Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Sağol...
Faydalı konu:good:

CENNET-X13

CENNET-X13

Üye
Mükemmel bir anlatım olmuş.
Teşekürler

rawtime

Üye
n81 birde yapabilen varmı şu hatayı aşan does not match with the checksum in data package yaptığım fw yi flashlarken phoenixde bu hatayı alıyorum sürekli

cankal_93

Üye
süper paylaşım teşekkürler :)

waswar

waswar

Üye
c6 ev ekranını 5800a gömebileceğimiz bi mod var mı ?

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Vay arkadaş ya :) Çok iyi bi konu emeğine sağlık :) +Rep verdim :)

rezolar

rezolar

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]sağol arkadaşım artık kendi fwlerimi yapıyorum:D[/SIZE][/COLOR]

rezolar

rezolar

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ben c6 fW YE YAPTIM OLMADI[/SIZE][/COLOR]

coskunsaglam

Üye
rofs2 dosyasını nerden bulucaz yeniyimi de bu konuda :dry:

rpala

Üye
Rom packeri entegre etmek istiyorum Patches diye bi klasör var bunun içindekileri nereye atmam lazım :good:

yare1815

yare1815

Üye
vay be işte biz türkler le gurur duyuyorum her gencimizi yetiştiriyorlar yer konuda helal olsun be her şeyi cinde janocularda falan mı öğreneceğiz yani. Bizim genclerde böyle devam ederse 1 2 yılla kalmaz artık donanım üzeri cipte yaparlar .tek kelimeyle hellal olsun diyorum

torQaresma

Üye
kardeşim Allah senden razı olsun bunları çok iyi anlatmışsın artık ben de kendi fw mi yapabilirim ancak bu c6 daki menüyü yatay çevirdiğimizde seçenekler ve çıkış yazıları altta oluyo ya onu nasıl yapacax modu var mı ve bu modları fw atmak için nokia editöre sürükleyip bırakmak yeterli mi

Luck1

Luck1

Üye
kardesım oncelıkle ellerıne sağlık.ben 5230 v51.0.002 kullanıyorum ve orjınal fw dosyaları elımde mevcut. sormak istediklerimse şunlar. v51.0.002'nin rofs2'sine mi bu modları uygulayacagız yoksa c6 nın fw sını ındırıp onamı uygulayacagız? dıger bir sorum iste modlama bıttıkten sonra nasıl kaydedecegız ? rofs2 klasörünün üstüne direk yazılıyormu yoksa ?

hasan0692

Üye
kardeş ev ekranını samsung vidget kullanmak istiyorum nasıl yaparız bi bilgi versen :))

berat_berk

berat_berk

Üye
kardeş çok işe yarayacak sağolasın

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
isin gücün rast gelsin kardeş 10 numara adamsın saol...

ZaZuM

ZaZuM

Üye
way be çok iyi bi anlatım olmuş şimdi maxicepde bi fw patlaması bekliyorum
:alkis:alkis

mmb7982

mmb7982

Üye
kardeşim ağzım açık sayfaya bakıyorum hala nası bi emek harcamışsın çok teşekkürler.bi sorum var ama, bu verdiğin modları ve genel anlatımı symbian bellede kullanabilirmiyiz?farklı bir olay varmı?

Gladyator61

Üye
bu nasıl bir emek!Allah senden razı olsun.dert zeval vermesin. Çok teşekkürler.

orhnkya

orhnkya

Üye
tesekurler yararli bilgi bende yazin yapmayi dusunuyom lise son oldugum icin pek bakmiyom sadece modlama yapiyorum

Üst Alt