Telefon Tavsiyesi En iyi cep telefonu firması hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi cep telefonu firması hangisi ?

• Sony Ericsson

Kullanılan: 18 12.8%
  • Apple

Kullanılan: 11 7.8%
  • Nokia

Kullanılan: 66 46.8%
  • Samsung

Kullanılan: 28 19.9%
  • Lg

Kullanılan: 2 1.4%
  • HTC

Kullanılan: 14 9.9%
  • Motorola

Kullanılan: 2 1.4%

• Kullanılan toplam oy
    141
V/RS

V/RS

Üye
herkesin zevki kendine ona bakarsan bende htc yi sony te samsung sevmiyorum ama bunun için konu açıp htc samsung savunanlara laf yapmıyorum

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
herkesin zevki kendine ona bakarsan bende htc yi sony te samsung sevmiyorum ama bunun için konu açıp htc samsung savunanlara laf yapmıyorum

Tamam zaten herkesin sevip sevmemesine saygı göstererek koydum çoğu firmayı.Ayrıca bu konuya giren herkes keşke biraz araştırsa ondan sonra cevap verse şu an benim sony ericsson dememin tek nedenide estetik açıdan Arc felan daha hoşuma gittiği için yoksa Galaxy 2 felan çok daha iyi yani samsung ve Lg çok iyi firmalar dediğim gibi görsel açıdan benim hoşuma gitmediler hiçbiri.

hoss

hoss

Üye
millet araştırmadan oy verirse sonuç böyle olur işte hiç şaşırmadım :ehe

Elektr0

Elektr0

Üye
Nokıa'da samsung'da Lg'de Sonyericsson'da Htc'de motorola'da ((NokLa'da sumsang'da Sonyericsoo'da,,işin espirisi:ehe)) çok çok çok iyi telefonlar... gerçekten :):)

mustafasen

mustafasen

Üye
akıllı nokia teller de aynı anda 4 uygulama açık bırakılıyorken diğerleri 1ghz işlemci ile bunu yapamıyor.tarayıcıyi açık bırakıp geri donebiliyormuşunuz .iki tane 3 tane oyunu açık tutabiliyormusunuz o meşhur 1ghz lerinizde merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: pRime.
franzliszt

franzliszt

Üye
akıllı nokia teller de aynı anda 4 uygulama açık bırakılıyorken diğerleri 1ghz işlemci ile bunu yapamıyor.tarayıcıyi açık bırakıp geri donebiliyormuşunuz .iki tane 3 tane oyunu açık tutabiliyormusunuz o meşhur 1ghz lerinizde merak ediyorum

4 uygulama olsa iyi 44 uygulama açtı birisi n8 le :)

• Beğen
mavrick

mavrick

Üye

--------------- Ekleme ---------------

4 uygulama olsa iyi 44 uygulama açtı birisi n8 le :)

hakan galaxys kullandın cevabı yapıştırsana arkadaşa :naughty:

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Göründüğü üzere n8 e özel bi durum değilmiş buda :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kim ne derse desin Apple olayı baştan bitirmiş abi....Ama uyguladığı katı prosedürler yüzünden kullanmıyorum. Sadece şu salakça kurallarını rafa kaldırırsa o zaman kullanıcam Apple. Şu an için Nokia'dan şaşmam...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Nokia kendi yolundan gidiyor diğer firmalar gibi birbirlerine benzemeye çalışmıyor o yüzden nokia

• Beğen
shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kendi yolundan gidiyor diğer firmalar gibi birbirlerine benzemeye çalışmıyor o yüzden nokia

İlginç bi yorum olmuş ama teknolojide bazı şeyler benzemek zorunda örneğin şimdi nokia 12mp kamera koydu n8 e başka bi firma 12mp kamera kullanırsa bu taklitmi olcak bi yerde mecbursun anlıyacağın.Ayrıca bence firmalar şu anda taklit peşinde değil hepsi bi yarış içinde (biri hd kamera diyo biri tegra2 gpu diyo biri çift çekirdek işlemci diyo birisi 3d video diyo birisi tasarım diyo ve daha neler neler) ama nokia bu yarışa dahil olmak istemiyo gibi.

• Beğen
Tepkiler: J_JoKeR_R
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bide şunu var çoğu kişi n8 kötü diyor ama değil çünkü
nokia samsung iphone htc ... gibi firmalar bütün özellikleri bir telefonda birleştiremezmi birlerştirir ama ama en iyisini satmak değil burada özellikler çok fiyatı uygun yapmak istiyorlar dimi ???? haksızmıyım

hoss

hoss

Üye
nokia bitmiştir ister kabul edin ister etmeyin son çırpınışları

airex18

Üye
nokia aksuvarı boll diye satıyo herkes bunu biliyo kapak kasa bulmak kolay dıyer markalar kalıdelı yapıyor makbulen bıraz cep yakıyor bu yuzden nokıa satıyo 5 prokram yukle nokya agır taban oluyo iphonede 620 program var sıfır nokıa gedeır agır kalır nakıa ıphone 2g gelemedı cıt parmak taha yenı koydu nokıa alan osellik beklemesin

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nokia aksuvarı boll diye satıyo herkes bunu biliyo kapak kasa bulmak kolay dıyer markalar kalıdelı yapıyor makbulen bıraz cep yakıyor bu yuzden nokıa satıyo 5 prokram yukle nokya agır taban oluyo iphonede 620 program var sıfır nokıa gedeır agır kalır nakıa ıphone 2g gelemedı cıt parmak taha yenı koydu nokıa alan osellik beklemesin
arkadaşım sen nerelisin türkçeyi öğretmediler mi sana ??

hoss

hoss

Üye
türkcen iyi değil ama tespitlerin çok iyi :)

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n8 i beğenmiyoruz diyen yok ama o kadar paraya deyicek bi cihaz değil ayrıca en iyide değil çok daha iyi cihazlar var şu an piyasada bunu kabul edin diyoruz ayrıca en çok satma durumuda yavaş yavaş gidiyo şu an samsung çok büyük bi çıkış yakaladı türkiyede diğer firmalarda gayet iyi dünya genelindi bi kaç seneye kadar nokia batıcak Türkiyedede böyle giderse bi 10 seneye felan batar.

hoss

hoss

Üye
millet arastirma yapmadiklari icin en iyisi nokia saniyorlar
htc desire ve samsungun galaxy serisini kullansalar nokia nin bu markalardan cok geride oldugunu anlarlar aslinda

Üst Alt