Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
cok kolay gibimi gozukuo ne :ehe ellerine saglık abey :D

seyfo_enkaz

Üye
müzik çalar sesini arttıran mod var mı?

yokyok42b

Üye
Teşekkürler çok güzel bir konu açmıssın modlarıda eklemen güzel olmuş
Ama benim bir sorunum var ben Nokia Firmware editörle RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 yi açıyorum içinden bir dil silip paketlesem yada en basit bi mod eklesem yani bir degişiklik yapsam yeniden paketlediğim rofs2 ile phoenix flash a başlamıyor ''RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 does not match with the checksum in data package'' veri paketi olarak sağlama ile eşleşmiyor hatası veriyor sebebi ne nasıl aşarız
Enteresan yanı V50 de ben bu işleri yapmıştım sorun yoktu.

orcn31

orcn31

Üye
çok güzel bir paylaşım :) RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 açıp içine uygulama atıyorun telefona flshlayınca uygulama gözükmüyor yardımcı olabilir misin

meosenturc

meosenturc

Üye
Hakikaten toptan bomba paylaşım olmuş ne eksikse hepsi var. ellerine sağlık.

tüm sistemleri uygulamayı başardım da şu rof2'deki programları silmek için olan cleaner'ı bi beceremedim alttaki listeye işaretledim programlar gelmediği için silme seçeneği de olmuyor. hmm belki de silmek istediğim tüm programlar CFW'den eskiden silinmiş olduğu içindir :P

velhasıl allah razı olsun tek tek yüklemişsin pek makbule geçti.

keşke bir de modları klasörlere bölüp toptan atıvereydin bir linke tek tek tıkla tıkla öldüm vallaha :D:D

anılbaran

anılbaran

Üye
yaaa burdaki n8 kilidi orjinal yazılıma atılırmı

serdrbereket

Üye
kardeş bn navifirm i kurup söyleneni yapıyorum ama fw yi atınca mesela yine 3*4 kalıyor bn 4*4 olsun istiyorum

----------Eklendi @ 16:56:15 ---------- Yazıldı @ 16:51:12 ----------

hocam bna yardımcı olur musun
bn bütün modları indirdim nft yi de kurdum dosyayy kopyalıyorum ama değişiklik olmuyor fw yi atınca

coldman41

coldman41

Üye
Helal olsun süpersin kardeşim :oke:

mrtstab

Üye
teşekkürle arkadaşım güzelbi paylaşım olmuş.:good:
ama bi kaçşey istiycem media bar kışmını nasıl düzenlerim bt swich ile accel swich eklemek istiyom
2.si nokianın yeni internet tarayıcısı çıkmış 5800 orjn yazılımı için bulan varmı.:hmmm

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Çok işime yaradı, teşekkürler. Ama yazılımı flaşladıktan sonra telefon sürekli reset attı, açılmadı. Beceremedim sanırım. |-)

blueyes42

Üye
arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum iş yerindeki bilgisayardan bile yaptım olmadı c5-03 rm-697 jaf VE phoneix bir türlü telefonu görmüyor usb takınca şarj oluyor o yüzden formda arkadaşlar power button deyince tak dediler yaptım yine olmadı bilgisayara format attım olmadı bilgisayarın bütün usblerini denedim çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya arkasşalr burdaki n8 kilidi oginal fw olurmu:aman2:

----------Eklendi @ 16:45:17 ---------- Yazıldı @ 15:38:14 ----------

burdaki modlar c6v40 için mi veya c6v40 da olurmu

niye kimse cevap atmıyoooo :ağlarım:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
wayyy bea... :tşk:

----------Eklendi @ 12:51:10 ---------- Yazıldı @ 12:50:17 ----------

arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum iş yerindeki bilgisayardan bile yaptım olmadı c5-03 rm-697 jaf VE phoneix bir türlü telefonu görmüyor usb takınca şarj oluyor o yüzden formda arkadaşlar power button deyince tak dediler yaptım yine olmadı bilgisayara format attım olmadı bilgisayarın bütün usblerini denedim çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin.

nokıa pc suite yükle olur

Babosh

Babosh

Üye
Kardesh Bana .Lang File Editor Lazim

ahmetc503

şimdi o indirdiğimiz modları (mesala 4*4 menü ) ee bunu napcaz

0live456

Üye
s40 için geçerli mi bu peki ?

nsk1984

Üye