(yeni link mobil ve pc ) bolt browser 2.5 facebook dahil bir çok video sitesindeki videoları açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda yükledim face e girıorum videoların üzerinde play tusu var tıklıorum bazen indirmeye baslıo bazende bı player acılıo orda da play tusuna basıorum connecting yazıo playerın ekranında beklıorum bekliorum pres the play button yazıo tekrar playe basıorum yine connecting hep böle dvm edio bi çözümü yok mu?

Sanırım cep telefonun n79 videoların açılmaması codec yada platform farkindan yaşanıyor olabilir. Sana tavsiyem boltbrowser.com'daki bolt'u indir ve dene.

muratsim67

Üye
ben ebuddy 2.5 ta yazı yazamıyorum.tuşların üzerindeki 1234567890#* karakterlerden başka bişey yazamıyorum.yardım edin

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
ben ebuddy 2.5 ta yazı yazamıyorum.tuşların üzerindeki 1234567890#* karakterlerden başka bişey yazamıyorum.yardım edin

sen bolttan mı girdin e buddy e eğer öyleyse sayısal moda geçmiştir.kare tuşunu basılı tut hallolur.:oke::bye2:

urfa gazilisesi

Üye
kardeş bu senin windowslivendeki rorate me n95 te çalışırmı? birde facedeki videolar tam ekran yapar mı bu program?teşekkürler

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
rorate me çalışır ama face tam ekran olmaz.

Genç_fb_li_1907

Genç_fb_li_1907

Üye
kardeş benim telefon nokia 6220c bolt 2.50 indirdim ancak video açmiyo bi yardım edin lütfen

--------------- Ekleme ---------------

kardeş benim tel 6220c yükledim bolt 2.50 yi ancak video açmiyo %100 doluyo ancak hiçbişey göstermeden sürekli bağlanlsmı diip duruyo sonrada acayip kasıyo program

golden_age

Üye
kardeşim benim telefonda faceden bolt marifeti ile video izleniyordu sonra tele format attım hafıza kartını biçimledim tekrar bolt yükledim senin bu gönderini. Şimdi ne hikmetse açmıyor media ayarlarını da yaptım ama olmuyor. Bi yardımcı olsan.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
böyle sıkıntıları s60v3 destek bölümüne yazın yardımcı oluruz.

reisxs

Üye
gsm operatörleri bolt browserı desteklemiyormu acaba wifi ile bağlı iken bolt u açabiliyorum ama gsm üzerinden girdiğimde bolt sayfayı açmıyor bu sorun hakkında bilgisi olan varmı?

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
:oke:

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Ya 6 kblik programdan ne hayir gelecek zaten

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
6 kb'lik değil diğer link te kini indir

KOSEHARUN27

Üye
arkadaşlar e71 e kurdum yanlız facebook türkçe karekterleri yazamıyorum. Ve türkçe harfleri kendi sitesinde boş olarak yazıyor. mesala boş 'u bo olarak yazıyor.yardımlarınızı bekliyorum

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
s60v3 destek bölümüne sıkıntılarınızı yazın daha çabuk çözülür.

mpy

mpy

Üye
e71 de klavyeden dolayı sorun oluyor. pek kullanışlı değil. keşke operaya koysalar şu özelliğide uğraşmasa millet.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
haklısın ama bolt'un yeni versiyonunda umarım olmaz bi daha.

reisxs

Üye
arkadaşlar bende bolt var harici olarak operada var hattım avea ve telefonum samsung corby pro telefonumun kendi tarayıcısı dışındaki başka bi tarayıcıdan (bolt ve opera) nete giremiyorum ama wifi ile bağlı iken sorun olmuyo bolt ve opera çok güsel çalışıor yani bu tarayıcıları gsm operatörü üzerinden kullanamıyorum sizce sorun nedir ?

kmeall

kmeall

Üye
Bu öğe yok veya artık kullanılamıyor olabilir

Bu öğe silinmiş veya süresi dolmuş olabilir ya da bu öğeyi görüntüleme izniniz olmayabilir. Daha fazla bilgi için bu öğenin sahibine başvurun.

twisterpolat

Üye
telefonda yüklü olan bolt brovser uygulamasını açtım bi süre sonra 2.50 sürümü çıktı uyarısı verdi bnde indir dedim ve 2.30 versiyonumla değiştirdim:d:az çakal olun arkadaşlar.

bizi aydınlattın sağol yaa,fener mi senin adın ?? :)) adam demiş ki boğaz köprüsü sen diyorsun haliçten git !!!

Üst Alt