QT+Ovi sorunu yaşayanlar işte çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
QT+Ovi sorunu yaşayanlar işte çözümü
ewet kaç aydır bende kullanamıyorum ovi yi nihayet düzgün bi QT buldum ekdekilerin hepsini kurun sadece doodledrive ı kurmasanız olur o küçük çaplı bi oyunmuş ben yinede ekledim ewet hepsini kurduktan sonra ovi ye girip bakabilirsiniz artık açılacak ve bütün QT uygulamalarıda sorunsuz çalışacak.

• Beğen
Tepkiler: BL@DE02

uMTOku

Üye
Hepsi hotfile art arda indirmede sorun olur

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
haklısın onu düşünemedim başka nereye yükleyebilirim sorun olmayacak keşke zipleyip yükleseydim hatta bi dakka hemen yüklüyom.

--------------- Ekleme ---------------

Buyrun yeni link hepsi bi arada

• Beğen
Tepkiler: emmi
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
haklısın onu düşünemedim başka nereye yükleyebilirim sorun olmayacak keşke zipleyip yükleseydim hatta bi dakka hemen yüklüyom.

Buyrun yeni link hepsi bi arada

şimdi oldu saol

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
dosyaları çıkartamıyorum hata veriyor :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
tekrar buyrun bu sefer denedim hata yok

Utku

Utku

Üye
süper paylaşım saol

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
deniyorum hemen

BL@DE02

BL@DE02

Üye
deneyenler yorum yapabilir mi şimdi yine yükleyip format atmak istemiyorum :S 2 kere yaptım bundan sonra garantisiz yapmam :)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
yükledim oldu ama simge çıkmadı
zaten ovi store çalışıyordu o yönde bi fikrim yok

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
deneyenler yorum yapabilir mi şimdi yine yükleyip format atmak istemiyorum :S 2 kere yaptım bundan sonra garantisiz yapmam :)

merak etme tekrar format atman gerekmeyecek ben yükledim 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum hem ovi hem bütün QT uygulamalarını.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
merak etme tekrar format atman gerekmeyecek ben yükledim 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum hem ovi hem bütün QT uygulamalarını.
dostum sana güvenip yükledim teşekkürler :) sorun çıkmadı ilk defa ovi çalışıyo ^^ allah razı olsun üst konu olmalı bu bence diğer qt konuları silinmeli :oke:

emre2574

emre2574

Üye
1.qt tam oalrak ne ıse yarıyor?
2.hacksız telefonda kullanılır mı?
3.yukleyınce format flaş falan ıstıyor mu?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim. ewet nihayet ovi sorunundan kurtulduk

1.qt tam oalrak ne ıse yarıyor?
2.hacksız telefonda kullanılır mı?
3.yukleyınce format flaş falan ıstıyor mu?

1.QT yi phyton gibi düşün nasıl eski tellerimizde phyton yüklü olmayınca onunla ilgili uygulamaları kullanamıyosak QT de öyle yeni yeni QT oyun ve uygulamaları çıkıyor eğer bu QT yi kurmazsan onlardan faydalanamazsın hiçbiri çalışmaz.
2.ewet teli hack lemeye gerek yok direkt kurabilirsin.
3. hayır format veya flash a gerek kalmayacak sorunsuz kullanabilirsin.

emre2574

emre2574

Üye
rica ederim. ewet nihayet ovi sorunundan kurtulduk

1.QT yi phyton gibi düşün nasıl eski tellerimizde phyton yüklü olmayınca onunla ilgili uygulamaları kullanamıyosak QT de öyle yeni yeni QT oyun ve uygulamaları çıkıyor eğer bu QT yi kurmazsan onlardan faydalanamazsın hiçbiri çalışmaz.
2.ewet teli hack lemeye gerek yok direkt kurabilirsin.
3. hayır format veya flash a gerek kalmayacak sorunsuz kullanabilirsin.

pekibu qt herhangibir zarar verıyor mu? tele

kusura bakma cok soruyorumsebep su daha once forumdaacılan konularda qtle ılgılı bırcok sorun vardı onun ıcın

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi ben yükledim hiç bi sorun yaşatmıyor + bi zarar wermez tele bu bi program deil zaten phyton gibi bi bileşen
merak etme.

emre2574

emre2574

Üye
saol

ЯReiS

ЯReiS

Üye
eyvallah sagolasin..2 sefer flash atmistim bu qt icin ama bu sefer oldu...yukledim hepsini gayet guzel calisiyor..arkadaslar yuklemnizi tavsiye ederim bu pro lazim..hatta ovi magazasi calisanlar bile yuklesin..tekrar tesekkurler paylasim icin kardes..

Üst Alt