(25/02/2011) 5800 v52.0.007 İÇİN C6 v20.0.043 NEREDEYSE KUSURSUZ

Sponsorlu Bağlantılar

maceraci46

Üye
4 4luk ama kapatıp acılmıyor

bihterberk

Üye
tuğrul kardeş ben 6 mart tarihli fw ni kullanıyorum süper hızlı ve sorunsuz .bu yeni mi veya farkı ne size göre bunu mu yüklemeliyim

crayzfighter

crayzfighter

Üye
tuğrul kardeş ben 6 mart tarihli fw ni kullanıyorum süper hızlı ve sorunsuz .bu yeni mi veya farkı ne size göre bunu mu yüklemeliyim

tugrul abi ceza yemiş bir süre forumdan uzak kalıcak adam sağlam fw yapıyordu

e_senli

e_senli

Üye
öncelikle teşekürler tel orjinal sürümde bu işte profosyonel olmadığım için atmakla atmak arasında kararsız kaldım sorunlar yaşarmıyım yasarsam eski orjinal sürüme nasıl dönerim

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
bi sorun çıkmaz kardeş orjinale rahatlıkla dönersin orjinal yazılımın nasıl yükleneceği forumda anlatılmış ordan bakabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

bence bu yazılımlar yani c6 yazılımları 5800 ın yazılımına 5 basar

ibalaban83

Üye
kötüköylü son fw sini kurmak istiyorum yardımcı olun lütfen

alper0642

Üye
kotukoylu kardeş bazı laf anlamaz arkadaşlar yüzünden kendisi forumdan ayrılmıştır. yok kamera kullanılıyor hatası veriyormuş, 2 saniye sonra resmi silmeye kalksa bu hatayı almayacak, yok şurası böyle, yok burası böyle, adam napacağını şaşırdı. kardeşim yayınlanan fw.yi sabote edecekseniz açıkça söyleyin ya, adama çin işkencesi çektirdi bazı arkadaşlarımız. ve o da kendisi forumdan uzaklaştı. kendisi ile görüştüm, ama en az üç ay uzak kalıp dinlenmek istediğini söyledi.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
kotukoylu kardeş bazı laf anlamaz arkadaşlar yüzünden kendisi forumdan ayrılmıştır. yok kamera kullanılıyor hatası veriyormuş, 2 saniye sonra resmi silmeye kalksa bu hatayı almayacak, yok şurası böyle, yok burası böyle, adam napacağını şaşırdı. kardeşim yayınlanan fw.yi sabote edecekseniz açıkça söyleyin ya, adama çin işkencesi çektirdi bazı arkadaşlarımız. ve o da kendisi forumdan uzaklaştı. kendisi ile görüştüm, ama en az üç ay uzak kalıp dinlenmek istediğini söyledi.

bu çok kötü bişi be bugün onun fw yi yüklicektim ama kaldırılmış :ağlarım:

ibalaban83

Üye
kahretisn bu ne şans arkadaş
adamlar fw için okadar uğraşıyor bir tşk yerine yok şu yok bu su olmuş beğenmiyorsan kaldır telinden başka kur zorla telde tut diyen varmı

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
kahretisn bu ne şans arkadaş
adamlar fw için okadar uğraşıyor bir tşk yerine yok şu yok bu su olmuş beğenmiyorsan kaldır telinden başka kur zorla telde tut diyen varmı

katılıyorum kesinlikle

ibalaban83

Üye
kotukoylu kardeşin fwyi bulma şansımız varmı acaba

dogan64

Üye
yazıklar olsun bazı kendini bilmeyenlerin yüzünden en iyi cfw yapan ustalarımız birer birer kızıp konuyu kaldırıyorlar
arkadaş adam okadar uğraşmış emek harcamış kotukoylu gibi ustalar azbulunur emeğe lütfen saygı gösterelim.

giray38

giray38

Üye
Kotukoylu bu işi bırakırsa orijinal fw ye donerim olooom :off::off::off::off: Tsunami 1.2 nin linki olan yok mu ya yada elinde olan upload etsin bi yere ?

starhacker

starhacker

Üye

kotu burada :D

starhacker

starhacker

Üye
blog sitesi herhalde :D

OğuzcanAbi

Üye
Şikayet sistemi kullanılmıştır içerik silmek :S

GreenPoisonN

Üye
5800 Fwleri Aynı Zamanda 5230 Da OLurmu ? Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar.. :)

firtina55

Üye
dostum nokia klasörnde phoenix diye bi dosya yok bende..yardımcı olur musun?

deejayss

deejayss

Üye
teşekkürler...

Üst Alt