Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

_reflex_

_reflex_

Üye
utk4n kardeşim ellerine saglık. çok bomba bi paylaşım olmus. kendim bi fw hazırlamak istiyordum . bi kaç arkadasa pm attım ama yardımcı olamadılar. neyse :) bu konu bomba olmus. ama içindeki temayı silmek ve atacagım baska bi temayı var sayılan bir tema olarak ayarlamak istiyorum . yarıdmcı olabilir misin ?

--------------- Ekleme ---------------

HaLLedicem onu meRak etme.

BEN WİFİ SORUNU YASAMADIM. 15 E YAKIN FW DENEDİM. HİÇ Bİ SORUNLA KARSILAMADIM. AMA BAZI FW LERDE ÇABUKL BULUYO BAZILARINDA EN GEC 20 DK. BULUTLU HAVADA 35 DK SÜRDÜ EN GEÇ OLANI. :heyo:

FvZCgLyN

Üye

Guzel kardeşim anlatımın mukemmel ben çok beğendim. yanlız senden bi isteğim var bu yukardaki resimdeki fwnin aynısını istiyorum çok hoşuma gitti bana bunun varsa bi linkini veya nasıl yapabileceğimi biraz anlatabilirmisin acaba?

daja

daja

Üye
kardesim ellerine saglık. cok guzel bir calısma olmus ama anlamadıgım bi nokta var.. rofs2 dosyasını nfe ile actım indirdigim (4x4 menu) mod dosyasıda ... 4x4 menü\Resource\grid .. seklinde klasorde.. bunlardan hangisini nereye atacam??
belkide bi yeri atlamısımdır. siscontents olayını anlamadım cunku... yardımcı olursan sevinirim...

randomen01

randomen01

Üye
s60v3 için sayende güzel bi fw yaptım :) Çok Sağol :) ama hala korkudan yukleyemedim o ayrı :D neyse bi şey sorcam, daha fazla modu nerden bulabılırım?

deejayss

deejayss

Üye
gayet güzel bi anlatım teşekkürler :)

waycell

waycell

Üye
arkadasım 5 adet fw yaptım en basitinde installserver.exeyi değiştirdim hepsini tek tek tele yükledim hiç birinde tel açılmadı en siyah ekran çıktı en son orjinal yazılımı ölü telefon modunda atmak zorunda kaldım sebep ne olabilir acaba

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Teşşekürler :) işimize yaradı

sinanayba

sinanayba

Üye
dostum ellerine sağlık emeğine sağlık :oke:

eoner

eoner

Üye
sa. 5800 xm telefonum var.

fw orjinal - mavi indirdim

ve verdiğin editörle açtım orjinal dosyaları ve modları. orjinal fwnin klasörlerine ekledim tektek bitti ve ardından telefona attım ayni orjinali gibi değişiklik yok :allalla:

eoner

eoner

Üye
Cevap veren olmayacak sanırım

sinanayba

sinanayba

Üye
COO - VO2 -fpsx bu dosyaların içine prog gömmüyorlar arkadaşlar mesala filebrowser çıkartmak istiyom coo içinde araken fpsx içinde o prog parçalarını buluyom siliyom sonra menude bozuk iconla çıkıyor tam silin miyor en azından 7 - 8 kez flash atmışımdır bir türlü olmuyor istemediğim programlardan kurtulamıyom bana yardımcı olabilir misin ? birde mod ları COO - VO2 -fpsx hangisinin içine koyacaz acaba !!!!

djkeles

djkeles

Üye
Ellerine Sağlık

sezerr53

sezerr53

Üye
Ellerine sağlık.... Şu modları felan tek link şeklinde verebilir misin bir yere upload edip ? Ya da Konu da geçen link lerin hepsini tek bir link de versen çok güzel olur .... Teşekkürler..

emr-erock

emr-erock

Üye
10 numara konu olmuş kardeşim.Görsel Yön , Düzen ve ayrıntı hepsi bir arada.Bayağı Uğraş vermişsin belli.Teşekkürler...:oke:

icecrash

icecrash

Üye
Elinize sağlık E72 de bu modları kullanabiliyormuyuz...

----------Eklendi @ 18:16:24 ---------- Yazıldı @ 18:14:28 ----------

arkadasım 5 adet fw yaptım en basitinde installserver.exeyi değiştirdim hepsini tek tek tele yükledim hiç birinde tel açılmadı en siyah ekran çıktı en son orjinal yazılımı ölü telefon modunda atmak zorunda kaldım sebep ne olabilir acaba
Sende yapamadıysan biz hiç bulaşmayalım..:)

afacan15

Üye
bir insana her gün balık tutacagınıza balık tutmayı ögretin sözü burada çok dogru oluyor
emeginiz ve bilginiz için çok teşekkürler arkadaşım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teşekkürler. Umarım küçüçück bir mod yapabilirim :) En azından orjinal fw'yi sadece hackli hale getirmek istiyorum.

yabanciii

yabanciii

Üye
bnm bi sorum olcak k.bakmayın bnm tel x6 hackli by kötü köylünün c6 yazılımını kullanıyorum bu modlar örnek 5230 a olurmu yada olmasa aradıgımız dger modlar ordan burdanmı bulacagız yoksa :)

outofdark

outofdark

Üye
bu yasal mı?tşk..: ): )

By_AkA

By_AkA

Üye
bu modlar bütün telefonlara uyumlumu? yani telefondan telefona farkeden tek şey rofs2 dosyası dimi?:bilmm

Üst Alt