Htc wildfire S mi yoksa Nokia N8 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Htc wildfire S mi yoksa Nokia N8 mi ?
Ben htc cihazımi alalı yaklaşık on gün oldu. bir arkadaş ta nokia n8 telefonu nu benim tel ile takas etmek istiyor. sizce edeyim mi ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben olsam etmezdim, kamerayı bir kenara bırakırsak Symbian artık yetersiz kalıyor bence.
Tabi yinede karar sizin.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam etmezdim, kamerayı bir kenara bırakırsak Symbian artık yetersiz kalıyor bence.
Tabi yinede karar sizin.

çoğunlukla öyle diyorlar... android ten başka benim ne tür avantaj larım var ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
çoğunlukla öyle diyorlar... android ten başka benim ne tür avantaj larım var ?
Daha yeni bir cihazınız var, daha hoş tasarımlı bir cihazınız var bana göre, daha çok uygulama imkanına sahipsiniz, cihaza ROM yada arayüz programı vs. atarak daha fazla kişiselleştirme imkanına sahipsiniz gibi...
N8'de kötü bir cihaz değil, dediğim gibi karar size kalmış.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Daha yeni bir cihazınız var, daha hoş tasarımlı bir cihazınız var bana göre, daha çok uygulama imkanına sahipsiniz, cihaza ROM yada arayüz programı vs. atarak daha fazla kişiselleştirme imkanına sahipsiniz gibi...
N8'de kötü bir cihaz değil, dediğim gibi karar size kalmış.

evet tasarım konusunda haklısınız. ama biliyorsunuz wildfire S te android in o özgürce uygulamalarını yükleyemiyorum hafıza si az. çözüm olarak root gerek.ama oda cihazı garanti dışı bırakıyor muş. bu sorunlar ışte kafa mi karıştırıyor...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Ben olsamda ederdim diyim.Wildfire S 'de andoid için yetersiz kalıyor bence.Andoidi tam manada veremez.
Ekranı çok ufak filan. Yinede sen bilirsin.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsamda ederdim diyim.Wildfire S 'de andoid için yetersiz kalıyor bence.Andoidi tam manada veremez.
Ekranı çok ufak filan. Yinede sen bilirsin.

android i veremez derken sadece ekran yönünden mi söylediniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt