(yeni link mobil ve pc ) bolt browser 2.5 facebook dahil bir çok video sitesindeki videoları açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
yorumu yazdıktan sonra seçenek/submıt.diye bi şey var öyle yap hallolur.

hakansisli

Üye
ÖYLE Olmuyor İşte ... Facebook Bir Sorunla Karşılaitı Kısa Sürede Düzeltmeye Çalışacağız Yaazıyor ... Yani Olmuyor

burak1907fb

Üye
ibrahim abi ben bir kere video izlerken indirilsin mi diye sordu indirdim. Ama artık indiremiyorum

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
civandavut

civandavut

Üye
Arkadaşlar herşey normal facebook da video oynatıyo ama konulara yorum yazamıyorum.yorum yap yazıyo ama yorumu yazıp sunbit deyince hata veriyo sebebi nedir

bnymndag

Üye
teşekkürler kardeşim direk yüklüyorum bunu inşallah çalışırır

dozana

Üye
link nerde göremedim

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
ÖYLE Olmuyor İşte ... Facebook Bir Sorunla Karşılaitı Kısa Sürede Düzeltmeye Çalışacağız Yaazıyor ... Yani Olmuyor

yok ya olmaz yanlış yapmışındır programı kaldır tekrar yükle

hy-altinkum

Üye
merhabalar ibrahim bulak bey ben google dan indirdim anacak youtube de hala izleyemiyorum yükeme tamamlanıyor yine play diye devam eden aynı yazı çıkıyor.
ayrlama yaparken step 2 de no deyip ok diye denedim telefona indiriyor

globalord

Üye
umarım bizde de sonuc verir

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ibrahim bulak bey ben google dan indirdim anacak youtube de hala izleyemiyorum yükeme tamamlanıyor yine play diye devam eden aynı yazı çıkıyor.
ayrlama yaparken step 2 de no deyip ok diye denedim telefona indiriyor

cep telefonu modelin nedir bi yazsan???? bazı modellerde hata verebilir telsim internet ve vodafone internet erişim noktasını seçin.

redshadown

Üye
tesekkurler.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldüyse iii

hk1684

hk1684

Üye
teşekurler

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bi şey değil herzaman sorabilirsinz

taner89@

Üye
tskr

cakal22

Üye
Arkadaşlar bende nokia e72 var facebook a giricem ama benim face adresimde _ var o olmuyor

riquelme118

Üye
arkadaş teşekkür ederim ama ses sorunu var şimdi onu nasıl aşacağız...

Üst Alt