Nokia Store Güncelleme S^3 Yeni !Yeni Arayüz-Sürüm:3.16.034-36

Sponsorlu Bağlantılar

fikret3968

fikret3968

Üye
3.16.036 gözüküyor bende

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Güncell

----------Eklendi @ 01:27:30 ---------- Yazıldı @ 01:13:44 ----------

Qt sorunununa kesin çözüme ulaştım.Nokia store'den puppy talk yada talking hamster uygulamalarını yükleyin.
Telinize uyumsuz derse pc'den nokia mağazasına girip N8 modelini seçip download edip telinize kurun.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
herhalde artık yeni sürümleri görmek için uygulama yöneticisinden Ovi suite i kaldırıp tekrar güncellemelerden kurmaya gerek kalmadı..

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
onunla uğraşmana gerek yok ewet.sis dosyalarını hafıza kartına at,direk kur

serinaga

serinaga

Üye
Eywallah Kardiş ...

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
güncell

ssuu18

Üye
bende yüklenmiyor diyor

muro38

Üye

----------Eklendi @ 22:28:55 ---------- Yazıldı @ 21:56:43 ----------

esselamüaleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar ben nokia e6 kullanıcısıyım iki gün önce telefonuma kaspersky virüs proğramını yüklemiştim denemk maksadıyla ve telefonumun içerisinde F - securtiy virüs proğramı olmasına rağmen yükledikten sonra telefonu kapattım ve açtım fakat telefon açılıyor ama ekran donuyordu bende bunun üzerine fortmat attırdım. ovi store ve daha pek çok proğram silinmiş ovi storu tekrar kurmak istedim qt bileşeni eksik hatası veriyordu bu sorunu hallettim ama ovi store kuruyorum yükleniyor diyor ama sonra yüklenemedi hatası vermeye başladı bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. ilginiz için şimdiden teşekkürler

----------Eklendi @ 22:32:23 ---------- Yazıldı @ 22:28:55 ----------

----------Eklendi @ 22:41:53 ---------- Yazıldı @ 22:32:23 ----------

arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim yukardaki yöntemlerin hepsini denedim ama yinede ovi store yüklenmiyor. yüklenemiyor hatası veriyor lütfen acil yardım edebilirmisiniz. teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 22:28:55 ---------- Yazıldı @ 21:56:43 ----------

esselamüaleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar ben nokia e6 kullanıcısıyım iki gün önce telefonuma kaspersky virüs proğramını yüklemiştim denemk maksadıyla ve telefonumun içerisinde F - securtiy virüs proğramı olmasına rağmen yükledikten sonra telefonu kapattım ve açtım fakat telefon açılıyor ama ekran donuyordu bende bunun üzerine fortmat attırdım. ovi store ve daha pek çok proğram silinmiş ovi storu tekrar kurmak istedim qt bileşeni eksik hatası veriyordu bu sorunu hallettim ama ovi store kuruyorum yükleniyor diyor ama sonra yüklenemedi hatası vermeye başladı bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. ilginiz için şimdiden teşekkürler

----------Eklendi @ 22:32:23 ---------- Yazıldı @ 22:28:55 ----------

----------Eklendi @ 22:41:53 ---------- Yazıldı @ 22:32:23 ----------

arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim yukardaki yöntemlerin hepsini denedim ama yinede ovi store yüklenmiyor. yüklenemiyor hatası veriyor lütfen acil yardım edebilirmisiniz. teşekkürler

telinize format attıkdan sonra içindeki QT tabanıda silinir,o yüzden yükleyemezsin.phoenix ve navifirm kullanmasını biliyormusun.içindeki programların hepsi gelir ve QT tabanının son sürümüde yüklenir.bu açık bu yazılımda kapatılmış çünkü
kasbersky benim telimi çökertmişdi bende denemiştim onu.teldeki f-security programınıda tavsiye etmiyorum zaten.lisansı sınırlı.kaldırdım kullanmıyorum.
phoenixle tüm yazılımı yeniden yüklemen gerekiyor.nasıl yapılacağ
ı

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

navifirm programında yazılımları indirmeden önce optionsdan-server-nokia care suiti seç ve son yazılımı bul 25.007 türkey ve telinin kasanın rengi olan yazılımdaki bütün dosyaları tiklerini işaretle indir.aşağıdaki vereceğim navifirmi kullan.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

alpaslan5832

Üye
Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
okitox

okitox

Üye
yav bunu niye güncel yazıp üste çıkarıyorsunuz ki. Bişey zannedip giriyoruz.

cyber

cyber

Üye
Evet

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
aykutozkann

aykutozkann

Üye
yine konu hortlama vakası :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kardeşim şu konuyu hortlatıp duruyorsun sonra milleti tersliyorsun sakin ol biraz .

Emil_Ceferli

Üye
:D :))))

Üst Alt