arkadaş doğru söylüyor, forumda defalarca açıklanmıştıarkadaşım sormadan önce biraz araştırsanız en az 10 kere yazdım aynı cevabı...
telefonda kilitlenmelere karşı bataryayı çıkarmak zorunda kalıp telefona zarar vermemek için geliştirilmiş bir sistem var . kapanma tuşuna 10 sn basılı tutulduğunda telefon restart atıyor . Kapanma tuşuda biraz hassas olduğundan kılıfta veya cebinizde sıkışma olursa 10 sn basılı kalıyor ve telefon restart atıyor . Olay bundan ibaret.
arkadaşım sormadan önce biraz araştırsanız en az 10 kere yazdım aynı cevabı...
telefonda kilitlenmelere karşı bataryayı çıkarmak zorunda kalıp telefona zarar vermemek için geliştirilmiş bir sistem var . kapanma tuşuna 10 sn basılı tutulduğunda telefon restart atıyor . Kapanma tuşuda biraz hassas olduğundan kılıfta veya cebinizde sıkışma olursa 10 sn basılı kalıyor ve telefon restart atıyor . Olay bundan ibaret.

o zaman senin telefonunda bi problem var kardeş. çünkü tuş açıkken açma kapama tuşuna basılı tutunca kapatılsın mı diye soruyor ewet ama sen onu dikkate almayarak elini tuşran çekme. telefon restart atacaktır. tuş kilitliykende 10 sn basılı tutunca reset atıyor telefona
adam haklı

Neye göre haklı arkadaşım ? Kanıt gösterirmisiniz ?Nerede yazıyor, yada hangi resmi açıklamada yazıyor telefonun kendi kendine (10 saniye) basık tutnca kapanacağı ?![]()
ahada şimdi bastım ve kapandı? 

Arkadaşlar, Samsung yetkili servisine, telefonun kapatma tuşuna 10 saniye yada daha fazla basılınca kapanıp kapanmaması gerektiği ile alakalı yönelttiğim soruya karşılık aldığım cevabı paylaşıyorum.
Bugün saat 14:00 civarına servisten aradılar ve aynen şu cevabı verdiler : " Açma - Kapatma tuşuna belirlş bir süre basılınca telefonun reset atması gibi bir durum söz konusu değildir. Bazı yazılımlarda reset atma olabiliyor, bu tamamen kullandığınız yazılıma bağlıdır ve reset atıp atmamasının hiçbir önemi yoktur." denild.
Buradan, ısrarla reset atması gerekir diyenlere duyrulur. Kulaktan dolma bilgilerle lütfen insanların aklını karıştırmayınız.![]()
şahsen benim cebime falan koymada böyle bir durum olmadı ama yazılan yazılarda böyle birşeyin olduğu anlatılınca bende bir deniyim dedim.. tuşlar kilitliydi "açma/kapama" tuşuna yaklaşık 10 sn.kadar basılı tuttum ve hakkattende reset attı buna şahidim yani bir wave kullanıcısı olarak...

Bazı yazılımlarda reset atma olabiliyor, bu tamamen kullandığınız yazılıma bağlıdır ve reset atıp atmamasının telefon açısından hiçbir önemi yoktur.
sonuçta atmıyor diyosan atmıyordur bende atıyor diyorum gözlemime dayanarak.. bahsettiğin gibi yazılımsal bir sorundur herhalde.. ve ayrıca da resmi açıklamaya katılıyorum çokta önemli birşey değil bencede.. çünkü benim başıma hiç gelmedi cebimdeyken falan filan bi sorun yok benim için yani