Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utkan arkadaşım msj demişken bu c6 tarzı fwlerde msj ı t9 ile yazarken saçma sapan öneri kelimeleri çıkıyo.. eski anam babam 3310 dan 5110 dan yana hiç bi telefonda böyle bi sıkıntı yoktu 5800 da dahil bunu düzeltme şansımız var mı peki ??

BiLmiyoRum hiç :).

muratiince

Üye
slm Utk4n* kardeş öncelikle süper bir çalısma yapmışsın teşekkür ederim benimde senden bi istegim olacak acaba şu tuş kilidi süresini ayarlama modu varmı varsa nereden bulabilirim tekrar teşekkür ederim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
valla milleti kötüleyeceğinize konuyu okuyup kendi cfw nizi yapın kendinizi kötüleyin :D

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Utkan Resimler Görünmüo

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
İmageShack siteSi yeni biR oLay yapmıS. Siteye üye oLup giRiş yapman geRekiyoR reSimLer sadece öyLe gözüküyoR.

palasibo

Üye
Kardeşim sana devamlı bişeyler soruyorum kızmazsın inşallah. Cfwdeki orjinal tema nasıl siliniyo ben onu sildiğim zaman telefon ya açılmıyo yada karman çorman bi görüntü çıkıyo nerden silecem onu? Bide ayrıca hakkında, aksesuar kurulumu yardım falan sildiğimdede rompatcher falan gidiyo yada bazı şeylerin eksik olduğunu farkediyorum bi değişiklik olmadan böyle ram harcayan şeyleri nasıl silerim?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sana devamlı bişeyler soruyorum kızmazsın inşallah. Cfwdeki orjinal tema nasıl siliniyo ben onu sildiğim zaman telefon ya açılmıyo yada karman çorman bi görüntü çıkıyo nerden silecem onu? Bide ayrıca hakkında, aksesuar kurulumu yardım falan sildiğimdede rompatcher falan gidiyo yada bazı şeylerin eksik olduğunu farkediyorum bi değişiklik olmadan böyle ram harcayan şeyleri nasıl silerim?

DefauLt temayı değiştiRmediğin için teLefon açıLmıyoR. DeğiştiRmek için ;

ROFS2\private\10202be9\101F876F.txt dosyasını aç.
Son satırda ' 0x14 string "200039EF" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail ' yazıyor.

200039EF bu temanın UID numaRaSı. MeSeLa oRjinaL temanın UID numaraSı 101f84b9'dıR. Resource\skins kLasöRüne giReRSen 101f84b9 diye bi kLasöR oLdugunu göRecekSin. EkLemek iStediğin temanın kLasöR adını aL. Sonra daha önce yazdıgım ;

Son satırda ' 0x14 string "200039EF" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail ' yazıyor.

DefauLt tema ayarLarını değiştiR. En koLay yoLu Fw CLeaneR onunLa yapabiLirSin.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
utku kardeş ben orijinal fw ye N8 ikonlarını gömmek istiyorum ama senin konundaki ikonu rofs2 ye attım olmadı ne yapmam gerekir acill

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utku kardeş ben orijinal fw ye N8 ikonlarını gömmek istiyorum ama senin konundaki ikonu rofs2 ye attım olmadı ne yapmam gerekir acill

oRjinaL konu için ;

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya sen anlatsan olmazmı ben pek anlamıyorum o sitelerden

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
oRadaki üyeLiğim banLandığı için indiRemiyoRum ^^. VeRdiğim paketi nasıL yaptın da oLmadı mı ?

palasibo

Üye
DefauLt temayı değiştiRmediğin için teLefon açıLmıyoR. DeğiştiRmek için ;

200039EF bu temanın UID numaRaSı. MeSeLa oRjinaL temanın UID numaraSı 101f84b9'dıR. Resource\skins kLasöRüne giReRSen 101f84b9 diye bi kLasöR oLdugunu göRecekSin. EkLemek iStediğin temanın kLasöR adını aL. Sonra daha önce yazdıgım ;

DefauLt tema ayarLarını değiştiR. En koLay yoLu Fw CLeaneR onunLa yapabiLirSin.

Kardeşim dediğini yapacam fakat o rof2deki dosyada zaten ikinci temanın adı var fakat yazılımı yükleyince orjinal temadan açılıyor ben bu orjinal temadan bi türlü kurtulamadım.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim dediğini yapacam fakat o rof2deki dosyada zaten ikinci temanın adı var fakat yazılımı yükleyince orjinal temadan açılıyor ben bu orjinal temadan bi türlü kurtulamadım.

MecbuR duRacak sadece açıLış oLayını değiştiRebiLirSin ^^.

happyayaz

Üye
kimseyi kötülediğimiz yok ki şayet bana geldiyse bu söz
sadece o kadar şeyi biliyorsan bu konuda da yardımcı olabilirsin diye düşündüm
modlama ile ilgili yazdıgınız buldugunuz ya da alıntı yaptıgınız herşeyi şaşkınlıkla ve hayranlıkla takip ediyoruz zaten :P

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
oRadaki üyeLiğim banLandığı için indiRemiyoRum ^^. VeRdiğim paketi nasıL yaptın da oLmadı mı ?

n8 ikon dosyasını rofs2 ye attım ve flashladım ikonlar değişmedi Co0 dosyasına attım bu kez tel açılmadı neyse yine tekrardan rofs2 ye attım sonuç aynı :S

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

Bunu da yapmanız gerekiyor.

Standart temayı değiştirmek için bir ekleme yapayım. 0x14 satırına yazdığınız yeni tema kodunuzu hexadecimalden decimale çevirip 0x2 satırındaki tırnak içindeki alana da yazmanız gerekiyor.

Aşağıdaki linkten indireceğiniz swf dosyasını internet explorerle açıp bahsettiğim işlemi yapabilirsiniz.

turgaykral

Üye
BENİM TELEFON SÜRÜMÜ V.52.0.007 son sürüm.
sizin bu fw dedikleriniz sürüm içinde varmı ? bide bunlardan bazılarını yükledik telefonun bozulma ve artık telefonu güncelleyememe ihtimalim var mı?

OzGuRKnowN

Üye
Nokiayı Seçtiğini için teşekkür ederiz ekranını nasıl kapatırız..

Üst Alt