Nokia N8 & Htc Desire Takas???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34istanbul34

34istanbul34

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 & Htc Desire Takas???
Telefoncuda Htc desire vardı..cihaz gerçekten de temiz görünüyor.Bende N8 kullanıyorum..Adam Başa Baş takas yapıyor.takas olmadan 700 tl diyor.arkadaşlar sizce değer mi..kuzende var desire çok hoşuma gidiyor telefon hızı falan manyak :) desirenin kutusu garanti belgesi varmış..vodefone romlu cihaz android 2.1..biraz hantal idi..şimdi aldıktan sonra 2.2 ye güncelleyebilirmiyiz?? ve android market sorunu var mı root etmeden market te kullanılabilir mi???

Teşekkürler...:hmmm

__black__

__black__

Üye
hiç düşünme git al ben kullanıyorum şahane telefon root yapmadan marketede rahatlıkla girebilirsin.. n8 şarjı kaç gün dayanıyor bilmiyorum ama desirenin 2 gün gidiyor

hoss

hoss

Üye
tabiki güncelleye bilirsin androidin özgürlüüğünü yaşa , n8 den cok daha iyidir , hızlı ve kaliteli bir cihazdır

berkcombil

Üye
Desire kullananlar cihazın bir tek şarjından şikayetçi.Hiçbir şey yapmasan bile 1 günü zor çıkardığından bahsediyorlar.Tabi bunun yanında Android ve N8'e göre daha güçlü bir donanım.Tercih senin.

34istanbul34

34istanbul34

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 2. el telefona güvenemiyorum yoksa düşünmeden alırım da işte...yarın biraz daha inceleyeyim kafama yatarsa bismillah diyim alayım en iyisi fazla da ince düşünmemek lazım bence :S

----------Eklendi @ 23:59:18 ---------- Yazıldı @ 23:56:10 ----------

Arkadaşlar bir de android telefonlara oyun yüklemek işkence diyorlar gerçekten de çok mu zor..mesela bi asphalt 6 yı satın almadan kuramazmıyız??

hoss

hoss

Üye
android marketten istegin oyun uygulamayi indirebilirsin telefonuna zor birsey degil

34istanbul34

34istanbul34

Üye
    Konu Sahibi
peki telefonun garanti durumunu ogrenebilecegim bir site varmi? İnş sorunsuz bir cihazdır

34istanbul34

34istanbul34

Üye
    Konu Sahibi
n8 imi kvk nin sitesinden garantisini kontrol edebiliyorum..vodafondan alinmiş desirenin garanti durumunu nereden kontrol edebilirim??

belferkay

Üye
kvkdan garanti sorgulama yoluyla öğrenebilirsin. Şarjı uzun gitmez o kadar. Sürekli elinde bir oyun bir internet yaparsan 5, maksimum 6 saatte biter. Donanımı güçlüdür tabii ama sanırım ikinci el 700tl dediğine göre... O yüzden dikkat et iyice bir incele öyle al. 2.1 olması hiç sorun degil. root edip eski romun yedeği alınıp custom rom yüklenebilir, ki bir sorun olduğunda tek bir işlemle cihaz eski halina döndürülebilir ve garanti kapsamına tekrar alınabilir. Açıkçası HTC sense arayüzü benim hoşuma gitmiyor. Bu nedenle cihazıma cyanogenmod7 kurdum stabili yeni çıktı. Hem android 2.3.3 hem de arayüz farklı. Telefonun hızının bayaa arttığını söyleyebilirim...

34istanbul34

34istanbul34

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar jrc desire telefonumu aldım.n8 i. Verdim ve anladım ki şimdiye kadar akıllı telefon kullanmamış. Android btcellnet ile birlesince ortaya muazzam bir şey çıkmış.masallah telefon çok hızlı.artık symbian telefon kesinlikle almam hatta Nokia almam. Valla herkese tavsiye ederim htc kalitesini Android kalitesini keşfedin..şimdi bu telefonu android 2.2 Ye güncelledim mi tamamdır.o zaman marketi de gelir herhalde. Cihaz gerçekten mükemmel . :):):)

mert_1047

mert_1047

Üye
Arkadaşlar jrc desire telefonumu aldım.n8 i. Verdim ve anladım ki şimdiye kadar akıllı telefon kullanmamış. Android btcellnet ile birlesince ortaya muazzam bir şey çıkmış.masallah telefon çok hızlı.artık symbian telefon kesinlikle almam hatta Nokia almam. Valla herkese tavsiye ederim htc kalitesini Android kalitesini keşfedin..şimdi bu telefonu android 2.2 Ye güncelledim mi tamamdır.o zaman marketi de gelir herhalde. Cihaz gerçekten mükemmel . :):):)

Hayırlı Olsun Kardeş Bir an önce 2.2 ye güncelle 2.2 güncellemesinin akabinde cihaza 720p çekim ekleniyor:)

hoss

hoss

Üye
hayırlı olsun dostum aramıza hosgeldin yeni telefonunla :oke:

34istanbul34

34istanbul34

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı Olsun Kardeş Bir an önce 2.2 ye güncelle 2.2 güncellemesinin akabinde cihaza 720p çekim ekleniyor:)

Hala guncelleyemedim firsatim olmadi..en kısa zamanda guncelleyecem.

----------Eklendi @ 13:37:17 ---------- Yazıldı @ 13:34:59 ----------

hayırlı olsun dostum aramıza hosgeldin yeni telefonunla :oke:

Teşekkür ederim şimdilik çOk memnunum. N8 den çok iyi :):)

34istanbul34

34istanbul34

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonun faturası yokmuş..teleservice garantiliymiş..bu cihazın garanti süresinin ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?? imei nosu ile sorgulayabileceğim bir yer var mı?? garantiye gönderirken faturası yok diye sorun çıkarırlar mı acaba teleservice de imei nosu kayıtlımıdır??

hoss

hoss

Üye
Arkadaşlar telefonun faturası yokmuş..teleservice garantiliymiş..bu cihazın garanti süresinin ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?? imei nosu ile sorgulayabileceğim bir yer var mı?? garantiye gönderirken faturası yok diye sorun çıkarırlar mı acaba teleservice de imei nosu kayıtlımıdır??
teleservise gidip imei no suyla ögrenebilirsin garanti süresinin ne kadar kaldıgını :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...