Samsung Monte (GT-S5620) HERŞEY

Sponsorlu Bağlantılar

baranselona

baranselona

Üye
imkansız öyle bi kapak yok sadece arka kapağı bulabilirsiniz o dediğiniz turuncu yer telefonun kasasında zaten kasayı değiştireceksiniz yada bütün telefonu........

metinkolay

metinkolay

Üye
Arkadaşlar montede A-GPS var yani net ile bağlantılı olarak GPS kullanabiliyorsunuz.
direkt gps olarak uyduya bağlanamıyor yani.
:bann::bann::bann:

yanlış bilgi arkadaşım. montede bulunan GPS uydudan koordinat bilgilerini alır ve ekranda enlem-boylam olarak yazar. zaten GPS cihazının temel işlevi de budur. adı üzerinde: Global Konumlama Sistemi (Global Positioning System), yani uydulardan aldığı verilere dayanarak senin yerini belirler, sonucuda sana söyle. Monte'de mevcut GPS'de aynen bunu yapıyor.

Yok eğer haritada göstersin istiyorsan onun adı navigasyon. Cep telefonlarında çalışan navigasyon sistemleri genellikle internet bağlantısı ile çalışır, ama bu forumda anlatıldığı gibi telefonun GPS'ini kullanarak bu işi yapan programlar da mevcuttur.

metinkolay

metinkolay

Üye
bir sorum var:
*#1234# ile aldığım sonuç aşağıda, bundan ne anlamalıyım?

SW VER:S5620JTJL2
CSC VER:S5620OJTJI1
----------------------------------------------------
tamamdır, forumda başka bir başlıkta açıklanmış, buldum ne demek olduğunu...

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
telefonun yazilimi

kaptancanali

Üye
arkadaşlar we-travel i kurdum girdim ilk girişte dosyaları ara diye birşey var onu bir türlü yapmadı. Cıktım tekrar girdim simdide sadece imleç var harita yok ve no maps data diyor haritayı nasıl tanımlatabilirm yardımcı olurmsnuz?

emreozdemir_92

Üye
arkadaşım sen iyi misin kablolu internetle wifi bağlantısı nasıl yapmayı düşünüyosun kablosuz bi sinyal mi var :D

karizma927

karizma927

Üye
Teşekkürler =)

skywide

Üye
Arkadaşlar samsung monte sahibiyim. Telefonu 8 ay önce aldım. Telefonu ilk aldığımda 4 gün kadar ilk şarjı gitti ve bitmeye yakın iken kapalı olarak şarj ettim bütün gece. Ondan sonra telefonun şarjı 1-2 gün hiç bir şey yapmadan bitmeye başladı. Daha sonra aldığım yerden zor bela pilini değiştirdim. Sorunum ordan kalktı 3-4 gün şarjım devam eder oldu. Fakat son bir haftadır, siteden indirdiğim S5620JTJL2 versiyon QKlavyeli FW yi yükledikten sonra test ettim tam 14-15 saat arası şarjı dayanıyor. Ve kullanım şeklim tamamen normal wi fi yok bluetooth yok en fazla 30 dk telefon görüşmesi bu rağmen sorun neden boyle anlayamadım. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum.

otutar

otutar

Üye
Samsung apps'taki temalar s5620'ye nasıl yüklenir?

baranselona

baranselona

Üye

sadan53

Üye
mrb arkadaşlar benim bir maruzatım var 5620 monte kullanıyorum fakat senkronizasyon ayarları bende mevcut deil bilen arkadaş varsa bir yardımcı olabilirmii bana ayarları yazabilirmi şimdiden teşekkür ederim.

avukat_301

Üye
Thank goodness I'm coming in to the internet from wifi

avukat_301

Üye
I have my 5620 mounted using a maruzatım mrb friends, but who knows not available synchronization settings, I have a friend help me olabilirmii settings yazabilirmi Thank you in advance

avukat_301

Üye
Hi friends, We installed the Samsung Login link the month of April (until December 2009 to have a firmware archive) flashlamak firmware for ...
Samsung GT-S5620 Monte Gets hurt me
mounted on a piece this week, but I find tlye teknosadan 546 after a two-day examination, I saw on the internet I saw Montee is different ....
Samsung GT-S5620 Monte Help ...
Friends my phone but my phone is samsung Monte META.INF or METAFEST.MF extension that is appropriate for all games, the phone files ...
Mounted on the Samsung S5620
But the music player when I got mounted S5620 qirdiqim dinLediqim music shuffle or normal setting yoq constant repetition is repeating ...
Why does not install the Samsung Monte GT-S5620 installed the game and the Wi-Fi is also help baglanmıyo Arayıorum buluyo
Why does not install the game and installed the Wi-Fi Wire New aLdm Arayıorum buluyo baglanmıyo emergency assistance!