Nokia Stereo Bluetooth Kulaklık BH-505

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Stereo Bluetooth Kulaklık BH-505
arkadaşlar bugun bu bh-505 kulaklıgı aldım ama hiç memnun kalmadım boyun tarafı boynunu sarmıyor ve rahatısz edıyor bunu geri iade edebılırmıyım yarımcı olacak var mı _? ve kesınlıkle almayın tawsıye etmem ayrıca nokıa shop dan aldım 130 tl degmez paramı gerı almak ıstıyorum

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
hadi yaa ben de almayı düşünüyordum, başka kullanan yok mu acaba memnun olan ?

bu arada iade edebilirsiniz heralde sanırım :D

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
inşallah alırlar yarın acıksa ılk ısım telefon acıp goturmek olucak ayrıca boyle bı urun alıcak varsa Plantronics Backbeat 903 + Bluetooth Kulaklık alsın mukemmel derecede iyi ama netten bulabılırsınız herseyı arastırdım bulamadım sadece nette var bıde bı arkadasta gordum guseldı ama netten sıparıs verıp almadım bunu ıade edersem netten ılk ısım bunu almak olucak

webplayer

webplayer

Üye
Geri verebilirsiniz sanırım alacaklardır. Veremezseniz de bana satabilirsiniz :D

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
pesin alırsan 120 ye sana satarım :) pesın daha bugun aldım

webplayer

webplayer

Üye
pesin alırsan 120 ye sana satarım :) pesın daha bugun aldım

O biraz da işin şakasıydı tabi o kadar bütçe ayıramam kulaklığa biraz fazla benim için açıkçası :)

----------Eklendi @ 23:42:34 ---------- Yazıldı @ 22:53:17 ----------

Dediğim gibi o kadar bütçe ayıramayacağım için geri vermeniz sizin için daha karlı olacaktır. Ancak geri veremezseniz ve fiyatı da düşürme kararı alırsanız tabi ki ilgilenebilirim.
İyi forumlar :)

olciay

olciay

Üye
Tuketıcı haklarında 7 gun ıcerısınde satılan(alınan) urun gerı ıade edılır dıye bılıyorum , uzerlerıne gıtmende fayda var cunku acılmıs urun , gecersız neden gıbı cumleler kurup ambıyane tabırle basından salmak ısteyebılırler ...

najanaja

najanaja

Üye
BH-503 tavsiye ederim ben burdan 50 tl ye aldım mükemmel ses kalitesi war. Kulaklıktan kontrol edebiliyorsunuz teli ele almaya bile gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt