Samsung Monte (GT-S5620) HERŞEY

Sponsorlu Bağlantılar

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte (GT-S5620) HERŞEY
games and app:

free offline GPS:

useful apps:

OperaMini: or

Ebuddy (for facebook chat):

<H6 class=uiStreamMessage data-ft='{"type":"msg"}'>*#5239870*# Admin menu
*#7092463*# Internal menu

*#1234# = info about Firmware
*#06# = info about IMEI
*#1111# = ver. FTA SW
*#2222# = ver. FTA H/W
*#03# = unique number
*#0*# = menu tester
*#232337# = Bluetooth MAC Adress
*#7465625# = *#SIMLOCK# = simlock test
*2767*3855# = E2P Reset
*2767*2878# = E2P Custom Reset
*#0228# = (228 = BAT) battery stats
*#0289# = (289 = BUZ) test melodi.
*#0782# = (782 = RTC) (real time clock).
*#0842# = (842 = VIB) test vibration.
*#0673# = MP3 Test.
*#0011# = basic gsm info

*#782872# = "Qualcomm" mode USB
*#726872# = normal USB mode

*#4777*8665# = GPRS Test
*#197328640# = debug menu
*#78# = Tests Touch Config</H6>

• Beğen
Tepkiler: brain06, Sertug1991, Mertolozzi ve 6 diğerleri

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende wi-fi ile nete girerken, "Yanıt Yok" hatası alıyorum. Bu arada S5620BOJE1 yazılımı kullanıyorum T-Mobile'ın Web'n'Walk Uygulaması ile girmeye çalışıyorum ama olmuyor. Aynısı uygulama çalıştırırkende oluyor. Ne yapmam gerekiyor ?

dafiaa

Üye
ya arkadaslar monte yle wi fi arıyorum aygıt bulunamadı dio internetimi alt kattan kabloyla çekiyorm ondan olablrmi ?nasıl yapıcam wi fi yi nasıl etkinleştirecem yardımmmmmmmm!!!!!!

asdqwe17

asdqwe17

Üye
arkdaş gps nasıl inricem kafam karıştı arkadaşla birlikte yarım saatir çözemedik :s

frmc32

frmc32

Üye
hmm

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Kardes bu gps programını bende buldum ama GPS ı uydularınınn paketını ındırmedım acaba o yuzden mı program olmuyopr yardımcı olursan sevınırım.

SinNombre

SinNombre

Üye
We Travelin Türkçe Seslisi Yokmu

asdqwe17

asdqwe17

Üye
ellerin dert görmesin hacı :d::naughty: çok güzel olmuş :oke:

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah :D teşekkür etmeniz yeter

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Kardes bu gps programını bende buldum ama GPS ı uydularınınn paketını ındırmedım acaba o yuzden mı program olmuyopr yardımcı olursan sevınırım.

İkinci defa yazıyorum umarım dıkkate alınır bir daha yazmam :bann: gps programında turkıye harıtası vs vs hepsını ındırdım kurdum oldu fakat harıtayı actıgımda sarı taban cıkıyor GPS ayarlarını yanı paketlerını ındırmedım acaba o yuzden mı oluyor

oner27

Üye
ya dostlar bu wetraveleri nasıl yükleycez telefona biri tam anlatsaya. bilgisayara dosyayı indirdim içinden bir sürü dosya çıktı onlar bilgisayarda mı kalacak yoksa telefona mı atılacak

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
ya dostlar bu wetraveleri nasıl yükleycez telefona biri tam anlatsaya. bilgisayara dosyayı indirdim içinden bir sürü dosya çıktı onlar bilgisayarda mı kalacak yoksa telefona mı atılacak

Bencede bu We-Travel ı adam akıllı GPS uzerınden Bedava kullanan arkadaslara seslenıyorum bılıyorsunuz kullanıyorsunuz lutfen paylasalım kı dıger kısılerde faydalansın Rıcam su kı boyle dedıgım gıbı bılen aktıf kullanan arkadaslar yenı konu acsın nasıl oldugunu ayrıntılı mumkunse resımlı bır sekılde yazsın kı vatandasımız faydalansın TESEKKURLER.

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
We-Travel sitesi->

Kullanacağımız telefonda GPS desteği olmalıdır. Yoksa navigasyon yapamayız.

Gerekli dosyaları yükleyeceğiniz linkler.

We-Travel programı(cihaza kurulacak) ->

Mapgenerator programı(bilgisayarda çalıştırılacak) ->

Mapgenerator programının çalışması için bilgisayarınızda MySQL'nin yüklü olması gerekmekte ->

Ayrıca haritaları Garmin haritalarını kullanarak oluşturacağımız için bir de haritasını oluşturacağınız bölgeyi içeren .img uzantılı(Garmin Mobile'ın kullandığı haritalardan) bir Garmin haritası gerekmektedir. Paylaşımının illegal olduğunu düşündüğümden böyle bir link vermeyeceğim. Gerekli araştırmayı yaparsanız rahatça bulabilirsiniz.

Anladığınız gibi Mapgenerator programının kendisi de Java ile çalışıyor. Hepinizin bilgisayarında yüklüdür ama yine de söyleyeyim. Bilgisayarınızda Java'nın da yüklü olması gerekiyor

Önce MYSQL programını kuruyoruz. Kurduktan sonra ayarların yapılacağı bir ekran açılacaktır. Burada devamlı next diyerek geçiyoruz. En sonda 'password' yani şifre yazacağımız ekran geliyor. Burada şifremizi yazıp hemen altındaki ''Enable root access from remote machines'' kutucuğunu işaretliyoruz. Next, Execute diyerek ayarları uygulayıp kaydetmiş oluyoruz. Bu konuya fazla girmeyeceğim çünkü asıl rehberden ayrılmak istemiyorum.

Mapgenerator programını arşiv içinden(jar dosyası şeklinde) masaüstünüzde ''yeni'' (tırnaklar yok) adlı bir klasöre koyun.

Şimdi komut sistemini açıyoruz(vista ve Win 7'de başlatta arama kısmına cmd yazın, listede çıkacaktır. Her ihtimal için sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırı seçin).

c:\users\kullanıcı isminiz\desktop\Yeni\WeTravel_Mapgenerator.jar -WTRUN -Xmx1024m

Bu argümenti kullanıcı isminizi belirttiğim yere ekleyerek kopyala yapıştır yapıp enter'a basın. Mapgenerator programı çalışmaya başlayacaktır..

Bir daha açılışta karşılaşmayacağınız bir ekran gelecektir. Aşağıdaki resimli anlatımdan devam ederek haritamızı oluşturuyoruz.

Artık sıra harita ve bazı gerekli dosyaları telefonumuzun hafıza kartına atarak programın kurulum ve kullanımına geldi. We-Travel'ı indirdiğiniz(ilk link) paketin içinde klasör dizinleri hazırlanmış. Bu klasörleri hafıza kartınızdaki WeTravel klsörüne kopyalayın. Yeni versiyon için gereken klasör dizini değişik ve ilk kurulum için daha basit. Ankara haritasını atacaksanız, WeTravel\Maps\Ankara şeklinde olacak. Bunun için verdiğim linklerde ismi Map olan klasörün adını şehir ile değiştirip WeTravel\Maps içine atmanız yeterlidir.

We-Travel'ı kurup çalıştırıyoruz ve program bize hafıza kartında kullanacağı bölümü otomatik arayıp aramamasını soruyor. Aramasını isteyip WeTravel adlı klasörü bulmasını sağlamış oluyoruz. Evet diyoruz ve program menu, skin gibi bazı ayarların bulunduğu bir sayfa açıyor. Burada uğraşmanıza gerek yok, sonra istediğiniz gibi seçerseniz. Ok diyerek ilerliyoruz. Şimdi ise bir yer ismi yazıp bu şekilde haritadan bir yer bulmamızı istiyor. Ancak biz GPS ile bulmak istediğimizden cancel diyerek bu adımı da geçiyoruz. Artık ana ekrana yönlendirilmiş olduk.

Şimdi bazı ayarları yapma vakti.
Menu / Settings / GPS içinde Internal GPS seçeneğini seçiyoruz.
Menu / Settings / Screen içinde yolu 3 boyutlu görmek istiyorsan 2D on üzerine bir kere tıklıyoruz ve 3D on şeklinde değiştiğini görüyoruz(bu isteğe bağlıdır)
Tema, skin gibi görünüm ayarlarını Menu / Settings / Advanced / Screen Details içinden yapabiliyoruz. Yine aynı yerden otomatik ekran dönmesi(destekliyorsa), ekranda nelerin gösterileceğini(yer isimleri, ikonlar vs), dokunmatik ekranlar için özel bazı tuşlar seçebiliyoruz.
Daha çok çeşit ayarlar var sizlerin kurcalayınca göreceği gibi ama şimdiden karışıklık yaratmak istemiyorum. Zamanla gerekli gereksiz her türlü ayar ve paylaşımların yapılacağına inanıyorum.

Yukarıdan istediğimiz ayarları yaptıktan sonra menuden exit diyerek çıkıyoruz. Programa tekrar gireceğiz ancak bu sefer açılıştan itibaren GPS'in kullanılabileceği bir yerde olmalısınız. Tekrarlamakta fayda var. Daha önce kullanmadıysanız GPS'inizin ilk bağlantısı 10 dk kadar sürebilir. Sonraki kullanımlarda 10-20 sn arasında değişmektedir. GPS bağlandıktan sonra(her cihazda bazı ikonlar olur bağlanıldığını gösteren) ekranda harita çıkacak ve bulunduğunuz konumu gösterecektir. Daha sonra menuden Navigate To diyerek istediğimiz yeri yazarak vs. sesli navigasyon yapabiliriz..

Hazırlanış, kurulum, genel kullanım genel olarak bu şekilde. İlerleyen süreçte fırsat buldukça programı beraber iyice irdeleyeceğiz. Birbirimize yardım ederek ve aşağı da bahsedeceğim şekilde hata veren ya da bir terslik oluşan durumlarda log dosyalarını paylaşarak programın gelişmesine katkıda bulunarak bu konuda bir soru işareti bırakmayacağız. Hayırlı olsun diyeyim herkese

Log dosyaları konumları(yazılı metin dosyalarıdır)
Cep telefonumuza kurduğumuz We-Travel programı için; Hafıza Kartı\We-Travel\Logfiles içinde,
Bilgisayarımızda çalıştırdığımız Mapgenerator programı için C:\Windows\System32\WeTravelGen\LOG içindedir(lastlog dosyaları en son yapılan işlem içindir).

Şöyle kendimizi deşifre etmeden birkaç ekran görüntüsü paylaşalım​

Paylaşılan Haritalar

Ankara haritası ->

İstanbul haritası ->

Mersin haritası ->

Sakarya haritası->

Samsun haritası ->

Sivas haritası ->

Trabzon haritası ->

İzmir haritası ->

Konya haritası ->

NETTE ARAŞTIRIRSAK ÇOK ŞEY VAR.BİZE SUNULAN İMKANLARI LÜTFEN KULLANALIM AYRICA SİZLERE YARDIMCI OLUYORUZ :bann: TÜRÜ ŞEYLER HİÇ HOŞ DEĞİL.TEŞEKKÜRETMENİZ LAZIMKEN BÖYLE ŞEYLER YAZIYORSUNUZ.KOLAY GELSİN

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Paylaşımın İçin Teşekkürler =) Bir önceki mesajdaki firmwware konusunda yardımlarını bekliyorum

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
Paylaştım usta

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Ellerine Sağlık kadeşim benm Denedim Oldu Sonuç Olumlu :oke:
Daha demin karıştırırken karşıma bir ekran geldi ve Açmak İçin Dokunun ! Yazısı ekranın tam orta kısmında yatay olarak yazıyordu Seçtiğimde ise dosyalarım menüsü bir anda yatay olarak görüntülendi nasıl açtım tekrar bulamadım ? yatay olarak galeride vs gezilebiliyor kısa yolunu bilen varsa yazarsa sevinirim :)

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Arkadasım o vermıs oldugun bılgılerı bende bılıyorum fakat o bılgıler cok eskı olmuyor zaten programın yenı surumunde ındırdıgınde ordakı yaptıklarının hıc bırını yapmana gerek kalmıyor ben bu lanet programla 3 gundur ugrasıyorum

Ben ıstıyorumkı bırılerı kopyala yapıstır yerıne kendı emegını paylassın emek versın bızde ona tesekkur edelım ! ...

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
:naughty: eyvallah

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasım o vermıs oldugun bılgılerı bende bılıyorum fakat o bılgıler cok eskı olmuyor zaten programın yenı surumunde ındırdıgınde ordakı yaptıklarının hıc bırını yapmana gerek kalmıyor ben bu lanet programla 3 gundur ugrasıyorum

Ben ıstıyorumkı bırılerı kopyala yapıstır yerıne kendı emegını paylassın emek versın bızde ona tesekkur edelım ! ...

google map türkçe paylaştım

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
:naughty: eyvallah

--------------- Ekleme ---------------

google map türkçe paylaştım

Usta onlarda gps ayarları tanımlı olmadıgından kontor para vs gıdıyor montede madem adamlar gps antenı koymuslar external gps yanı bunu kullanmak ıstıyorum ben.