nokia bluetooth stereo headset BH-505 SATILIK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
nokia bluetooth stereo headset BH-505 SATILIK
arkadaşlar 09.04.2011 tarıhınde aldıgım BH 505 kulaklıgı satıyorum 130 tl ye nokıa shop dan aldım 100 tl ye paket ıcerıgı tam sekılde satıyorum cunku alısamadım ve boyun tarafından hoslanmadım dusunen yada alacak varsa 0531 640 56 93 [email protected] adres ve telefondan ulaşabılır

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşım umarım istediğin fiyata satarsın ama bişeyi satmaya karar verdiğinde bir önceki yorumların önemli bak bu önceki yorumlarında baya kullanışsız oldunu yazıyorsun ve şimdide satıyorum dıosun kızma ama bu bir çelişki yani senin açından satmaya kalktığında malda çelişki yaratıyorsun önceki yorumun burda

arkadaşlar bugun bu bh-505 kulaklıgı aldım ama hiç memnun kalmadım boyun tarafı boynunu sarmıyor ve rahatısz edıyor bunu geri iade edebılırmıyım yarımcı olacak var mı _? ve kesınlıkle almayın tawsıye etmem ayrıca nokıa shop dan aldım 130 tl degmez paramı gerı almak ıstıyorum​

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
ewet yazdım ama sonucta alacak yada dusunen vardır ben kendı acımdan dusundugum seyı yazdım ve benım almayın demem ıle almayacak yada nokıa bunu satamaz dıye bı kanun yok burada n8 almayın symbıan bıtmıs artık desem kımse almayacakmıydı sonucta dusunen yada almak ısteyen elbet cıkacaktır ses konusunda mukemmel benım begenmedıgım boyun tarafı alıskın olmadıgımdan dolayıda begenmedım alacak yada ısteyen kişi olursa verıcem ben kullanamadım dusunen yada alacak varsa buradayız fotograf ekleyemedım nasıl olacakgını bılen varsa foto da eklerım

anlamamki

Üye
50 tl verırım olumsuz yorumlarından oturu saygılar

webplayer

webplayer

Üye
Hayırdır Nokia Shop geri almadı mı kulaklığı?

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
50 tl ye bulursan banada al ticaretini yaparız %100 kazanırız bu arada evet almadı yokmus oyle bı durum geri alamıyorlarmıs bende satıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde almayı düşünüyom ama para yok malesef :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt