Telefon alıcamda yardım max 500 dokunmatik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcamda yardım max 500 dokunmatik
Arkadaşlar ben max 500 tl olan bir dokunmatik telefon alıcamda...Önerebileceğiniz telefonları sölermisin nokıa 5800 olabilir yada ıpod touch öneribilirsiniz telefon olarak düşünürsek arkadaşlar monte önermesin kimse şimdi bi arkadaş vardı avatar vardı avatar resminde mantıksız oldu ama o geçen gün nokıa 5800 için nokıanın fosilleşmiş symbian artık gitti androidli cihazlara bak diyordu bu konuda düşünceniz?Android nedense bana biraz daha değişik gelcek gözüm korkuo bi de yeni ayrıca samsunglar değilmi android??

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

kralimden1z97

Üye
500 tl android samsung galaxy mını ler warr kacırma aL:)

hoss

hoss

Üye
5800 bu saatten sonra alinmaz bana gore cok eski model
galaxy mini , p503 , galaxy ace , galaxy fit ,galaxy gio , x8 gibi cihazlari alabilirsin

Cenk-_-i

Üye
benim önereceğim bi tel var ama fiyatı bütçene uymuyo ben nokia c7 al diyecektim... En güzeli :))

61semih

61semih

Üye
galaxy miniyi alabılırsın 600mhz işlemci 376 ram kapasitif dokunmatık ekran a android i eklemişler fiyatıda 450 ile 500 tl arasında

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah ama konu eski nası olmuşsa güncellenmiş konu düşsün arkadaşlar...:oke:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
QZER29

QZER29

Üye
5800 bu saatten sonra alinmaz bana gore cok eski model
galaxy mini , p503 , galaxy ace , galaxy fit ,galaxy gio , x8 gibi cihazlari alabilirsin

aynen ole 5800 eskidi . arkdaşın dediği telefonlar dışında htc wildfire ve turkcell t10 işine yarayabilir.

Ocean258

Ocean258

Üye
LG Optimus Me, 500-600 Tl fiyatı olan smartphone almak istiyorsan hem tasarım olarak ıyı hemde kaliteli. şarjı 4 gün gidiyor eğer fazla kurcalamıyorsan )) ekran reaksiyonuda gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
mantıklı optimus me alınır.. fakat arkadaş konuyu daha öncelerden açmış.. çoktan telefon almış yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt