Samsung Monte En Guzel Temalar

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil...

dr_furkangs

Üye
arkadaşlar bunu jtjl2 fw üzerinde nasıl yapacağız?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
JTJL üzerinde yapılmaz

gkhnbr1988

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

tşk

oguzkhan292

Üye
ben bu işte çok çok yeniyim.Bu firmware de amaç nedir.Orjinal tertemiz telefonum var. ben buna firmware yükleyince neyi değişecek.Aradım biraz bulamadım bu soruma cevap.Kapsamlı bi cevap veren olursa minnettar kalıcam

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
firmware yüklersen telefounun güncelleşecek daha yeni sürüm olucak ve başka şeylerle uyumlu olucak

hasanx33

Üye
arkadaslar zorla pacth menusunu getrdım error 00000061 hatası verıor dedıklerınızı yapıorm ama ana sayfaya donmuyor ve kapatıp actgm zaman yazılar yıne gelmemıs oluyor acıl yardımcı olurmusunuz. nasıl yapacagz ya

oguzkhan292

Üye
ben telefona çok fazla uygulama yüklemiyorum yüklenenler de açılıyor.yani demek istediğim firmware bana güncelleme den başka hız,tasarımın şıklığı vb konularda avantaj sağlayabilir mi?

anilyilmaz

Üye
Benim telefonun içinde res diye bir dosya yok

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonun içinde res diye bir dosya yok

Res klasörünü kendin yapacksın

arkadaslar zorla pacth menusunu getrdım error 00000061 hatası verıor dedıklerınızı yapıorm ama ana sayfaya donmuyor ve kapatıp actgm zaman yazılar yıne gelmemıs oluyor acıl yardımcı olurmusunuz. nasıl yapacagz ya

Dostum önce patch menuyü aç orada 2 tane sayfa var 1 tane değil orda diğerlerinide kapatacaksın

ben telefona çok fazla uygulama yüklemiyorum yüklenenler de açılıyor.yani demek istediğim firmware bana güncelleme den başka hız,tasarımın şıklığı vb konularda avantaj sağlayabilir mi?

Dostum mesala S5620 JTJL firmwaresini yüklersen telefonuna qwerty klavye gelir S5620MFJF1 yüklersen telefonuna navigasyon gelir S5620XAJA4 yüklersen telefonuna görev yöneticisi gelir 5620XEJE1 yüklersen telefonuna tüm modlar uyumlu olur ben bu anlamda söylemiştim yoksa java her firmware destekler

anilyilmaz

Üye
İnevia da Kilit nasıl olcak olmuyormu?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
utulies'İ aç sağ üstte kilit tuşu var

KaanLa

Üye
Eskiden Calısan Bir Samsung S5620'mim vardı Artık Onun yerine mavi ekran kalan bozuk bir telefonum var hıcbırsekılde acılmıyor su anda telefonum...

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Kilit tuşu kaçma tuşu birde ses kısma tuşuna basınca download ekranı geliyorsa bir sorun yoktur

oguzkhan292

Üye
Alıntı: oguzkhan292 göndermiş. >

Dostum mesala S5620 JTJL firmwaresini yüklersen telefonuna qwerty klavye gelir S5620MFJF1 yüklersen telefonuna navigasyon gelir S5620XAJA4 yüklersen telefonuna görev yöneticisi gelir 5620XEJE1 yüklersen telefonuna tüm modlar uyumlu olur ben bu anlamda söylemiştim yoksa java her firmware destekler
tamam yükledim bunu daha pek fazla fark göremedim,mesela navigasyon paralımı oluyor ? onu merak ettim :)
bide ben nevia yükledim sadece menüye giriyorum oralar iphone teması olmuş acaba heryer mi değişik olması gerekirdi yoksa ben doğru yüklemişmiyim (sadece menü değişti yani)
mesela bu nevia dan iphone1 temasına dönmek için res değiştirip diğer kilit kaldırma olayını filan yapsam olurmu*

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Kardes telefonum kod yuzunden bozulmustu magdurdum servıse gonderdım geldıgınde bakarız artık yapabılırsem ıyı olur guzele benzıyor ıphone a benzeyen bunun gıbı daha baska varsa sımgelerı degısık yuklersen sevınırız tesekkurler.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
simgeleri yüklemesine yüklicemde Flash Decompiler Trilix programını bir türlü orjinalleştiremedim:S

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
simgeleri yüklemesine yüklicemde Flash Decompiler Trilix programını bir türlü orjinalleştiremedim:S

Kardesım ozel den yazdım ben yardımcı olurum sana orjınallestırmede de sen yeterkı su gercek ıphone sımgelerını koy cevap beklıyorum.

senfenberg

Üye

Hepsi birarada olma ihtimali varmıdır?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi birarada olma ihtimali varmıdır?

imkansız

tamam yükledim bunu daha pek fazla fark göremedim,mesela navigasyon paralımı oluyor ? onu merak ettim :)
bide ben nevia yükledim sadece menüye giriyorum oralar iphone teması olmuş acaba heryer mi değişik olması gerekirdi yoksa ben doğru yüklemişmiyim (sadece menü değişti yani)
mesela bu nevia dan iphone1 temasına dönmek için res değiştirip diğer kilit kaldırma olayını filan yapsam olurmu*

doğru yüklemişsin

Üst Alt