(yeni link mobil ve pc ) bolt browser 2.5 facebook dahil bir çok video sitesindeki videoları açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Yok öyle bi uyarı almadım başka neden olabilir bide connecting diyor kalıyor videolar da

Yapılacaklar
1.programı kaldır/tamamen kayıtlı veri kalmasin ayarları sıfırla/
2.programı kur ve
3.facebook a bağlandığında save, winzart yada benzeri bi uyarı gelise reddet
4.seçenek olarak ta facebook sayfasını yenile/tekrar yükle.

cakal_2006

Üye
teşekkürler deniyorum

wildtiger223

wildtiger223

Üye
şu icadı bir ben yükleyemedim kardeşim. Jad dosyasında bağlantı kesildi dio hata alanlar icin verdiğin link acılmıo boltun sitesine girıyorum orda da jad var yine bağlantı kesildi dio telden giriorum tabi hep buralara bundan dolayı indiremıor olabilirmiyim 4shareye yüklermisin rıca etsem? Cepten tek ordan ındirilebilior bıde maxicepin kendisinden indirebiliorum

dalyandadas

Üye
Öncelikle teşekkürler uzun zamandır brklediğimiz bu program için, program n 86 da çalıştı fakat videoların sesini nasıl açacağımı ben mi bilmiyorum yoksa destek mi yok?

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
şu icadı bir ben yükleyemedim kardeşim. Jad dosyasında bağlantı kesildi dio hata alanlar icin verdiğin link acılmıo boltun sitesine girıyorum orda da jad var yine bağlantı kesildi dio telden giriorum tabi hep buralara bundan dolayı indiremıor olabilirmiyim 4shareye yüklermisin rıca etsem? Cepten tek ordan ındirilebilior bıde maxicepin kendisinden indirebiliorum

Sanırım sen cep telefonu üzerinden bağlanıp indirmeye çalışmışsin verdiğim link sadece bilgisayardan açılıyor.bazı arkadaşlar bağlantı konusunda sıkıntı yaşadı bunun çaresi ise bolt başlarken vodafone wap yada telsim wap ayarının seçilmesi yeterlidir.

--------------- Ekleme ---------------

Öncelikle teşekkürler uzun zamandır brklediğimiz bu program için, program n 86 da çalıştı fakat videoların sesini nasıl açacağımı ben mi bilmiyorum yoksa destek mi yok?

1.Tüm videolarda mi ses açılmıyor?

2.Bolt u kaldır ve tekrar kurduğunda video nun üzerine tıkladığında winzart,save yada başka bir uyarı gelirse kabul etme.

urfa gazilisesi

Üye
bu verdiğin adrese cepten girilmiyor ben denedim olmuyor yanlız bilgisayardan açılıyor.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
bide dediğinı yapayım bakalım

downsoon

Üye
biri yardım edebilir mi, jad olmadı jar buldum, eski versiyon da var yenisi de ama ikisinde de kuruluma başladıktan sonra az bi kısım kaldığında takılıyor, hiç ilerlemez oluyo ve atıyo. Telefon helloox ile hackli

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
biri yardım edebilir mi, jad olmadı jar buldum, eski versiyon da var yenisi de ama ikisinde de kuruluma başladıktan sonra az bi kısım kaldığında takılıyor, hiç ilerlemez oluyo ve atıyo. Telefon helloox ile hackli

YAPILACAKLAR:
1.uygulama yöneticisinden eski bolt u kaldır,cihazı reset le ve yeni bolt u kur hala olmadıysa sana 2. seçeneği öneririm.

2.bu sıkıntı tüm java programlarında oluyorsa sıkıntı arz eder çözümü ise hard format denen şeyi yapacan, tabi sileceksen cihazın hafıza kartındaki ^sys,system vs sistemle alakalı hafıza kartındaki tüm veriyi silecen.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
cepten baglantıyı web olarak secersem hic baglanmıo tek carem pc den yukleyıp kendı msn me gonderıp cepten msn ile almak.tesekkürler

downsoon

Üye
YAPILACAKLAR:
1.uygulama yöneticisinden eski bolt u kaldır,cihazı reset le ve yeni bolt u kur hala olmadıysa sana 2. seçeneği öneririm.

2.bu sıkıntı tüm java programlarında oluyorsa sıkıntı arz eder çözümü ise hard format denen şeyi yapacan, tabi sileceksen cihazın hafıza kartındaki ^sys,system vs sistemle alakalı hafıza kartındaki tüm veriyi silecen.

ilk seçenek uygun olmadı, çünkü uygulama yöneticisinde görünmüyor, diğer javalarda böyle bi sorun yaşamıyorum, sadece bu sorunlu. En iyisi pc suite ile bi yedek alıp hard format yapmak, ajandasını not almak için kullanıyorum, alacakları silmek istemem :islik

mynak3434

Üye
alın size jar olan sitesi arkadaslar kusuRa Bakmayın ekleyemiyorum

hs-yn41

hs-yn41

Üye
e63 te sorunsuzca yüklendi videolar açiliyor ama ses yok, birde türkce karakterler yok sayilar yok ve carakter tuşuna basinca karakterler cikmiyor

tayyfunn

Üye
videolar çok küçük ama yine.... tam ekran yapma şansımızzz yok mu... ayarı filan???

dalyandadas

Üye

2.Bolt u kaldır ve tekrar kurduğunda video nun üzerine tıkladığında winzart,save yada başka bir uyarı gelirse kabul etme.

Youtube ve facebook videoları çalışıyor fakat ses çıkmıyor yeniden kurup söylediğiniz gibi bir uyarıyı kabul etmedim fakat aynı şekilde çalışmamaya devam ediyor.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi

Youtube ve facebook videoları çalışıyor fakat ses çıkmıyor yeniden kurup söylediğiniz gibi bir uyarıyı kabul etmedim fakat aynı şekilde çalışmamaya devam ediyor.

Codec'le alakalı bir sıkıntı olabilir. Boltbrowser.com'u ziyaret et ordaki bolt'u bi dene yine aynı sıkıntı olursa.bolt 3 'u beklemeni tavsiye ederim o daha çok codec'li.

-ORKA-

-ORKA-

Üye
on numara saol jad olarak kurdum sorun yok

wildtiger223

wildtiger223

Üye
Sonunda yükledim face e girıorum videoların üzerinde play tusu var tıklıorum bazen indirmeye baslıo bazende bı player acılıo orda da play tusuna basıorum connecting yazıo playerın ekranında beklıorum bekliorum pres the play button yazıo tekrar playe basıorum yine connecting hep böle dvm edio bi çözümü yok mu?

featnuri

Üye
telefonda yüklü olan bolt brovser uygulamasını açtım bi süre sonra 2.50 sürümü çıktı uyarısı verdi bnde indir dedim ve 2.30 versiyonumla değiştirdim:d:az çakal olun arkadaşlar.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
okadarını bizde bilıoz ben öle denedim download is failed gibi bi hata verdi kac defa

Üst Alt