Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ben V52 tabanlı fw yapmak istiyorum bunlar c6 ya da V52 ye de olur dmi?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
bazıları oluyo (daha doğrusu denediklerim oldu)

Newpronik

Üye
hocam bir soru soracağım ya ben c6 v20.0.41 sürümünü türkçe dil ekliyorum fakat ı harfleri 1 gibi gözüküyor bu neden acaba ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
EkLediğin Lang hataLı oLabiLir.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Nokia C5 Unclok Modu Artık C6 cfw lerde :D

rardaki dosyaları c6 rofs2 ye gereken yerlere NFW ile Atın Tuş Kiliti Yukarıdaki Gibi Olacaktır :D

jayjay16

jayjay16

Üye
Utkan kardeşim ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın. ama anlamadığım bi konu var. şimdi ben c6 nın fw sini 5800 uyarlamak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Pnht siteSinden 5800'a poRtLanmış c6 fw sini indiRmen geRekiyoR.

stazz15

stazz15

Üye
verdiğin modları c6 port edilmemiş orj. v52 ye uygulayabilirmiyiz?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
C6 modLarı bunLar ama biR kaçı 5800 a da oLur.

stazz15

stazz15

Üye
c:\private\200113dd bu dosyayı bulamadım xplore de göstermiyo nasıl menü düzenini kaydetcem bide conversation u mesajlar menüsüne nasıl koyabilirim

afakethrum

Üye
Bende E63 var. Ben ekleme çıkarma yapabiliyor muyum yoksa C6 ve 5800'a özel şeyler mi bunlar?

intro

intro

Üye
vauu

fatihptc

fatihptc

Üye
peki bu işlemi yaptık sonra beenmedik nokia updater ile orjinal versiyonunu tekrar kurabilirmiyiz?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Evet kurabiLirSin. Yada navifiRm iLe kuRarSın sitede anLatımı vaR.

jayjay16

jayjay16

Üye
Utkan kardeşim yine rahatsız edicem seni ama tek sorum daha var :) şimdi ben SISContents programıyla çıkarıyorum dosyaları.bazılarından c_private çıkıyo.onu nereye atıcaz ?

registerfurk

Üye
eline sağlık öncelikle. bazı fwlerde genel tercih ismi yerine fwnin ismini yazıyolar. bunu tekrar eski haline getirmek istiyorum yarımcı olursanız sevinirim.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Utkan kardeşim yine rahatsız edicem seni ama tek sorum daha var :) şimdi ben SISContents programıyla çıkarıyorum dosyaları.bazılarından c_private çıkıyo.onu nereye atıcaz ?

c_ yi siL normaL pRivate kaLsın iSmi değiştiR işte önemLi degiL onLar ^^.

eline sağlık öncelikle. bazı fwlerde genel tercih ismi yerine fwnin ismini yazıyolar. bunu tekrar eski haline getirmek istiyorum yarımcı olursanız sevinirim.

101F8798.txt doSyaSını aç. " 0x2 string " uzantıSında " " ( tıRnak ) içindeki yazıyı değiştiR.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Amanın eksik kalsın ödüm patladı .d
Ama tabikide ellerine sağlık

olcay.bozdemir

Üye
bazı linkler yer değiştirmiş sanki :S indirdiğim linkteki dosyayla yazının olduğu yer farklı :S

Üst Alt