çoraplarım yırtık yardım

Sponsorlu Bağlantılar

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
konu 2 gündür konu dışı bölümünde. gereksiz mesajlar bölümüne atılması gerekmiyor mu? bence bir mahsuru yok fakat herhalde adminlenrin gözünden kaçtı. her daim yardımcı olmayı severim ama insanlar beni bir anlasalar.

zaza

zaza

Üye
senden çok iyi mizahçı olur :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş,sen de internet kafeye git veya başka çözümler bul.ben internetin kesik oldugunda nasıl oldugunu bilirim.bende interneti 1 ay kesik gezdim.telefonumdan bi yöntem bulmuştum 1-2 kr kaldıgında internete o şekilde 3 hafta yavaşta olsa girmiştim.son 1 haftada arkadaş beni bi ödemeli aradı dünya başıma yıkıldı,kontörüm bitmişti internete giremiyordum.artık 1 haftadfa internetsiz kaldım,zaten öteki haftada yeni bilgisayar aldık,internetim geri geldi.:D:ehe sonra dünyayı yıkıldıgı yerden tekrar topladım.:D sende internet kafeye gidebilirsin.

zaza

zaza

Üye
kardeş,sen de internet kafeye git veya başka çözümler bul.ben internetin kesik oldugunda nasıl oldugunu bilirim.bende interneti 1 ay kesik gezdim.telefonumdan bi yöntem bulmuştum 1-2 kr kaldıgında internete o şekilde 3 hafta yavaşta olsa girmiştim.son 1 haftada arkadaş beni bi ödemeli aradı dünya başıma yıkıldı,kontörüm bitmişti internete giremiyordum.artık 1 haftadfa internetsiz kaldım,zaten öteki haftada yeni bilgisayar aldık,internetim geri geldi.:D:ehe sonra dünyayı yıkıldıgı yerden tekrar topladım.:D sende internet kafeye gidebilirsin.

ne yaptın arkadaş şimdi de telefonu pcye bağlayamadım diye intihar edecek çocuk :ehe :d:

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
Necmati

Necmati

Üye
konu 2 gündür konu dışı bölümünde. gereksiz mesajlar bölümüne atılması gerekmiyor mu? bence bir mahsuru yok fakat herhalde adminlenrin gözünden kaçtı. her daim yardımcı olmayı severim ama insanlar beni bir anlasalar.

doğru söylüyon sucuklu yumurta ..
Harcanıyosun sen ...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Odadaki o,asosyal arkadaşına sorsana evlerinde ucu kızdırılmış çuvaldız var mı ?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Burak
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
ben de dünyada bi eşim yok diyordum meğer ne çok benim gibi insan varmış :P:

Mert

Mert

Üye
Yok mu orda 1 milyoncular.:d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
tanıdıgım piskolok olmuş arkadaşlarım var randevu vereyım mı ?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
mizahı bozuk bir arkadaşımız :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ne rol ama :ehe

zaza

zaza

Üye
Konu ile alakalı etiketler: