktugumda,ama sımdı ne olduysa guncelemeden sonra yanmamaya basladı ayarlardan kontrol ettım acık gosterıyor ve sınırsız yapmama ragmen bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım..
nokıa C7