çoraplarım yırtık yardım

Sponsorlu Bağlantılar

'Davut

'Davut

Üye
Sen En İyisi Babanla Konuş...;) O Seni Anlar
Anlamassa Sen onu ge.....rt :eller: :d:

saynars

saynars

Üye
Arkadaşın yeni konularını merakla bekliyorum :D

Necmati

Necmati

Üye
o buranın fenomeni...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
buyur kardeş:

sana terzi lazım:ehe:D

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Cok güzel bir deneme yazısı olmuş ya bu ne :D

zaza

zaza

Üye
Yıldızlar geçidimi var :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dostum sen edwird mısın yahu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Necmati
MetQ7

MetQ7

Üye
Bu konuyu açan kişi inci sözlükte yazarlık yapıyor sanırım:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
:aha:

Necmati

Necmati

Üye
hort :ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
bende hort yapacam :ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
merhaba arkadaşlar. sitenin tasarımı çok güzel olmuş bunu öncelikle belirtmek istiyorum. uzun süredir siteye giriş yapamıyordum. bunun nedeni babamın internet bağlantısını kapatması oldu. internet kapandığından beri hayatım karardı. dünyanın en mutsuz insanı ben oldum adeta. şu anda çok sevdiğim ve benim gibi asosyal olan arkadaşımın bilgisayarından yazıyorum. arkadaşımın evine girerken aklıma acaba çoraplarım yırtık mıydı sorusu geldi? ama içeri girmek zorundaydım, çünkü çok anormal bir tavır takınırdım kapıda uzun süreli bekleseydim. ayakkabılarımı çıkarttım ve içeriye adımımı attım. odasına gittik hemen. koltuğa oturdum ve o an hemen çoraplarımın altına baktım ne göreyim? yırtık çoraplarımı giymişim. beynimden vurulmuşa döndüm. şu anda arkadaşım umarım yırtık çoraplarımı farketmemiştir. eğer görürse onunla ilişkim bitebilir ve yine yalnız bir insan olurum. babamı nasıl ikna edebilirim arkadaşlar? internetsiz bir hiçim bunu biliyor ve böyle bir şey uyguluyor olacak iş değil. sizce intihar etmeli miyim?

arkadaşım bi bahane bulup dışarıya çık geri döneceğim diye git bi dükkandan 1 tl veya 2 tl bi çorap al geri dön

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

:ehe:ehe

Burak

Üye
necmi linki vermesem hort yapacagın yoktu bu konuyu :ehe

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
:hayalet:

Üst Alt