QT+Ovi sorunu yaşayanlar işte çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

emre2574

emre2574

Üye
c7de sorun olur mu acaba :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sorun olacağını sanmıyorum sonuçta oda symbian 3:oke:

emre2574

emre2574

Üye
eger benım gıbı qt kurmak ıcın korkularınız varsa anna yı bekleyın ıcınde ısletım sıstemıne gomulu gelecekmıs kaynaklar

emmi

emmi

Üye
Qt 4.7.3 programını yükledim menüde falan çıkmadı, silmek istedim şimdi kaldırma başarısız diyor ne yapmam gerekir?:hmmm

haliloz95

Üye
ben yüklicem de tırsıyorum :) qt li uygulamaların listesini verebilirmi biri bana?

sultant

Üye
ben gebe giremiyorummm yukleniyoo ancakkk açılmıyorr

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Nereye giremiyosun? Biraz anlaşılır bi dilde konuşsan.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
arkadaşlar ben yükledim ama ovi store açılmıyor...

ugur7

ugur7

Üye
Teşekkürler...

realplayer2

realplayer2

Üye
Bende de 4.7.3 var çalışmıyor ki 4.7.2de çalışsın biraz kafa karıştırıcı geldi arkadaşım ha şu var arkadaşlar beta uygulamalar telefonunu normal uygulamalarıyla çakıştığı için sıkıntı çıkarıyo teli formatladım ve bida betaya hayır diyorum sizde yüklemeyin sadece mağazada yayınlanan uygulamaları yükleyin.
Saygılar...

by_mecho

by_mecho

Üye
olmuyor kardeşim ne yaptysam olmuyor sistemsel bir sorun olmaktan çıktı bu :)

vsamanci

vsamanci

Üye
kardeş bişi sorcam sana bende ovi açılıyor ama ana sayfası hiç deişmiyor hep aynı ürünler var ve ovi ye girip cıkıncca internet baglantısını kapatıp açmadan iptal edilmio işe yararmı bu ?

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
bende işe yaramadı, sorun nerde şimdi ?
Tüm dosyaları telefon hafızasına kurdum, bu arada kaldırmak istediğimiz zaman QT'yi nereden kaldırıyoruz ?

realplayer2

realplayer2

Üye
qt kalkmaz kesinlikle arkadaşım en fazla format atsan 4.7.0a düşer en eski sürümü bile olsa gömülü kalır da benim anlamadığım kimse neden annayı beklemiyo yarın öbür gün garantiye gönderdiğinizde telefonu ne yükleyip ne sildiğinizi görüyolar garanti dışı kalmasın cihazınız arkadaşlar lütfen yapmayın biraz sabredin. Bu arada başka bi konuda bi arkadaş bi yöntem bulmuş ben mağazayı o şekilde bilgisayardan kullanıyorum istediğiniz uygulamaya geldikten sonra en üstte site adresi yazıyo onu rakamlara kadar silip bi "/" koyup download yazın entera basın direkt bilgisayara iniyo ordan tele atıp yükleyin en azından anna gelene kadar tavsiye ederim:)

blackbird48

blackbird48

Üye
tekçözüm flaşh amabeceremediğim için bana servis yolu göründü

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler özellikle formattan sonra çok ise yapıyor

Üst Alt