sen olmassan biz hiçizbende görmek istiyorum. lütfen resmini çek ve bizimle paylaş. yoksa intihar etmeyi düşünüyoruz.
20 yaşındayım efendim.Yaş kaç gülüm senin![]()
arkadaşlar resim koyma şansım yok. yüreğim, cesaretim ve özgüvenim buna izin vermiyor. asosyal biri her zaman gizli saklı olmayı, göz önünde bulundurulmamayı ister. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim de. nikim ile ilgili espiriler hoşuma gitti. eğer birlik beraberlik oluşturursak bu dünyayı yok edebiliriz.

Belkide yeni bir dünya yaratırız ..
Yırtık corap Gezegeni nasıl cift sarılı yumurta![]()

20 yaşındasın ve hayal gücün geniş.
abimi desem kardeş mi arkadaşmı bilemedim![]()
herneyse sen istanbul'a gel tophane karaköy iki dolan asosyallikten eser kalmaz.
Bu adam resmen bizle dalga geçiyorarkadaşlar resim koyma şansım yok. yüreğim, cesaretim ve özgüvenim buna izin vermiyor. asosyal biri her zaman gizli saklı olmayı, göz önünde bulundurulmamayı ister. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim de. nikim ile ilgili espiriler hoşuma gitti. eğer birlik beraberlik oluşturursak bu dünyayı yok edebiliriz.
Kesin olarak ama,hani öyle ihtimal filan değil 
merhaba arkadaşlar. sitenin tasarımı çok güzel olmuş bunu öncelikle belirtmek istiyorum. uzun süredir siteye giriş yapamıyordum. bunun nedeni babamın internet bağlantısını kapatması oldu. internet kapandığından beri hayatım karardı. dünyanın en mutsuz insanı ben oldum adeta. şu anda çok sevdiğim ve benim gibi asosyal olan arkadaşımın bilgisayarından yazıyorum. arkadaşımın evine girerken aklıma acaba çoraplarım yırtık mıydı sorusu geldi? ama içeri girmek zorundaydım, çünkü çok anormal bir tavır takınırdım kapıda uzun süreli bekleseydim. ayakkabılarımı çıkarttım ve içeriye adımımı attım. odasına gittik hemen. koltuğa oturdum ve o an hemen çoraplarımın altına baktım ne göreyim? yırtık çoraplarımı giymişim. beynimden vurulmuşa döndüm. şu anda arkadaşım umarım yırtık çoraplarımı farketmemiştir. eğer görürse onunla ilişkim bitebilir ve yine yalnız bir insan olurum. babamı nasıl ikna edebilirim arkadaşlar? internetsiz bir hiçim bunu biliyor ve böyle bir şey uyguluyor olacak iş değil. sizce intihar etmeli miyim?
Dahaa onceden forumdakı bı ıkı arkadas bizi keklemiştii
http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/dedem-ve-ben-184704.html Edwirdin konusu ...
Bu adama hep kanıyoruz yaaa
Acaba İntihar etmelimiyiz ?
onun varisi benimİntiharı sadece yumurta kabuğu edebilir.Biz onu beceremiyiz,o kutsanmış.