""""Nokia N8 in Restart ve Kapanma Olayının Arkasındaki Gerçek""""

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Ve bir de bende şey var, arayan-aranan numaralar 2-3 gün içinde otomatik siliniyor. Sinir oluyorum ya!! :off: Ben silmediğim sürece silinmemeli ne saçmalık? bunu nasıl düzelteceğim??

işlem kaydını aç ve seçeneklere bas orda < ayarlar > bas ve işlem kaydı süresi var ordan ayarlama yapabiliyorsun.. en fazla 30 gün var.. sanırım 1 ay sonra yine silinecek :(

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
işlem kaydını aç ve seçeneklere bas orda < ayarlar > bas ve işlem kaydı süresi var ordan ayarlama yapabiliyorsun.. en fazla 30 gün var.. sanırım 1 ay sonra yine silinecek :(

30 gun olarak ayarli olmasına ragmen hemen siliniyor :@

KKrowaZZ

KKrowaZZ

Üye
Bilgiler için teşekkürler fakat sim kartımı çıkartıp taktığımda telefon hep kapanıp açılıyor bunun gibi restart mı diyorsunuz ???

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Bilgiler için teşekkürler fakat sim kartımı çıkartıp taktığımda telefon hep kapanıp açılıyor bunun gibi restart mı diyorsunuz ???
yok kardeş telefonun durduk yere kendiliğinden kapanıp açılması sistematik olarak ve belirli aralıklarda....kafana takma seninkisi gayet normal olduğunu düşünüyorum iyi forumlar...:oke:

• Beğen
Tepkiler: KKrowaZZ
KKrowaZZ

KKrowaZZ

Üye
yok kardeş telefonun durduk yere kendiliğinden kapanıp açılması sistematik olarak ve belirli aralıklarda....kafana takma seninkisi gayet normal olduğunu düşünüyorum iyi forumlar...:oke:
zahmet olmazsa bi denermisin sende oluyormu :bira:

one2one2

one2one2

Üye
bide alinti deseydin ;)

ahmetçil80

Üye
slm arkadaşlar. bende ocak 2010 da n8 aldım. çok memnunum fakat iki gün evvel accman rumuzlu arkadaşın yaşadığı sorunu bende yaşamaya başladım. mesaj yazarken bazı kelimeleri yazdıktan sonra boşluk tuşuna basınca telefon ana sayafaya gidiyor. nokıa com da gösterilen son sürüm yüklü telefonumda. çare bulamadım garantiye göndereceğim. :(

ceycey111

ceycey111

Üye
Nokia bide piyasada tutunmaya çalışıyo böyle hatalara devam ederse iflas bayrağını çeker

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bide piyasada tutunmaya çalışıyo böyle hatalara devam ederse iflas bayrağını çeker
kardeş belliki samsung fanatiğisin herşey olabilir elektronik alet bunlar şans işi ama dediğine katılıyorum biraz daha itina ve özveri diyorum ama maalesef...iyi forumlar...:oke:

ceycey111

ceycey111

Üye
kardeş belliki samsung fanatiğisin herşey olabilir elektronik alet bunlar şans işi ama dediğine katılıyorum biraz daha itina ve özveri diyorum ama maalesef...iyi forumlar...:oke:

samsung fanatiği diilim hatta 1 sene once nokia fanatigiydim nokiadan vazgecmem diyordum ve hayatta samsung almam diyordum taki wave i gorene kadar nokia nin en ii telefonu wave ile anca rekabet ediyor iphone ile nasil basa ciksin nokianin acilen birseyler yapmasi lazim windowsla anlasti bakalim nolcak

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
samsung fanatiği diilim hatta 1 sene once nokia fanatigiydim nokiadan vazgecmem diyordum ve hayatta samsung almam diyordum taki wave i gorene kadar nokia nin en ii telefonu wave ile anca rekabet ediyor iphone ile nasil basa ciksin nokianin acilen birseyler yapmasi lazim windowsla anlasti bakalim nolcak
kullanıcıların ne beklediğine bağlı sonuçta hepsi telefon herkesin zevki ve rengi farklı teknoloji bakalım beklicez hep beraber görücez iyi forumlar kardeş...:oke:

ceycey111

ceycey111

Üye
kullanıcıların ne beklediğine bağlı sonuçta hepsi telefon herkesin zevki ve rengi farklı teknoloji bakalım beklicez hep beraber görücez iyi forumlar kardeş...:oke:

Tabi kardeş renkler ve zevkler tartışılmazmış :) n8 de güzel telefon her telefonun eksiği olur

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Tabi kardeş renkler ve zevkler tartışılmazmış :) n8 de güzel telefon her telefonun eksiği olur
insanın eksiği var da kardeşim benim telefonun mu eksiği olmayacak:evet:illa ki iyi forumlar klavyene sağlık...

Üst Alt