çoraplarım yırtık yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
bende görmek istiyorum. lütfen resmini çek ve bizimle paylaş. yoksa intihar etmeyi düşünüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Necmati

Burak

Üye
hepimiz kabuğuz :ehe

tek yüreğiz tek kabuguz :ehe :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Necmati
yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar resim koyma şansım yok. yüreğim, cesaretim ve özgüvenim buna izin vermiyor. asosyal biri her zaman gizli saklı olmayı, göz önünde bulundurulmamayı ister. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim de. nikim ile ilgili espiriler hoşuma gitti. eğer birlik beraberlik oluşturursak bu dünyayı yok edebiliriz.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Yaş kaç gülüm senin :ehe

canturgay

canturgay

Üye
dert etme hacı arkadaşında senin gibi asosyalmiş işte bi çorap yüzünden tek arkadaşını kaybetmek istemez...bu arada ne oldu ?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sen intihar etmeyi kafaya koymuşsun :D 10. kattan kendini aşağı at :D Güzelse haber yolla bende atacam kendimi :d:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Vay adamım hoşgelmişsin nasıl gidiyor hayat,intihar eylemleri falan, bana bak birgün intihar edersen bizden bilecekler sakınha böyle birşey yapma. Gelelim internete baban belkide bir bakıma iyi yapmıştır ne dersin.? evde kendini kapatacağına, dahada sosyelleşmeni istiyordur. bence biaraz çevrene göz at gerçekçi bir sosyal hayat deneyimi yaşa.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
zaza

zaza

Üye
bu kabuktan çok iyi mizahçı olur bence bu adam ileriyi düşünerek bunları yazıyor belki birgün biri keşfeder :ehe

Necmati

Necmati

Üye
arkadaşlar resim koyma şansım yok. yüreğim, cesaretim ve özgüvenim buna izin vermiyor. asosyal biri her zaman gizli saklı olmayı, göz önünde bulundurulmamayı ister. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim de. nikim ile ilgili espiriler hoşuma gitti. eğer birlik beraberlik oluşturursak bu dünyayı yok edebiliriz.

Belkide yeni bir dünya yaratırız ..
Yırtık corap Gezegeni nasıl cift sarılı yumurta :hmmm

zaza

zaza

Üye

Belkide yeni bir dünya yaratırız ..
Yırtık corap Gezegeni nasıl cift sarılı yumurta :hmmm

hiç iyi bir fikir değil daha kıyametin ne zaman olacağını bilmiyoruz siz dünyayı yeniden yaratırız diyorsunuz töbe töbe yaratmak ALLAHa mahsustur :)

Burak

Üye
20 yaşındasın ve hayal gücün geniş.
abimi desem kardeş mi arkadaşmı bilemedim :D
herneyse sen istanbul'a gel tophane karaköy iki dolan asosyallikten eser kalmaz.

• Beğen
Necmati

Necmati

Üye
20 yaşındasın ve hayal gücün geniş.
abimi desem kardeş mi arkadaşmı bilemedim :D
herneyse sen istanbul'a gel tophane karaköy iki dolan asosyallikten eser kalmaz.

Amcalara uğramadan geçme !

Burak

Üye
evet. amcalar seni çok begenicektir eminim.

• Beğen
saynars

saynars

Üye
Bu adam resmen bizle dalga geçiyor :D Kesin olarak ama,hani öyle ihtimal filan değil :ehe

Sidretül Münteha

Üye
merhaba arkadaşlar. sitenin tasarımı çok güzel olmuş bunu öncelikle belirtmek istiyorum. uzun süredir siteye giriş yapamıyordum. bunun nedeni babamın internet bağlantısını kapatması oldu. internet kapandığından beri hayatım karardı. dünyanın en mutsuz insanı ben oldum adeta. şu anda çok sevdiğim ve benim gibi asosyal olan arkadaşımın bilgisayarından yazıyorum. arkadaşımın evine girerken aklıma acaba çoraplarım yırtık mıydı sorusu geldi? ama içeri girmek zorundaydım, çünkü çok anormal bir tavır takınırdım kapıda uzun süreli bekleseydim. ayakkabılarımı çıkarttım ve içeriye adımımı attım. odasına gittik hemen. koltuğa oturdum ve o an hemen çoraplarımın altına baktım ne göreyim? yırtık çoraplarımı giymişim. beynimden vurulmuşa döndüm. şu anda arkadaşım umarım yırtık çoraplarımı farketmemiştir. eğer görürse onunla ilişkim bitebilir ve yine yalnız bir insan olurum. babamı nasıl ikna edebilirim arkadaşlar? internetsiz bir hiçim bunu biliyor ve böyle bir şey uyguluyor olacak iş değil. sizce intihar etmeli miyim?

Şakaa gibii yaaa yazına gülmek isstedim amaa gülemedimm bizi keklemeeeee :dry: Dahaa onceden forumdakı bı ıkı arkadas bizi keklemiştii

Adı Edwird bizi kekleyip sakaa yapmıslardııı :dry: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/dedem-ve-ben-184704.html Edwirdin konusu ...

MetQ7

MetQ7

Üye
Bence kasayı yan yatır:ehe

Üst Alt