(25/02/2011) 5800 v52.0.007 İÇİN C6 v20.0.043 NEREDEYSE KUSURSUZ

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
saol ama şunu unutma zanettiğin kadar kolay bir iş değil bu fw modlama temiz bir zihin istiyo hatalara bizde bakıyoruz yaptıktan sonra ama çokta hatalara bakıcak kafa kalmıyo beyin allak pullak bugün sabahın 8 inde yattım gece 11 den sadece bi tane dandik dosya yüzünden uykusuzum ondan biraz sert çıktımk çok pardon ksura bakma tekrar hakkını helal et kendine iyi bak allaha emanet ol

kvnc39

Üye
elbette anlayabiliyorum kızmakta sonuna kadar haklısın uzun uğraşlar var.kolay değil.. bende bilgisayar programcılığı bölümü okudum bilirim ne denli birşey olabileceğini.helal olsun.sende Allaha emanet ol başarılar dilerim tekrar çalışmalarında ellerine emeğine yüreğine sağlık.kendine iyi bak

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
sende saol

ahmet.220

Üye
kardeş mesaj sorunu yine olmadı bana mesaj gelmiyor bazen dek geldğinde geliyor ama bluetooth ile gelenler bile gözükmüyor ne yapabilirim

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ozman şöyle bişey diyeyim sana bu hata orjinal yazılımında varmı eğer varsa üzerine hacksiz orjinal yazılımı kur yani flaşhla sonra servise yolla yok eğer olmuyor diyosan bak c6 yazılımını flaşhla tele attıktan sonra muhakkak tele hard format at nasıl format atılıcağını herhalde biliyosun eğer bilmiyosan telefon kapalı iken yeşil+kırmızı+kamera tuşu+açma kapama tuşalrına elini pin kodu ekranı gelinceye kadar basılı tut bu işlemden sonra ülke ekranı geldiyse format atılmış demektir daha sonra hafıza kartını da biçimlendir ister pc de ister telefonda pc de biçimlendirme yaparkende hzılı biçimlendirme yapma sonar bi bak tele aynı hatayı yapıcakmı sende ki bu hata çok fazla kişide olmayan bi hata bu yüzden pek araştırılmadı bizde öle bişey yok diyeceklerim bunlar sorun devam edrse yolla servise gitsin kolay gelsin selametle

ahmet.220

Üye
kardeşim yardımın için teşekkür ederim orjinalinde böyle bi sorun yoktu sadece senin bu wf de başıma geldi ama bi şekilde yapıp şuanda hiçbir sorun olmadan kullanıyorum tekrar eline koluna sağlık bu arada senden bişey isteyecektim romblow ve mesaj okuyucu bana wf ye gömecek şekilde link edermisin modları verirmisin arkadaşım şimdiden teşekkürler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
ram blow bir süre sonar regsiter kdo istiyo onu fw ye gömmeni tavsiye etmem mesaj okuyucuda bende ne program olarak nede açık yani klasöre çıkartılmış vaziyette yok ama sana tavsiyem sis ware diye bi program var googlede arattır bulurusn onu bul ve kur çok işine yarar saygılarımla

ahmet.220

Üye
teşekkürker

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

ahmet meço

ahmet meço

Üye
seni gerçekten cani yürekten kutluyorum 200 adet fw atmışımdır şimdiye kadar ama bu c6 ların içinde en iyisi özellikle c6 v43 olarak en iyisi ram 57 normalde de 52 falan efekler süper ve hiç kasmıyor v43 lerin kamera çekimleri çok ama çok net herkeze tavsiye ederim eline sağlık kardeşim

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeşim beğendiğine çok sevindim ama hala çalışmalarım devam ediyo hergün tele farklı fw ler yüklüyom en iyisini bulana kadar devam

catlax66

catlax66

Üye
hadi bakalım kolay gelsin dostum

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
linkler yenilendi

ahmet meço

ahmet meço

Üye
19022011 ile çok fark yok ben çok mennunum ram 53 ondada :oke:

by-hedir

by-hedir

Üye
<b>Vay kardeşim yüklemişsin çok minnettarız sana bu emeklerinden dolayı
her zaman yalın ve temiz işler yapıyorsun bana göre ellerin dert görmesin.İ
şte ben her zaman diyorum Nokia bizleri böyle görsünde utansın biraz...<b/>

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Arkdaslar BU Fw Sizce 5250'ye Olurmu ??

alper0642

Üye
tuğrul kardeş yeni düzenlemen hayırlı olsun, tebrikler, özelden bişey sordum, bi bakabilirmisin.

olcay.bozdemir

Üye
diğer cfw ler gibi içinde şahıs ismi veya raklam içermediği için çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık güzel olmuş :))

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
<b>Vay kardeşim yüklemişsin çok minnettarız sana bu emeklerinden dolayı
her zaman yalın ve temiz işler yapıyorsun bana göre ellerin dert görmesin.İ
şte ben her zaman diyorum Nokia bizleri böyle görsünde utansın biraz...<b/>

allah razı olsdun kardeşim valla sizler için uğraşıyorum sabahlara kadar amacım siz kimseye muhtac olmayın en iyisini en sağlamını kullanın diye güle güle kullan:oke:

--------------- Ekleme ---------------

diğer cfw ler gibi içinde şahıs ismi veya raklam içermediği için çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık güzel olmuş :))

esas ben teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı güle güle gönül rahatlığı ile kullanın:oke:

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Güncellemelerle İlgili Ekran Görüntüleri de Yayınlasaydın Süper Olurdu.
Bu Akşam Deniycem Kolay Gelsin..

--------------- Ekleme ---------------

Ben de Sizler Gibi Neredeyse Hergün Fw Yükleyip Deniyorum. Artık Bunda Kalalım Demek İmkansız Heralde.
Çünki Sürekli Çıkan Yenilemeler Yeni Fw'ler le Birlikte Geliyo :)

Üst Alt