samsung galaxy İ5510 yardım lütfen !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pyst34

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy İ5510 yardım lütfen !!!
slm arkadaşlar,bende samsung galaxy gt-i5510 var bu telefona göre ADOBE FLASH PLAYER bulamadım,
1 tane buldum 10.1 flash player bunu yüklüyor telefon ama çalışmıyor,bugün root yaptım telefonu yine flash player yükledim yine çalışmadı,bunun hiçbir yolu yokmu ne yapmak lazım çalışması için yardımlarınızı belkiyorum arkadaşlar... 2.2 froyo yüklü telefonda bu en üst işletim sistemimi oluyor bunun içinde bilgi verirmisiniz teşekkürler şimdiden...

Lacrymosa

Üye
Flash player yükleme diye bir şey hayatımda ilk defa duyuyorum. Flash player kullanıcının dileği dahilinde bilgisayarda yüklenebilir. Telefondaki Flash versiyonunu sen değil telefonun üreticisi/işletim sisteminin ücreticisi ayarlar.

pyst34

Üye
    Konu Sahibi
Flash player yükleme diye bir şey hayatımda ilk defa duyuyorum. Flash player kullanıcının dileği dahilinde bilgisayarda yüklenebilir. Telefondaki Flash versiyonunu sen değil telefonun üreticisi/işletim sisteminin ücreticisi ayarlar.

mesela samsung galaxy s modelinde flash player yükleye biliyorsun ve telefondan filim sitelerine girip sorunsuzca telefondan filim izleye biliyorsun...

--------------- Ekleme ---------------

yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt