kendi yaptığım şekilde tarif edeyim bir dene.
ovi store ile ilgili uygulamaların hepsini kaldır uygulama yöneticisinden.QT yide.tek kaldıramayacağın ana uygulaması olacak.
sonra 3.12.42 yada 3.12.45i yükle.kurulum sonunda yüklenemedi diye hata verebilir ama uygulama yöneticisinde yüklenmiş olarak görünecek.çünkü sadece QTyi yüklemiş olacak,teli kapa aç ve sonrada verdiğim linklerden birini üzerine yükle.
34 sürümü kuruluydu zaten. Düzelirse diye senin eklemiş olduğun 36'yı üstüne yükleyip denedim ama yine yemedi.
Yükleme bitiyor, program başlıyor ve ardından..."Beyaz Ekran+Bıraksan Ömür Boyu Dönecek Olan Loading Halkası"
silmeden tekrar yükle store u düzelecek
----------Eklendi @ 22:58:45 ---------- Yazıldı @ 22:58:06 ----------
sadece siyah ekran..
bana göre senin tel tazelenmek istiyorNokia Labs'tan okuyup o öneriyi daha ilk gün denemiştim ama sonuç yok.
Silerek de yüklesem, silmeden de yüklesem sonuç değişmiyor.
.. ya kendin flaş at yada ver nokia shopa senin yerine yapıversinler.. sende rahatla , telefonunda rahatlasın 
bana göre senin tel tazelenmek istiyor.. ya kendin flaş at yada ver nokia shopa senin yerine yapıversinler.. sende rahatla , telefonunda rahatlasın
![]()
Ovi Store'yi protesto ediyorum çalışmadığı için.hahahaa , oda güzelYok vermeyeceğimOvi Store'yi protesto ediyorum çalışmadığı için.
Kendiliğinden çalışmaya karar verene kadar diğer ikonların arasında tek kalacak, üstü tozlu halde :P
ama nereye kadar dostum? bence sen bi telin içinin tozunu attır derim 
kuramayan arkadaşlar yazılımınız güncelmi.ovi suitle yazılımınızı yeniden yükleyin.içinizdeki hiçbir bilginiz silinmez,eksik olan dosyalar yerine gelir.ben format attıkdan sonra phoenixle flrmware update yapıyorum en son yazılımla hepkardeş ben indirdim yüklemeyi başlatıyorum yükleyici %100 gösteriyor sonra yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım yakın zamanda hard format attım bu sorun çıktı.Tşkler
ovi dosyaları kalıp halinde vermez.öyle olsaydı ovideki bütün uygulamalar ortalıkda gezerdiArkadaşlar ovi storeden indirdiğim dosyaları indirme biter bitmrz daha yüklenirken depo hafızasıda sis veya jar dosyası görünüyordu ama nokıastorede böyle değil inen dosyalar acaba hangi klasörde saklanıyor?
bundaki QT 1.00 - 1.4ü bile yükleseniz ki ben denedim ovideki bazı uygulamaları tam yüklemiyor.ve sürüm yüksek olduğundan ovi store uygulamasında bile hata verebiliyor.ovideki QT ile çalışan bütün uygulamaların Qt sürümü 1.00. Ama dışarıdan indirdiğim Qt ile çalışan aynı uygulamalarda hata almıyorum.buna dikkat ettinizmi hiç!Qt program sıkıntısı aynı ama dostum onu nasl yapcazki
link atarmısın.hangi mesaja cevap verdiğin anlaşılmıyor.Eğer ovi download ise telefonuna sis dosyasını indiremezsin.buna müsade edilmiyor nokia tarafından.pcdende bir yöntem vardı bir zamanlar,ama tabii bir zamanlarZaten geziyor ediz yiğitin paylaştığı asphalt 6 sherk kart dungeon hunter delilidir
www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ovi-den-bilgisayara-program-indirme-498617.htmllink atarmısın.hangi mesaja cevap verdiğin anlaşılmıyor.Eğer ovi download ise telefonuna sis dosyasını indiremezsin.buna müsade edilmiyor nokia tarafından.pcdende bir yöntem vardı bir zamanlar,ama tabii bir zamanlar
buyur kardeş link istemiştin ben ovi mağazadan inen dosyalar nereye gidiyyor diye sordum konu nereye gitti neyse sen bu yöntemle dosyaları indirirsin artık www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ovi-den-bilgisayara-program-indirme-498617.htmllink atarmısın.hangi mesaja cevap verdiğin anlaşılmıyor.Eğer ovi download ise telefonuna sis dosyasını indiremezsin.buna müsade edilmiyor nokia tarafından.pcdende bir yöntem vardı bir zamanlar,ama tabii bir zamanlar
sen saol arkadaş ama dikkati bir yere çekmek isterim.bir arkadaşada aynı şekilde söyledim.oviden yüklemeye çalıştığımızda bu sorunu alıyoruz.aynı uygulamayı başka yerden yüklediğimde hata almıyorum Qt tabanında.Bu sorunu nokiya ilettim ama hala cevap beklemekteyimugrasmıssın emege saygı saol ama yine yukleme hatası veriyo haberin olsun..
sen saol arkadaş ama dikkati bir yere çekmek isterim.bir arkadaşada aynı şekilde söyledim.oviden yüklemeye çalıştığımızda bu sorunu alıyoruz.aynı uygulamayı başka yerden yüklediğimde hata almıyorum Qt tabanında.Bu sorunu nokiya ilettim ama hala cevap beklemekteyim,çok ilgililer ya!!!ugrasmıssın emege saygı saol ama yine yukleme hatası veriyo haberin olsun..
www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ovi-den-bilgisayara-program-indirme-498617.html
----------Eklendi @ 22:41:34 ---------- Yazıldı @ 22:38:52 ----------
buyur kardeş link istemiştin ben ovi mağazadan inen dosyalar nereye gidiyyor diye sordum konu nereye gitti neyse sen bu yöntemle dosyaları indirirsin artık www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ovi-den-bilgisayara-program-indirme-498617.html
bulutsuz gecenin bahsettiği loading halkası sorunu bende de var, flash hariç her şeyi denedim, hiç flash atasım yok, poff

uygulamalarım, savelerim vs. silinmedi