herkesin zevki kendine ona bakarsan bende htc yi sony te samsung sevmiyorum ama bunun için konu açıp htc samsung savunanlara laf yapmıyorum
akıllı nokia teller de aynı anda 4 uygulama açık bırakılıyorken diğerleri 1ghz işlemci ile bunu yapamıyor.tarayıcıyi açık bırakıp geri donebiliyormuşunuz .iki tane 3 tane oyunu açık tutabiliyormusunuz o meşhur 1ghz lerinizde merak ediyorum

4 uygulama olsa iyi 44 uygulama açtı birisi n8 le![]()

akıllı nokia teller de aynı anda 4 uygulama açık bırakılıyorken diğerleri 1ghz işlemci ile bunu yapamıyor.tarayıcıyi açık bırakıp geri donebiliyormuşunuz .iki tane 3 tane oyunu açık tutabiliyormusunuz o meşhur 1ghz lerinizde merak ediyorum
4 uygulama olsa iyi 44 uygulama açtı birisi n8 le![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
hakan galaxys kullandın cevabı yapıştırsana arkadaşa![]()

Nokia kendi yolundan gidiyor diğer firmalar gibi birbirlerine benzemeye çalışmıyor o yüzden nokia
arkadaşım sen nerelisin türkçeyi öğretmediler mi sana ??nokia aksuvarı boll diye satıyo herkes bunu biliyo kapak kasa bulmak kolay dıyer markalar kalıdelı yapıyor makbulen bıraz cep yakıyor bu yuzden nokıa satıyo 5 prokram yukle nokya agır taban oluyo iphonede 620 program var sıfır nokıa gedeır agır kalır nakıa ıphone 2g gelemedı cıt parmak taha yenı koydu nokıa alan osellik beklemesin
türkcen iyi değil ama tespitlerin çok iyinokia aksuvarı boll diye satıyo herkes bunu biliyo kapak kasa bulmak kolay dıyer markalar kalıdelı yapıyor makbulen bıraz cep yakıyor bu yuzden nokıa satıyo 5 prokram yukle nokya agır taban oluyo iphonede 620 program var sıfır nokıa gedeır agır kalır nakıa ıphone 2g gelemedı cıt parmak taha yenı koydu nokıa alan osellik beklemesin