(yeni link mobil ve pc ) bolt browser 2.5 facebook dahil bir çok video sitesindeki videoları açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkahraman

Üye
teşekkür ederim

byaksi

Üye
slm agalar bende l700 var boltu yükledim çalışıyor ama videolarını izleyemiyorum yükleme yapınca %100 oluyor ve açmadan tekrar başa dönüyor ayrıca you tubeden bazı videoları izlerken bazı videolardada ise desteklenmeyen ortam biçimi diyor yükleme yapıyor yüzde yüz olunca desteklemiyor diyor ne yapabilirim tşkler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
e63 te sorunsuzca yüklendi videolar açiliyor ama ses yok, birde türkce karakterler yok sayilar yok ve carakter tuşuna basinca karakterler cikmiyor
telefon sessiz modda ise genele al dene bir bende böyle yapınca ses geldi

u_cosar

u_cosar

Üye
buyrun arkadaşlar programın jar olanı

mami26eses

Üye
eywallah

cello32

Üye
çok güzel bir program n85 telefonumda kullanıyorum..pc deki gibi neredeyse her adrese girebiliyorum..

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bi şey dil bilgisayardan farksız

kellkirpi

kellkirpi

Üye
n95 telime yükledim ama program açılmıyor...nerde yanlış yapıyorum acaba...dediğiniz gibi telefondan google a girip yükledim...

lamarkkk

Üye
SIKINTI YAŞAYANLAR İŞTE SİZE .JAR ADRESİ:
teşekkür butonu sağda

ARKADAŞLAR BAZI CİHAZLARDA VIDEO İLE İLGİLİ SIKINTILAR OLUYORMUŞ YAŞANLAR ÇÖZÜMÜ:
1.SETTİNG)MEDIA SETTING
2.KARŞINIZA BİR EKRAN ÇIKAR VİDEO YU OYNATIRSA YES DEYİP OK YAPIN
3.VİDEO YU OYNATMAZSA EĞER NO DEYİP OK DEYİN İKİNCİ VİDEO AÇARSA YES DEYİN OK TAMAM OLUR.
4.facebook değiştiği için notunuzu yazdıktan sonra seçenek)submit deyin yorum yazılır.
NOT:CİHAZ SESSİZ DE İSE VİDEO DAN SES ÇIKMAZ DİKKATİNİZE.

teşekkürler....

bykoko

Üye
S.a hocam paylaşımın için teşekkürler. Benim telefon lg cookie. yükledim jar olandan. ama açılışla Loading de kalıyorum devam etmiyor.. Bi çözümü varsa söylersen çok iyi olur şimdiden teşekkürler..

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
alk slm. Setting)media var en altta orda kaşına iki video çıkacak hangisini oynatırsa ok deyip yes'le programı yeniden başlat.

asteg_34

asteg_34

Üye
SIKINTI YAŞAYANLAR İŞTE SİZE .JAR ADRESİ:
teşekkür butonu sağda

ARKADAŞLAR BAZI CİHAZLARDA VIDEO İLE İLGİLİ SIKINTILAR OLUYORMUŞ YAŞANLAR ÇÖZÜMÜ:
1.SETTİNG)MEDIA SETTING [/FO

• Beğen
Tepkiler: seyfoş

tudores

Üye
şebekeden veri alımı yapılsınmı diyor beleşçi olduğum için hayır diyorum tabi programda network access hatası veriyor sadece w lan dan kullanamazmıyım bunu :( ben bunu nasıl hallederim acaba cehaletime verip cevaplarsanız sevinirim tel. E71

symbianware

symbianware

Üye
Arkadaşlar program süper.. Laf yok e66 v500 hackli ve jad dosyasından sorunsuz yükledim? Video sorunu olanlar 1. Videoyu açmazsa hayır deyin 2.de açılacaktır. Olay bu kadar. Bir de tam ekran olsaydı iyiydi ama buna da şükür..

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
şebekeden veri alımı yapılsınmı diyor beleşçi olduğum için hayır diyorum tabi programda network access hatası veriyor sadece w lan dan kullanamazmıyım bunu :( ben bunu nasıl hallederim acaba cehaletime verip cevaplarsanız sevinirim tel. E71

vodafone live yada vodafone internet seç hallolur

KOSEHARUN27

Üye
kardeş e71 de karakterler bozuk görünüyor.nasıl düzeltebiliriz "i" harfini yazamıyorum

farox15

Üye
bu program çok güzel.Teşekkürler.

draligus

draligus

Üye
Türkçe karakter sorunu nasıl aşılabilir? Türkçe karakterler çıkmıyor.

kellkirpi

kellkirpi

Üye
bu bolt bende açılmıyor arkadaşlar...telim v35 ve hackli...kurdum ama yüklerken takılıyor.siz nasıl becerdiniz yahu???

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
TeşekürleR.

Üst Alt