Samsung Monte En Guzel Temalar

Sponsorlu Bağlantılar

Grrafik

Üye
iNevia için res dıye klasör çıp dedıgın dosyaları attım ama patch menuyu açamadım nasıl açılıyor ?

*Emre95

*Emre95

Üye
ben neviayı yükledim resimdeki gibi deil extra bişimi yapmak lasım tuş kilidi olmadı en basta :S

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
dostum tuş kilidi utilites'i aç sonra sağ en üst köşede kilit simgesi var :oke: ama aynı ayfonun kilit simgesine benzemiyor şimdi benzetmeye çalışıyorum :oke:

*Emre95

*Emre95

Üye
kardes menüde öyle olmadı ayrıca kasıo bnde :S

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
kardes sen baska bir tema yüklemişsidir benim kasmıyor dediğim iNevia patchi

*Emre95

*Emre95

Üye
allah allah ineviayı mı atıoruz rese sadece

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
EVET DOSTUM SADECE İNEVİA GT-S5620/Phone/Res/Flash/iNevia klasöründekiler resin içine birde Flash diye dosya atacaksın sadece iNevia yı atıcaksın

--------------- Ekleme ---------------

iNevia için res dıye klasör çıp dedıgın dosyaları attım ama patch menuyu açamadım nasıl açılıyor ?

Res klasörünün içinede Flash(F si büyük) klasörü açacaksın sonra dosyaları atacaksın patch menu yü açmak için telefonun kapatacaksın sonra KİLİT TUŞU ve AÇMA TUŞU na basarak açıcaksın o zaman Patch Menu gelir

yapamayan iletişime geçsin özel mesajdan :)

(ancak 16.00da cevap verebilirim)

*Emre95

*Emre95

Üye
kardes 1. iphoneyi yaptım resimdeki gibi oldu ama neviayı rese atınca deisik bi iphone oluo :D

tayyfunn

Üye
*Emre95

*Emre95

Üye
he oke osamn :D

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi

Mesaj yollamışsında gelen kutun dolu ama buradan anlatırım gelen kutunu boşalt yoksa mesaj alamazsın

Dostum şimdi sana herşeyi adım adım anlatacağım...

1-İlk önce bu adresteki Firmware yi kur bence en iyi firmware lerden birisi hemde navigasyon var
LİNK:http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

2-Sonra Aşağıdaki adresteki yamayı telefonuna kur(EĞER KURMAYI BİLMİYORSAN LİNKİNİ VERİM http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-hero-mod-v1-6-aciklamali-kurulum-420655.html BURADAKİ GİBİ KURACAKSIN)KURMAN GEREKEN DOSYALAR LİNKİ::http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-hero-mod-v1-6-aciklamali-kurulum-420655.html

3-Sonra telefonu KİLİT TUŞU ve AÇMA TUŞUNA BASARAK AÇ ve Patch Menu gelir yine yapamazsan iletişime geçersin e-posta adresim:: [email protected]
genelde 15.20 ve 17.40 saatlerinde açığım

ANiill

Üye
keşke şu yapılışını daha önceden yazsaymışsın da bizide böyle karamsarlığa sokmasaymışsın ne kadar güzel olurmuş ^-^ birde böyle deneyelim bakalım

zokyanus

zokyanus

Üye
bu bebelerin her dediklerine inanmayın.iphone kilidiymiş ulan bu java program bunu çalıştırdığında devreye giriyo çıkınca devreden çıkıyo.Bizde sanıyoruz kendi otomatik geçecek tuş kilidine sonra iphone lardaki gibi açacağız.:@

Grrafik

Üye
Tüm Dediklerini Yaptım Dediğin şeyleri patch menü fılan ama yeniden açtıgımda tema hazır fılan değil tema yok yani olmadı ?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
bu bebelerin her dediklerine inanmayın.iphone kilidiymiş ulan bu java program bunu çalıştırdığında devreye giriyo çıkınca devreden çıkıyo.Bizde sanıyoruz kendi otomatik geçecek tuş kilidine sonra iphone lardaki gibi açacağız.:@

Dostum bebe demişsin ama bu forumda senden başka bebe yok biz snin gibi değiliz bu bir mod dur istersen yükle dene kesinlikle java uygulama ile alakası yok tur bilip bilmeden konuşma :off::bann:

• Beğen
Tepkiler: cat

mkeles84

Üye
Dostum bebe demişsin ama bu forumda senden başka bebe yok biz snin gibi değiliz bu bir mod dur istersen yükle dene kesinlikle java uygulama ile alakası yok tur bilip bilmeden konuşma :off::bann:

Buna benze bir başlık açılmıştı, java uygulaması, adam kendini tatmin etmek için slide şeklinde yapmıştı. O arkadaş o başlık zannetti herhalde. Çünkü ilk konuyu gördüğümde ben de öyle düşündüm sonra okuyunca içeriği farklı olduğunu anladım. Kötü niyetli değil kanımca, sadece yanlış anlamış arkadaş..

Grrafik

Üye
bu menudekı resme ıstedıgımız resmi nasıl eklıyoruz ?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
res klasörünün üçündeki flash klasör
ne gir orda wallpaper kısmı var resmini oraya hem jpg hemde swf olarak atman lazım :oke:

Buna benze bir başlık açılmıştı, java uygulaması, adam kendini tatmin etmek için slide şeklinde yapmıştı. O arkadaş o başlık zannetti herhalde. Çünkü ilk konuyu gördüğümde ben de öyle düşündüm sonra okuyunca içeriği farklı olduğunu anladım. Kötü niyetli değil kanımca, sadece yanlış anlamış arkadaş..

Bende fazla sinirlendim ama bilip bilmeden söz söylemesi canımı sıktı

delypasha

Üye
kardeş teşekkür ederim. anlatımın çok iyiydi. yazdıklarını harfien yaptım ve bir sıkıntı calıştı :)

Üst Alt