nadir bir olaymış 1 yıl sonrada görülebilir 2 yıl sonrada..yanacı bir sitede adamın bri yaşamış bu olayı nokia yenibir n8 vermiş.Buyur burdan yak
Ben N8 alıcam diye hevesleniyorum bu haberi duydum biraz tedirgin oldum acaba butun telefonlardamı sorun var yoksa sadece bazılarındamı bilginiz varmı...?
Bizim forumumuzdan da birçok kullanıcı bu sorunla karşılaştı[RedaLöRd]#;3023649' Alıntı:
nadir bir olaymış 1 yıl sonrada görülebilir 2 yıl sonrada..yanacı bir sitede adamın bri yaşamış bu olayı nokia yenibir n8 vermiş.
Nokia N series hep hatali telefonu ac 5 dk acilmaz oyun oyna zevk vermez N series artık olmasın yaw N8 de video sesi berbat music sesi ıkım gibi 12mp olması sadece kendine çekiyor bizi ? Bide nokia ne zaman sybian dan vazgeçecek ?
Nokia N series hep hatali telefonu ac 5 dk acilmaz oyun oyna zevk vermez N series artık olmasın yaw N8 de video sesi berbat music sesi ıkım gibi 12mp olması sadece kendine çekiyor bizi ? Bide nokia ne zaman sybian dan vazgeçecek ?
Ak işte bi kendini bilmez daha adamın nicki bile sallama baksanıza sırf nokia kötülemek için siteye üye olmuşNokia N series hep hatali telefonu ac 5 dk acilmaz oyun oyna zevk vermez N series artık olmasın yaw N8 de video sesi berbat music sesi ıkım gibi 12mp olması sadece kendine çekiyor bizi ? Bide nokia ne zaman sybian dan vazgeçecek ?
burada 10 dk da türkçeye çevirebileceğin n8 i 50 tl diyorlar way beben acaba dükkan açmak için yer mi arasam
![]()
ev :P Telefonunu bozan ark.lar veriyor akşam halledip 3TL'ye veriorm 
Gerek çökme, gerek dil, gerek güncelleme
(hoş güncelleme beleş
)