(yeni link mobil ve pc ) bolt browser 2.5 facebook dahil bir çok video sitesindeki videoları açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
va va va

urfa gazilisesi

Üye
yenisi ne zaman

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Inşallah 6 ay sonra...

63çiftçi63

Üye
tşk

adincer

adincer

Üye
teşekkürler..

b0mbaci70

Üye
Nerden indireceğimizi bulamadım???

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
orda link var sikinti yasayanlar diye. bulamadiysan cepten google a gir bolt browser yaz ve indir.

by efsane

Üye
Hocam sana çok teşekkür ediyorum. Sayende videoları açıyorum. E63 için karakterler çıkmıyor ama o yazıyor. Bir de Media settings de 2 videoya da no derseniz videoyu cep telefonunuza indirip izliyorsunuz.. Ben boltbrowser'den indirdim ama :)

rkap

rkap

Üye
teşekkürler

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bi şey değil herşey sizin için

kurbet

Üye
eyvallah kardes.
Benım tel e 71 kurdum oldu
ızleyebılıyorum

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bi şey değil

civandavut

civandavut

Üye
eywallah dostum söylenenleri yaptın mı oluyomuş

duran555

duran555

Üye
bnim n73 hack siz serfika hatası verio şu anda hack atamam telfnun trihini geriye alsm olurmu

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bnim n73 hack siz serfika hatası verio şu anda hack atamam telfnun trihini geriye alsm olurmu

iki önerim var:
1.telefondan google a gir boltborowser yaz indir
2.hack için link:

tween34

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler..

şöyle bir problem var, programı kurdum açtım facebook a girerken şifre veya isim kısmında rakamları yazamıyorum (E63).. normalde M harfine basılı tutarsam 0 olurdu ama bolt ta olmuyor yada ben beceremedim. Çözüm önerecek olan var mı?

by efsane

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler..

şöyle bir problem var, programı kurdum açtım facebook a girerken şifre veya isim kısmında rakamları yazamıyorum (E63).. normalde M harfine basılı tutarsam 0 olurdu ama bolt ta olmuyor yada ben beceremedim. Çözüm önerecek olan var mı?

Hemen yardım edeyim size. Hocam Z harfinin altındaki düğmeye 2 defa basarsanız üst karakterleri yazar. İÇŞĞ gibi harfleri de yazmıyor gibi görünüyor ama yazıyor :)

teknoxX

teknoxX

Üye
arkadaşlar bolt browserin türkçe karakter sorununu çözen bilen varmı acaba...

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi

hakansisli

Üye
Arkadaşlar Benin Telefon Samsung Star Wfii Boltta Facebook ta Yeni Yorum Şekli Getirilmiş ... Yorum Yaparken Entera Basmak Gerekiyor ... Bu Yüzden Boltta Yorum Yapamıyorum .... Yardım Edin... Çözümü Varmı ...

Üst Alt