Nokia N8deki Hatayı Kabul Etti

Sponsorlu Bağlantılar

erkara_64

Ben açtım bile :D ev :P Telefonunu bozan ark.lar veriyor akşam halledip 3TL'ye veriorm :D:D Gerek çökme, gerek dil, gerek güncelleme :D (hoş güncelleme beleş :D)

dostum evinen filan idare olmaz bence holding kuralım adıda n8 holding olsun:)

matanist

matanist

Üye
Yorumları okudum kendi yorumumu katayım dedim sorun yaşayan N8 kullanıcısı olarak. Ben telefonumu Nokia Shoptan aldım. Made in Finland. Kasımda aldım bir program yükledim (kaspersky mobile antivirüs) ve telefon kısır döngüye girdi. Servise yolladım (Servisi KVK kabul etti onlar da yapamayınca İstanbul a göndermişler). Problemin çözüldüğünü ve işlem olarak yazılım yenileme yaptıklarını yazmışlar. Yani bizim teknikerlerimize göre problem yazılımda :D . Bence bizimkilerin donanımsal bir hatadan ileri geldiğini bildiklerini sanmıyorum (tabi gerçekten donanımsal hata ise). Nitekim teknik servisten geldikten 1 ay sonra aynı problemi yaşadım (Yine kaspersky sağolsun bu sefer oviden indirmiştim). Servise göndermedim bu sefer tuttum kendi formatımı filan attım. Bunların dışında nerdeyse sorunsuz yaşadığım bir telefon (Birkaç ufak tefek hataları mevcut ama yazılım güncelleme ile giderileceğini düşünüyorum). Fakat eskisi kadar cesur değilim program kurmada :D Ne diyelim biraz daha kurcalayayım da yeni güncelleme filan gelsin telefona ondan sonra yine kasper filan denerim :D
Almak isteyenlere tavsiyem bence alsınlar (GArantili ürün alın arkadaşlar başınız ağrımasın). Çünkü bu güne kadar kullandığım benzersiz bir ürün. Hala hayranlıkla bakıyorum ve kullanıyorum.

iatis

iatis

Üye
Bende telefonumu yaklaşık 1 ay önce aldım.İlk yüklediğim programlardan biride KRAL FM idi.Daha sonra sık sık donma ve kendi kendine kapanma ve açılma sorunları yaşadım.Neredeyse telefonu arızalı seri diye geri verecektim.Birkaç gün önce Kral FM programını sildim.Bütün sorunlar bitti.Şu anda tel. çok hızlı oldu.Bende çok memnunum.

Üst Alt