Benim telefonun içinde res diye bir dosya yok
arkadaslar zorla pacth menusunu getrdım error 00000061 hatası verıor dedıklerınızı yapıorm ama ana sayfaya donmuyor ve kapatıp actgm zaman yazılar yıne gelmemıs oluyor acıl yardımcı olurmusunuz. nasıl yapacagz ya
ben telefona çok fazla uygulama yüklemiyorum yüklenenler de açılıyor.yani demek istediğim firmware bana güncelleme den başka hız,tasarımın şıklığı vb konularda avantaj sağlayabilir mi?
tamam yükledim bunu daha pek fazla fark göremedim,mesela navigasyon paralımı oluyor ? onu merak ettimAlıntı: oguzkhan292 göndermiş. >
ben telefona çok fazla uygulama yüklemiyorum yüklenenler de açılıyor.yani demek istediğim firmware bana güncelleme den başka hız,tasarımın şıklığı vb konularda avantaj sağlayabilir mi?
Dostum mesala S5620 JTJL firmwaresini yüklersen telefonuna qwerty klavye gelir S5620MFJF1 yüklersen telefonuna navigasyon gelir S5620XAJA4 yüklersen telefonuna görev yöneticisi gelir 5620XEJE1 yüklersen telefonuna tüm modlar uyumlu olur ben bu anlamda söylemiştim yoksa java her firmware destekler

simgeleri yüklemesine yüklicemde Flash Decompiler Trilix programını bir türlü orjinalleştiremedim:S
Dostum mesala S5620 JTJL firmwaresini yüklersen telefonuna qwerty klavye gelir S5620MFJF1 yüklersen telefonuna navigasyon gelir S5620XAJA4 yüklersen telefonuna görev yöneticisi gelir 5620XEJE1 yüklersen telefonuna tüm modlar uyumlu olur ben bu anlamda söylemiştim yoksa java her firmware destekler
Hepsi birarada olma ihtimali varmıdır?
tamam yükledim bunu daha pek fazla fark göremedim,mesela navigasyon paralımı oluyor ? onu merak ettim
bide ben nevia yükledim sadece menüye giriyorum oralar iphone teması olmuş acaba heryer mi değişik olması gerekirdi yoksa ben doğru yüklemişmiyim (sadece menü değişti yani)
mesela bu nevia dan iphone1 temasına dönmek için res değiştirip diğer kilit kaldırma olayını filan yapsam olurmu*