Nokia n8 itirafı!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'-[HawX]-'

'-[HawX]-'

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 itirafı!..
Bu cep kapanıp birdaha açılmayabilir..!

Nokia, gözde telefonu N8'de bulunan bir hatayı itiraf etti. Nokia N8'lerin bazılarında bulan bir sorun nedeniyle cihaz otomatik olarak kapanıyor ve bir daha da açılmıyor.

Nokia satış müdürü Niklas Savander, az sayıda kullanıcının bu sorundan etkilendiğini açıklarken, şirketin başka bir sözcüsü ise sorunun telefonun üretimi sırasında meydana geldiğini ve şu an giderilmiş olduğunu söyledi.

Bu sorun Nokia'nın N8'den beklentileri de düşünüldüğünde şirket açısından iyi bir haber değil. Telefon devi, Apple'ın iPhone 4'de yaşadığı sorunları yaşamamayı umuyor.

franzliszt

franzliszt

Üye
cihaz çok güzel kaliteli işçilikde var bu sorun küçük bir kısmı kaplıyordur. zaten bu sorun çıksa garanti kapsamında icabına bakarlar .

cenewar88

cenewar88

Üye
bu sorunu yaşayan sadece bir kişi gördüm yabancı bir forumda ona da yeni telefon vermişler

osvald

Üye
telefonu garantili alsınlar diye ellerınden gelenı yapıyolar

ozggurr

ozggurr

Üye
Neden garantisiz alinsin ki zaten...

f_torres44

f_torres44

Üye
garantisi heralde vardır:hmmm

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Aynı sorun bende de var şansa bak:) gönderdim 22 ekimde bu öğlen değişim kararı almışlar finlandiyadan gelmesini bekliyoruz :)

birmot

birmot

Üye
Aynı sorun bende de var şansa bak:) gönderdim 22 ekimde bu öğlen değişim kararı almışlar finlandiyadan gelmesini bekliyoruz :)

finlandiya dan mı seni yemişler o telefon istanbuldan gelir finlandiya da ne işi var.nokia servisleri ilgilenir bu konuyla fabrika değil.

mustafa

mustafa

Üye
iphone 4 anten sorunuyla çok dalga geçmişti nokia :D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Türkiye stokları zaten az olduğu için veremezlermiş. Aldığım nokia shop'a bıraktım. Teleservice'ye gondermişler. Onlar da sorunu tespit edip değişim kararı almışlar. Telefon Finlandiya'ya gitmedi yani :) telefon burda yenisi hepsi gibi ordan gelecek :)

--------------- Ekleme ---------------

He pardon o sorun 1. parti telefonlarda varmış, 2. partilerde düzeltilmiş. O yüzden Finlandiya'dan gelecekmiş. Az once aradım 337 17 17 yi. Ama Değişim kararı alınan telefon zaten neresi olursa olsun yenisi fabrikadan çıkıp gelir herhangi bi stoktan alınmaz ki.

erkara_64

kardeşim morelini bozmak istemem ama bu firma kadar lanet bir teknik servis görmedim gerçekten grey ürün alsan bunlardan binbeşyüz kat daha iyidir...
zamanında toshıba g500 vardı ama 4 ay beklettiler beni sonra da neymiş efendim cihaza sıvı temas etmiş istendiği takdir de 380+kdv ücrete yapacaklarmış.bak bak bak...en komik tarafı ise dedim ki nasıl sıvı teması olmuş...kızın verdiği cvp karşısında duramadım güzelce ahiret defterimi doldurdum::)cebinizden sıvı bulaşmıştır beyefendi diyor:)peki ya neremizde taşıyacaz dedim gel sen taşı o zaman dedim..bu sorunum 3 yıl öncesiydi zaten telefonun fiyatı 340 tl idi:)))inşallah yanılırım da bir an eveli cihazına kavuşursun....

birmot

birmot

Üye
Türkiye stokları zaten az olduğu için veremezlermiş. Aldığım nokia shop'a bıraktım. Teleservice'ye gondermişler. Onlar da sorunu tespit edip değişim kararı almışlar. Telefon Finlandiya'ya gitmedi yani :) telefon burda yenisi hepsi gibi ordan gelecek :)

He pardon o sorun 1. parti telefonlarda varmış, 2. partilerde düzeltilmiş. O yüzden Finlandiya'dan gelecekmiş. Az once aradım 337 17 17 yi. Ama Değişim kararı alınan telefon zaten neresi olursa olsun yenisi fabrikadan çıkıp gelir herhangi bi stoktan alınmaz ki.

fabrika çinde olunca çinden gelir ara distiribütör firmalara yollanır yani finlandiya ya hiç gitmez sana mantıklı geliyomu önce çinde toplansın ambalajlansın sonra hop finlandiya ya gitsin sonrada istanbula gelsin nerde kaldı bunun kazancı bir yığın nakliye ücreti bir yığın gümrük vergisi o mal direk istanbuldan gelcek sana hiç boşuna finlandiyadan bekleme seni oyalıyolar.istanbuldaki aracı şirketlerde yığınla var telefon ha senin telefon finlandiya ya incelenmeye gider ama değişim olursa finlandiyadan gelmez.boşuna bekleme git hakkını ara.

orcthesorc

orcthesorc

Üye
yahu ne olacak finlandiya?dan gelmezs?* bu nasıl bir takıntıdır açıkçası anlayamadım!?

3 gün önce bir bayiden N8 telefonumu satın alıp eve geldim.Açma tuşuna bastıp fakat açılmadı.Sonra şarjı bitmiştir diyerek elektriğe bağladım fakat yinede hiç bir canlılık belirtisi göstermedi.Mecburen daha hiç açamadan aldığım yere giderek satışımın iptalini yaptırdım.aradan 2 gün geçtikten sonra teknosa ya giderek aynı fiyata bir tane daha aldım ve şu anda rahat rahat kullanıyorum

Ben bir nokia sever olduğum için gözümün kör olduğunu söyleyebilirim ;)

sadece paylaşmak istedim.

saygılar...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Telefonun kapakları ve pili hariç iç takımı board'ı falan değişecek. O da fabrikadan çıkıyor. Heralde o yüzden finlandiyadan fabrikadan gelecek. Ama sizin dediklerinizi de göz önünde bulunduruyorum. 30 gün oldu mu basarım para iadesi istegimi alırım mahkemeyle

Benim telefonum hala maltepede bu arada birmot arkadaşım. Yeni gelecek olan board yani anakart kısmı değişecek kısım finlandiyadan gelecek. çinde aksesuarlar üretiliyor. n8in şu an için üretildiği tek yer finlandiya. 5800 gibi. ilk finlandiyada başladılar. sonra macaristan fabrikalarında falan devam ettirdiler. Board zaten finlandiyada üretiliyor. Ama senin dediklerini göz ardı ediyor değilim. Sorusturacağım bol bol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...