Nokia Beta Labs Sleeping Screen ve Qt yüklememden sonra çıkan sorunum bu sizin verdiğiniz programları kurunca da düzelmedi...
Gül gibi çalışan telefonum şimdi Ovi store açmıyor...

Nokia Beta Labs Sleeping Screen ve Qt yüklememden sonra çıkan sorunum bu sizin verdiğiniz programları kurunca da düzelmedi...
Gül gibi çalışan telefonum şimdi Ovi store açmıyor...

doğrusu buya da muhalefet oluyorlar sanahayır flash yada formatlık bi sorun çıkartmıyor. Kurman yeterli. Ayrıca kimileri tel de sorun çıkartıyor demiş kimisi ise çok memnun. Ben bu bileşenleri kurmadan önce ne ovi çalışıyordu nede qt uyg. Kullanabiliyordum ama şimdi telde hiç bi sorunum kalmadı hepside çatır çatır çalışıyor hiç bi sorunum kalmadı telde öyle kasıntı falan da yok. O sorun yaşayan arkadaşların bence teldeki kurulu başka uygulamalar Sebep oluyordur.

saolewt normal pro gibi önce en baştaki ana QT yi yükle zaten sormuyo otomatik tel hafızasına yüklüyo dierlerini soruyo fakat ben hepsini tel hafızasına yükledim.
su da var benım ki S^3 ama c7 onda korkuyorum yaWalla kardeş dediğim gibi bende hiç bi sorun yok N8 im nihayet sorunsuz oldu ama bazı arkadaşlar sorun yaşadıklarını söylemiş bende anlamadım. Demek ki her n8 bir deil![]()