yumurta kabuğu
Üye
çoraplarım yırtık yardım
merhaba arkadaşlar. sitenin tasarımı çok güzel olmuş bunu öncelikle belirtmek istiyorum. uzun süredir siteye giriş yapamıyordum. bunun nedeni babamın internet bağlantısını kapatması oldu. internet kapandığından beri hayatım karardı. dünyanın en mutsuz insanı ben oldum adeta. şu anda çok sevdiğim ve benim gibi asosyal olan arkadaşımın bilgisayarından yazıyorum. arkadaşımın evine girerken aklıma acaba çoraplarım yırtık mıydı sorusu geldi? ama içeri girmek zorundaydım, çünkü çok anormal bir tavır takınırdım kapıda uzun süreli bekleseydim. ayakkabılarımı çıkarttım ve içeriye adımımı attım. odasına gittik hemen. koltuğa oturdum ve o an hemen çoraplarımın altına baktım ne göreyim? yırtık çoraplarımı giymişim. beynimden vurulmuşa döndüm. şu anda arkadaşım umarım yırtık çoraplarımı farketmemiştir. eğer görürse onunla ilişkim bitebilir ve yine yalnız bir insan olurum. babamı nasıl ikna edebilirim arkadaşlar? internetsiz bir hiçim bunu biliyor ve böyle bir şey uyguluyor olacak iş değil. sizce intihar etmeli miyim?