QT+Ovi sorunu yaşayanlar işte çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

dobelardo

Üye
Nokia Beta Labs Sleeping Screen ve Qt yüklememden sonra çıkan sorunum bu sizin verdiğiniz programları kurunca da düzelmedi...

Gül gibi çalışan telefonum şimdi Ovi store açmıyor...

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla bilemicem. bilerek hemen paylaşmadım zaten 2-3 haftadır sorunsuz kullanıyorum hem ovi hemde qt uygulamalarını sende niye sorun yaptı anlamadım

abattal86

Üye
Nokia Beta Labs Sleeping Screen ve Qt yüklememden sonra çıkan sorunum bu sizin verdiğiniz programları kurunca da düzelmedi...

sanki beni anlatmışın :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye

kardeş şurda arkadaşın dediği dosyaları uygulama yöneticisinden kaldır bi
Symbian^3 Destek - Sayfa 2
sonra oviyi tekrar yükle ve reset at telefona (kapama tuşuna telefon 3kere titreyene kadar bssılı tut)
inşallah düzelir.yazarsın burda sonucu:)

bu arada şu an ovi'm gayet düzgün çalışıyo şimdi bunu indirip bi denicem inşallah ovi gitmez yine:)

--------------- Ekleme ---------------

pardon yanlış link:) doğrusu bu
www.maxicep.com/symbian-3-destek/n8-ovi-magaza-sorununu-cozdum-477604.html

--------------- Ekleme ---------------

ya kardeş ben bu qt'yi kurdum ovi tamam çalışıyo da telefon yavaşladı her yerde ufak takılmalar yapmaya başladı.şimdi nasıl geri kaldırcam bunu? Uygulama yöneticisinde de görünmüyo?

cafcaf2010

Üye
hotfile kullanamıyoru.rarlı gönderebilirmisiniz?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla direkt siteye nasıl upload ediliyo biri tarif ederse tabiki eklerim. Hala öğrenemedim o yöntemi.

emre2574

emre2574

Üye
konuyu paylasan arkadas bunu kurduktan sonra falsh falan atmıyoruz degıl mı yada telefonun hacklı olması gerekmıyor degıl mı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
hayır flash yada formatlık bi sorun çıkartmıyor. Kurman yeterli. Ayrıca kimileri tel de sorun çıkartıyor demiş kimisi ise çok memnun. Ben bu bileşenleri kurmadan önce ne ovi çalışıyordu nede qt uyg. Kullanabiliyordum ama şimdi telde hiç bi sorunum kalmadı hepside çatır çatır çalışıyor hiç bi sorunum kalmadı telde öyle kasıntı falan da yok. O sorun yaşayan arkadaşların bence teldeki kurulu başka uygulamalar Sebep oluyordur.

emre2574

emre2574

Üye
hayır flash yada formatlık bi sorun çıkartmıyor. Kurman yeterli. Ayrıca kimileri tel de sorun çıkartıyor demiş kimisi ise çok memnun. Ben bu bileşenleri kurmadan önce ne ovi çalışıyordu nede qt uyg. Kullanabiliyordum ama şimdi telde hiç bi sorunum kalmadı hepside çatır çatır çalışıyor hiç bi sorunum kalmadı telde öyle kasıntı falan da yok. O sorun yaşayan arkadaşların bence teldeki kurulu başka uygulamalar Sebep oluyordur.
ya da muhalefet oluyorlar sana :D

SilentOne

SilentOne

Üye
su noki qt we owi streyi bi brbire uymlu yapamadılar

emre2574

emre2574

Üye
nasıl yuklıcez normal program kurar gıbı mı?.-sıra farkedermı? - tele hafızasına mı depo hafızaya mı kurcaz?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ewt normal pro gibi önce en baştaki ana QT yi yükle zaten sormuyo otomatik tel hafızasına yüklüyo dierlerini soruyo fakat ben hepsini tel hafızasına yükledim.

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler..

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Rice Ederim....

emre2574

emre2574

Üye
sorun cıkmadan yuklersem super olur qtlı uygulama bırıktı:D.ama korkuyorum yarın denerım ıns sorun olmaz

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Walla kardeş dediğim gibi bende hiç bi sorun yok N8 im nihayet sorunsuz oldu ama bazı arkadaşlar sorun yaşadıklarını söylemiş bende anlamadım. Demek ki her n8 bir deil :ehe

emre2574

emre2574

Üye
Walla kardeş dediğim gibi bende hiç bi sorun yok N8 im nihayet sorunsuz oldu ama bazı arkadaşlar sorun yaşadıklarını söylemiş bende anlamadım. Demek ki her n8 bir deil :ehe
su da var benım ki S^3 ama c7 onda korkuyorum ya :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ykledm bunu bubblesı nasıl kaldırırm peki ?

Üst Alt